benimkide çoğunlukla öyle özellikle poposu yer değişirken baya zorluyor yeri dar geliyor artık karnım şekilden şekle giriyor
normal doğumu düşünüyorsan çatıdan korkmaman lazım cnm boşuna stres yapmabenim bu gidişte yapar diye tahmin ediyorumgeçen sefer unuttum sormaya gerçi ama daha önce 35 ta yapıcam demişti korkuyorum çok
slm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...
slm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...
Öyle birşey olursa ne kadar kullanılacağı çalışana bırakılır bence zaten 5,5 yıl çok uzun 2 yıl gayet yeterli bence birde artık iş yerlerinde kreş olayını yaygınlaştıracaklar galiba
Benimki de öyle ama bu defa ben açıcam konuyu :)Ben korkumdan hiç sormadım doktorm da nedense ne doğumdan ne de çatıdan hiç bir şeyden bahsetmiyorBazen eşim konusunu açınca daha zamanımız var diyor sanırım bizim doktor bir gün önce filan konuşacak doğumla ilgili
aşağıdakiler çok minikse elleridir annesi kımıl kımılayakları ile vurunca çok sert oluyor
bende kullanmadım kurutma zaten minicikler bide çekerse dedim 1 hafta anca giyer .kalorifer yandığı için sorun olmadı 1 güne kurudubende kurutma makinesi kullanıcam ama ilk yıkamaya cesaret edemiyorum . Artık ütü kuruluğunu seçip düşük devirde kurutucam.
Bakalım anlıycaz ters mi duruyor hala yoksa döndümü ozaman anlıyaz ellerimi ayakları mı :) hareket etsinde sonra çok canım sıkılıyor
günaydin kizlar nasilsiniz?
dün ögledensonra kv ile carsiya ciktik baya gezdik, yemek yedik sonra eve döndük.. gezerken anlamiyor insan ama ertesi gün acisi cikiyor.. kalca kemigim ve belim agriyor bugün.. ama degdi baya eksikleri tamamladim.. h&mden 2 tane pijama takimi, ic camasiri ve kizima corap aldim :) c&adan da kizima uyku tulumu ve pelus battaniye aldim..
baska eksik kalmadi gibi bir emzirme sütyeni var aklimda olan.. ördügüm battaniyede bitti sükür kenarlari kaldi onuda yapinca görümcelerimede birer tane örmeyi düsünüyorum :)
dogum günün kutlu olsun canim nice mutlu saglikli yillara ailen ve sevdiklerinle beraber.. :)slm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
Benimde bugun 12:15 de randevum var :)
yatış şeklim karışık aslında genelde düz yatırıyor beni cimcime.. sağa sola yatınca tekmeleri sıklaşıyor..hep sol tarafına yatıyorsan belkide ondandır benim öyle mesela :)
canm onu hiç kullanmak istemyrm..aslında kokmasına da gerek yok yeterki temizlesn kimyasalı olmasın benm derdm o.. neyseki çamaşırlar yıkanınca koku gitti çok hafif kaldı o da zarar değilCanim icine sinmediyse dalinin sivi sabunu var hem kalinti ihtimali yok hem cok guzel kokuyo benimkiliri onla yikadik
Yeşil yapraklı sebzeler ve mercimek te tüketmekte fayda var
Bi de şeker etkisi var mı bilmiyorum ama keçi boynuzu da olabilir
Ben aldım pek yiyemedim odun gibi bişi
Kırmızı pancar fena değil limonla filan gidiyo salata tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?