2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oh seninde hersey hazirmis nerdeyse.. gerci senin dogumunda yakin zaten.. cok az kaldi hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin kizini insallah..
bende 6 subatta hastaneye konusmaya, 11 subatta doktoruma kontrole gidicem.. ondan sonra ise gelmem bidaha.. evde dinlenirim hem evin isleri var temizlik falan.. onlari hallederim yavas yavas..

yatış yaptığın sabah kan değerlerine bakılıyor tekrardan... muayne oluyorsun nts ye bağlıyorlar tansiyon vs... yaklaşık 1-2 saat sonrada alıyorlar

günaydın kızlar heryerim ağrıyor bugun hiç iyi değilim. sol tarafımda sancı var. öğleden sonra doktora gidicem. inşallah bişe cıkmaz

Hayrlısıyla kurtulmayı nasip etsin Allah. Öyle böyle derken zaman geldi.

hastane çantası demişken koyduklarımı yazayım yanlışım varsa düzeltin:)

kendim için
emzirme sütyeni 3 tane babaanne donu atlet terlik taç çorap havlu gecelik sabahlık pijama takımı emzirme pedi.

oğluşum için

2 takım hastane çıkışı 10 lu
2 tane tulum + 2 tane çıtçıtlı tulum
ağız silme mendili
battaniye koydum

koymam gereken sanırım bez ıslak mendil biberon emzik galiba..

doğum günün kutlu olsun canım amin inş..

Kızlar bana yardımcı olur musunuz keçeden puset Magnet yapacam.. Keçelerimi aldım fakat nasıl bir model yapayım kararsız kaldım .. Beğendiğiniz bana fikir olacak Örnekler gösterebilir misiniz ????

Eklentiler

• IMG-20141215-WA0013.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG-20141207-WA0000.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 59
Amin inşallah cümlemiz

Evde durmak ta sıkıcı
Ben yeni ayrıldım izne
Hem tekim hemde en ufak bişeyde acaba doğumla ilgisi var mı diyorum
Zaten kalçam vs ağrıdığı için doğumla ilgili bişey olsa anlar mıyım bilmiyorum
38 den sonra doğum beklenir, sancın vs olursa hemen gel dedi Dr.
Olmazsa işte 6 Şubat sezeryan

yatış yaptığın sabah kan değerlerine bakılıyor tekrardan... muayne oluyorsun nts ye bağlıyorlar tansiyon vs... yaklaşık 1-2 saat sonrada alıyorlar

Tek kan alınıyo o zaman tahlil olarak
Zaten evet 7 de yatış yapın yazıyo, dr 9 da geliyo bunlar için demek

Ben kan hapını sabah aç karna içiyorum ardından bir mandalina yiyorum ( C vitaminiyle daha etkili oluyormuş )... 1 saat sonrada kahvaltı yapıyorum kızlar...

Günaydın kızlar dün doktora gittik kızımı gördüm kilosu 2600 boyu 48 cm olmuş ilkkez nst ye girdim çok heyecanlandım :)) çok şükür ufak sancılar dışında bişey çıkmadı dinlen bol bol dedi,
Hafta sonu annemle perdeleri hallettik sağolsun evi halletti gitti, dün sabah erkenden halıları da verdik şansımıza akşam aldık :) evle ilgili bişeyim kalmadı çok şükür

eksik gözüme çarpmadı benim:) ben bebişe tulum felan koymadım, hastane çıkışı var diye kıyafet koymak gerekiyor mu

Ana kucağı mı deniyo arabanın yanındaki hani, onu da alın. Ona koymak için bi de kalın battaniye

Ana kucağı mı deniyo arabanın yanındaki hani, onu da alın. Ona koymak için bi de kalın battaniye
aldım çek onuda kalın battaniye de koydum zaten ince battaniye hastane çıkışında var..

eksik gözüme çarpmadı benim:) ben bebişe tulum felan koymadım, hastane çıkışı var diye kıyafet koymak gerekiyor mu

ben iki tane koydum belki kusar kirletir bişey olur diye..

Oh mis olmuş herşey : ) güle güle kullan

Bende tulum koymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…