oh seninde hersey hazirmis nerdeyse.. gerci senin dogumunda yakin zaten.. cok az kaldi hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin kizini insallah..Bende yıkamış ütülemiştim de 1 kutuda battaniyeleirn altındaki hastane çıkışını unutmuşum
Onu atıcam, 2 tane de hediye hastane çıkışı gelicekmiş onlarla atıyım bairi dedim bekletiyorum
Onun dışında kızıma alt açma, birkaç tane bez, ıslak mendil, battaniye, ne olur ne olmaz biberon koydum
Kendime 2 pijama takımı, emzirme önlüğü 2 emzirme atleri, 3 alt çamaşır, yelek, patik, çorap koydum
Ped koysam kafi olur herhalde gece için olanlardan, bi de terlik atıcam
Bende sezeryan isteyim çatı muayenesinden yırttım
6 Şubat kısmetse vuslat : )
Benim son kontrolüm olacak cuma galiba
Haftada 1 çağırıyorlar
Bi daha ki Cuma doğum kısmetserüya gibi
Ama 1 gün önce ameliyat öncesi tetkikleri yaptırın yazıyo sezeryan randevu formunda
Ne tetkiki bilmiyorum
Bilmiyorum 32+0 da tersti cumartesi 34+5 oluyor ozaman gidicem doktora.
Hayrlısıyla kurtulmayı nasip etsin Allah. Öyle böyle derken zaman geldi.Bende yıkamış ütülemiştim de 1 kutuda battaniyeleirn altındaki hastane çıkışını unutmuşum
Onu atıcam, 2 tane de hediye hastane çıkışı gelicekmiş onlarla atıyım bairi dedim bekletiyorum
Onun dışında kızıma alt açma, birkaç tane bez, ıslak mendil, battaniye, ne olur ne olmaz biberon koydum
Kendime 2 pijama takımı, emzirme önlüğü 2 emzirme atleri, 3 alt çamaşır, yelek, patik, çorap koydum
Ped koysam kafi olur herhalde gece için olanlardan, bi de terlik atıcam
Bende sezeryan isteyim çatı muayenesinden yırttım
6 Şubat kısmetse vuslat : )
ara sor istersen canım ama ciğer kalp kanla ilgili tetkikler olmalı aneztezi olacağı için
Hayrlısıyla kurtulmayı nasip etsin Allah. Öyle böyle derken zaman geldi.
doğum günün kutlu olsun canım amin inş..slm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...
Kızlar bana yardımcı olur musunuz keçeden puset Magnet yapacam.. Keçelerimi aldım fakat nasıl bir model yapayım kararsız kaldım .. Beğendiğiniz bana fikir olacak Örnekler gösterebilir misiniz ????
Amin inşallah cümlemizoh seninde hersey hazirmis nerdeyse.. gerci senin dogumunda yakin zaten.. cok az kaldi hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin kizini insallah..
bende 6 subatta hastaneye konusmaya, 11 subatta doktoruma kontrole gidicem.. ondan sonra ise gelmem bidaha.. evde dinlenirim hem evin isleri var temizlik falan.. onlari hallederim yavas yavas..
yatış yaptığın sabah kan değerlerine bakılıyor tekrardan... muayne oluyorsun nts ye bağlıyorlar tansiyon vs... yaklaşık 1-2 saat sonrada alıyorlar
Ben hemen kahvaltıdan önce içiyorum beklemek daha mı doğru acaba?Ben kan hapını sabah aç karna içiyorum ardından bir mandalina yiyorum ( C vitaminiyle daha etkili oluyormuş )... 1 saat sonrada kahvaltı yapıyorum kızlar...
hastane çantası demişken koyduklarımı yazayım yanlışım varsa düzeltin:)
kendim için
emzirme sütyeni 3 tane babaanne donu atlet terlik taç çorap havlu gecelik sabahlık pijama takımı emzirme pedi.
oğluşum için
2 takım hastane çıkışı 10 lu
2 tane tulum + 2 tane çıtçıtlı tulum
ağız silme mendili
battaniye koydum
koymam gereken sanırım bez ıslak mendil biberon emzik galiba..
hastane çantası demişken koyduklarımı yazayım yanlışım varsa düzeltin:)
kendim için
emzirme sütyeni 3 tane babaanne donu atlet terlik taç çorap havlu gecelik sabahlık pijama takımı emzirme pedi.
oğluşum için
2 takım hastane çıkışı 10 lu
2 tane tulum + 2 tane çıtçıtlı tulum
ağız silme mendili
battaniye koydum
koymam gereken sanırım bez ıslak mendil biberon emzik galiba..
günaydın kızlar heryerim ağrıyor bugun hiç iyi değilim. sol tarafımda sancı var. öğleden sonra doktora gidicem. inşallah bişe cıkmaz
aldım çek onuda kalın battaniye de koydum zaten ince battaniye hastane çıkışında var..Ana kucağı mı deniyo arabanın yanındaki hani, onu da alın. Ona koymak için bi de kalın battaniye
eksik gözüme çarpmadı benim:) ben bebişe tulum felan koymadım, hastane çıkışı var diye kıyafet koymak gerekiyor mu
Günaydın kızlar dün doktora gittik kızımı gördüm kilosu 2600 boyu 48 cm olmuşilkkez nst ye girdim çok heyecanlandım :)) çok şükür ufak sancılar dışında bişey çıkmadı dinlen bol bol dedi,
Hafta sonu annemle perdeleri hallettik sağolsun evi halletti gitti, dün sabah erkenden halıları da verdik şansımıza akşam aldık :) evle ilgili bişeyim kalmadı çok şükür
eksik gözüme çarpmadı benim:) ben bebişe tulum felan koymadım, hastane çıkışı var diye kıyafet koymak gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?