cok sagol canim.. sorma baya rahatladim.. eve gider gitmez pijamalari yikadim kuruyunca ütüler ondan sonrada artik hastane cantami hazirlarim.. persembede islak mendil sampuan vs almaya gidicez esimle.. 6.2. hastanede randevum var dogum icin konusmaya cagirdilar.. sezeryan istiyorum demistim.. tarihi kesinlestirirz artik insallah..aplasi nice mutlu yıllar inşallah, eşin ve yavrunla beraber
Oh güle güle kullan biraz rahatlıyo insan eksikler azalınca
Ben artık ev işi yapamıyorum mesela sadece bir oda belki + yemek o kadar.İki haftadır bayan geliyor haftada yarım gün inşallah bırakmazGünaydınnn. Sor drna tabi tatlım. Bende sormuştum normal demişti. Son aylarda kan hacminde meydana gelen artıştan dolayı kalp daha hızlı çalışıyormuş.bu şekilde açıklama yapmıştı dr.
aa evet mercimek çok yiyorum bende, birde kırmızı et çok yemek lazım
hadi bakalım canım güzel haberlerle gellBenimde bugun 12:15 de randevum var :)
Bilmiyorum 32+0 da tersti cumartesi 34+5 oluyor ozaman gidicem doktora.döndümü canım seninki başı nerde?
Nice yaşlara canım eşin ve bebişinle inşallah.
doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın oğlunla eşinle daha mutlu olsun
ne güzel yazmışınnice yıllara sevdiklerinle ol canım:)
rabbim kalbinden geçen tüm dileklerini kabul etsin doğum günün kutlu olsun güzel anne :)
aplasi nice mutlu yıllar inşallah, eşin ve yavrunla beraber
Oh güle güle kullan biraz rahatlıyo insan eksikler azalınca
Allah yaeni yaşını hayırlı etsin inşallah sağlık sıhhat ve afiyetle al yavrunu kucağına
hepinize teşekkür ederim kızlar dualarınız dilekleriniz içindogum günün kutlu olsun canim nice mutlu saglikli yillara ailen ve sevdiklerinle beraber.. :)
cok sagol canim.. sorma baya rahatladim.. eve gider gitmez pijamalari yikadim kuruyunca ütüler ondan sonrada artik hastane cantami hazirlarim.. persembede islak mendil sampuan vs almaya gidicez esimle.. 6.2. hastanede randevum var dogum icin konusmaya cagirdilar.. sezeryan istiyorum demistim.. tarihi kesinlestirirz artik insallah..
ondan sonrada hersey tamam bir kizimin kendisi birde ismi eksik olacak :)
evet bakma öyle diyorum ama hiç o moda giremedim bende hala çok uzak geliyor:) yukarda pancardan bahsetmişin bende de az şeker var ordan biliyorum pancar yeme canım, hatta şöyle diyeyim kırmızı renkli sebze ve meyvelerden uzak duracaksın...
Canım demiri en çok arttıran şey keçiboynuzu pekmezi , içine C vitamini takviye ederek tüket yarım çay bardağına 1 mandilan , portakal , limon ne tercih edersen sık tüket , benim dr um ilk muayneden itibaren ençok ihtiyacımız ve atlamdan almamız gereken tek şey demir , diğer vitaminler çok elzem değil ama demiri 9 ay kullanacağız demişti , sana nasıl vermediler , değerim ne olursa olsun hep kullandırdı bana hiç kesmeden , doğumda kaybedeceğiz die , senin ki düşük bide ,Yeşil yapraklı sebzeler ve mercimek te tüketmekte fayda var
Bi de şeker etkisi var mı bilmiyorum ama keçi boynuzu da olabilir
Ben aldım pek yiyemedim odun gibi bişi
Kırmızı pancar fena değil limonla filan gidiyo salata tarzı
Aynen bende o şekilde kuruttum.bende kullanmadım kurutma zaten minicikler bide çekerse dedim 1 hafta anca giyer .kalorifer yandığı için sorun olmadı 1 güne kurudu
normal doğumu düşünüyorsan çatıdan korkmaman lazım cnm boşuna stres yapma
Hayırlı haberlerle gel inşallah.Benimde bugun 12:15 de randevum var :)
Benimde bugun 12:15 de randevum var :)
Canım demiri en çok arttıran şey keçiboynuzu pekmezi , içine C vitamini takviye ederek tüket yarım çay bardağına 1 mandilan , portakal , limon ne tercih edersen sık tüket , benim dr um ilk muayneden itibaren ençok ihtiyacımız ve atlamdan almamız gereken tek şey demir , diğer vitaminler çok elzem değil ama demiri 9 ay kullanacağız demişti , sana nasıl vermediler , değerim ne olursa olsun hep kullandırdı bana hiç kesmeden , doğumda kaybedeceğiz die , senin ki düşük bide ,
yatış şeklim karışık aslında genelde düz yatırıyor beni cimcime.. sağa sola yatınca tekmeleri sıklaşıyor..
canm onu hiç kullanmak istemyrm..aslında kokmasına da gerek yok yeterki temizlesn kimyasalı olmasın benm derdm o.. neyseki çamaşırlar yıkanınca koku gitti çok hafif kaldı o da zarar değil
Benim son kontrolüm olacak cuma galiba
Haftada 1 çağırıyorlar
Bi daha ki Cuma doğum kısmetserüya gibi
Ama 1 gün önce ameliyat öncesi tetkikleri yaptırın yazıyo sezeryan randevu formunda
Ne tetkiki bilmiyorum
Bende 37 önce yapılmaması gerektiğini duymuştum normal doğumu tetikleyebiliyormuş.çatı muayenesi bazen doğumu tetikleyebiliyormuş, o anda su gelebiliyormuş falan ondan endişeleniyorum. birde ilk olacak ya vajinal ultrason falan ona alıştım maalesef hamilelik sürecinde ama bu biraz tiksinç geliyor
hiç duymadım nerde satılır özelliği nedir ?ben friendly bebek deterjanı kullandım caım çok memnun kaldım tavsiye ederim
Mercimek sütte yaparmış hem ama gaz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?