2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaren benim istediğim isim.. YaseminYağmur eşimin:) ama Yaren ayrıca benim rüyama girmiş bir isim:) bakalım

bakalım inş boyaya karar verirsek bu pazar hallederiz zaten sanrm kokusuda çıkar..
bende sabah beşiğin başına gidip günaydın diyorum delirmiş gibi hissedyrm kendimi ama sanırım normal yaptğm

Ben tweety i çok severim
Eşim askerdeyken bana doğum günümde tweety yollamıştı hala saklıyordum
Onu koydum beşiğe çakma İkra oldu

Genciz ya öyle deme bende 27 yaşındayım :) Belki 19-20 yaşında olsak daha bilinçsiz olur herşeye girişirdik takmazdık belki :)

sol tarafta derken kasıktamı rahimdemi kaburgadamı canım, birde nasıl bir sancıydı
sol alt tarafımda kasığımda sancı oluyo . ama yırtık gibi dediğim üst tarafta kaburgamda onun çin kas ağrısı önemli değil dedi. ama aşağıdaki bebek kafasıyla ittiriyomuş

sol alt tarafımda kasığımda sancı oluyo . ama yırtık gibi dediğim üst tarafta kaburgamda onun çin kas ağrısı önemli değil dedi. ama aşağıdaki bebek kafasıyla ittiriyomuş

benimde öyle oluyo dünden beri. hatta bir benzetme yaptım eşimin attığı kahkahayı duymanız lazımdı :) sizede yapayım. sanki haşlanmış eti didersin parçalara ayrılır ya aynı öyle bir his

Sağol canımcım.Çocukları oldum olası çok severdim ve hep kalabalık bir ailem olmasını isterdim.Ama çalışırken 4 olsun istemedim hatta bu karnımdaki bebişim nasıl oldu anlamadım ki doğum kontrol yöntemlerini de kullanıyordum ama nasibi varmış.Ama Allahım pişman etmesin.İnsan doğru insanı bulunca her şey kolaylaşıyor.Ben galiba o insanı bulduğum için şanslıyım.

benimde öyle oluyo dünden beri. hatta bir benzetme yaptım eşimin attığı kahkahayı duymanız lazımdı :) sizede yapayım. sanki haşlanmış eti didersin parçalara ayrılır ya aynı öyle bir his
soluma yatamıyorum o ağrı yüzünden hep sağ taraf 3 gündür başladı ama bende

Bizde 31+5 te gittiğimizde 1800 civarıydı ama sanki 500 yanaktı :) bende eşimde yanaklıyız :)Hamilelikten önce 36 bedendim ama fotolarda 40 çıkıyordum :)

Eşimde yanaklıdır ama komple
Bneim tek elmacık kemiklerimin olduğu kısım tombik
Sorma fotolarda daha tombik oluyo insna bi de gülümseyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…