2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aplasi nice mutlu yıllar inşallah, eşin ve yavrunla beraber

Oh güle güle kullan biraz rahatlıyo insan eksikler azalınca
cok sagol canim.. sorma baya rahatladim.. eve gider gitmez pijamalari yikadim kuruyunca ütüler ondan sonrada artik hastane cantami hazirlarim.. persembede islak mendil sampuan vs almaya gidicez esimle.. 6.2. hastanede randevum var dogum icin konusmaya cagirdilar.. sezeryan istiyorum demistim.. tarihi kesinlestirirz artik insallah..
ondan sonrada hersey tamam bir kizimin kendisi birde ismi eksik olacak :)

Günaydınnn. Sor drna tabi tatlım. Bende sormuştum normal demişti. Son aylarda kan hacminde meydana gelen artıştan dolayı kalp daha hızlı çalışıyormuş.bu şekilde açıklama yapmıştı dr.
Ben artık ev işi yapamıyorum mesela sadece bir oda belki + yemek o kadar.İki haftadır bayan geliyor haftada yarım gün inşallah bırakmaz

Nice yaşlara canım eşin ve bebişinle inşallah.

doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın oğlunla eşinle daha mutlu olsun

ne güzel yazmışın nice yıllara sevdiklerinle ol canım:)

rabbim kalbinden geçen tüm dileklerini kabul etsin doğum günün kutlu olsun güzel anne :)

aplasi nice mutlu yıllar inşallah, eşin ve yavrunla beraber

Oh güle güle kullan biraz rahatlıyo insan eksikler azalınca

Allah yaeni yaşını hayırlı etsin inşallah sağlık sıhhat ve afiyetle al yavrunu kucağına

dogum günün kutlu olsun canim nice mutlu saglikli yillara ailen ve sevdiklerinle beraber.. :)
hepinize teşekkür ederim kızlar dualarınız dilekleriniz için

Bende yıkamış ütülemiştim de 1 kutuda battaniyeleirn altındaki hastane çıkışını unutmuşum
Onu atıcam, 2 tane de hediye hastane çıkışı gelicekmiş onlarla atıyım bairi dedim bekletiyorum
Onun dışında kızıma alt açma, birkaç tane bez, ıslak mendil, battaniye, ne olur ne olmaz biberon koydum
Kendime 2 pijama takımı, emzirme önlüğü 2 emzirme atleri, 3 alt çamaşır, yelek, patik, çorap koydum
Ped koysam kafi olur herhalde gece için olanlardan, bi de terlik atıcam

Bende sezeryan isteyim çatı muayenesinden yırttım
6 Şubat kısmetse vuslat : )

Canım demiri en çok arttıran şey keçiboynuzu pekmezi , içine C vitamini takviye ederek tüket yarım çay bardağına 1 mandilan , portakal , limon ne tercih edersen sık tüket , benim dr um ilk muayneden itibaren ençok ihtiyacımız ve atlamdan almamız gereken tek şey demir , diğer vitaminler çok elzem değil ama demiri 9 ay kullanacağız demişti , sana nasıl vermediler , değerim ne olursa olsun hep kullandırdı bana hiç kesmeden , doğumda kaybedeceğiz die , senin ki düşük bide ,

normal doğumu düşünüyorsan çatıdan korkmaman lazım cnm boşuna stres yapma

çatı muayenesi bazen doğumu tetikleyebiliyormuş, o anda su gelebiliyormuş falan ondan endişeleniyorum. birde ilk olacak ya vajinal ultrason falan ona alıştım maalesef hamilelik sürecinde ama bu biraz tiksinç geliyor

Sıradan bi demir hapı verdiler de o kafi gelmedi bana.. Aşırı kansızmışım

Pekmez yiyebilsem keşke

canm onu hiç kullanmak istemyrm..aslında kokmasına da gerek yok yeterki temizlesn kimyasalı olmasın benm derdm o.. neyseki çamaşırlar yıkanınca koku gitti çok hafif kaldı o da zarar değil

ben friendly bebek deterjanı kullandım caım çok memnun kaldım tavsiye ederim

ara sor istersen canım ama ciğer kalp kanla ilgili tetkikler olmalı aneztezi olacağı için

çatı muayenesi bazen doğumu tetikleyebiliyormuş, o anda su gelebiliyormuş falan ondan endişeleniyorum. birde ilk olacak ya vajinal ultrason falan ona alıştım maalesef hamilelik sürecinde ama bu biraz tiksinç geliyor
Bende 37 önce yapılmaması gerektiğini duymuştum normal doğumu tetikleyebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…