Yaren benim istediğim isim.. YaseminYağmur eşimin:) ama Yaren ayrıca benim rüyama girmiş bir isim:) bakalımYAREN isim çok hoş ve de diğer isimlere göre daha az...Anlamı da güzel...Arkadaş,dost,sevgili demek.Zaten çocuklarımız bizim için bu anlamları ifade etmiyor muSen de benim gibi kararsız kaldın.Hayırlısı hangisiyse o olsun canım
bakalım inş boyaya karar verirsek bu pazar hallederiz zaten sanrm kokusuda çıkar..
bende sabah beşiğin başına gidip günaydın diyorumdelirmiş gibi hissedyrm kendimi ama sanırım normal yaptğm
evet ya yatak bile yapılr gelin yatağı gibi :)
Genciz ya öyle deme bende 27 yaşındayım :) Belki 19-20 yaşında olsak daha bilinçsiz olur herşeye girişirdik takmazdık belki :)Bende yapamıyorum valla inşallah bırakmaz. Bende yapamıyorum temizlik bebiş aşağıya çok baskı yapıyor ve hemen yoruluyorum. Sadece yemek yapabiliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yaşım 29 acaba diyorum genç anne olsaydımda böyle olurmuydum:))
Değişikmiş ben hastaneye bile böyle bişey almadım
Kareli ya da penye tarzı aldım
sol alt tarafımda kasığımda sancı oluyo . ama yırtık gibi dediğim üst tarafta kaburgamda onun çin kas ağrısı önemli değil dedi. ama aşağıdaki bebek kafasıyla ittiriyomuşsol tarafta derken kasıktamı rahimdemi kaburgadamı canım, birde nasıl bir sancıydı
Yaren:2 Yağmur:1 yasemin :1 şuanda :)))
:) sen ne zaman gideceksin doktoraayy benimkide o vaziyettesen böyle dedikçe bende kendimi 2 hafta sonra doğum yapacak gibi hissediyorum
sol alt tarafımda kasığımda sancı oluyo . ama yırtık gibi dediğim üst tarafta kaburgamda onun çin kas ağrısı önemli değil dedi. ama aşağıdaki bebek kafasıyla ittiriyomuş
yaseminYAREN , YAĞMUR, YASEMİN..... ?????? hangisi sizce bayanlar:)
Arkadasin tavsiyesi uzerine bende dinlettim de benim ki pek begenmedi yada anlamaya calisti cocum elektrik supurgesi sesinden ve sac kurutma makinasi sesinden sonra bi durdu annem napio acaba die dusundu galiba :)ben dinletiyorum çok oynuyo o zaman :):):):)
:) sen ne zaman gideceksin doktora
Sağol canımcım.Çocukları oldum olası çok severdim ve hep kalabalık bir ailem olmasını isterdim.Ama çalışırken 4 olsun istemedim hatta bu karnımdaki bebişim nasıl oldu anlamadım ki doğum kontrol yöntemlerini de kullanıyordum ama nasibi varmış.Ama Allahım pişman etmesin.İnsan doğru insanı bulunca her şey kolaylaşıyor.Ben galiba o insanı bulduğum için şanslıyım.Okurken bile böyle hani kalpler uçuşur ya düşüncelerle birlikte öyle oldum:) maşallah allah bozmasın mutluluğunuzu daim olsun... 13 yıl önce evlenmişsin ama aynı heyecanı hala yaşayabiliyorsun çocuklar yıldırmamış seni.. sen avantaja çevirmişsin .. erken evlenip çocuk sahibi olmak ve hala aynı duygulara sahip olmak bence şu dünyada nasiplenilebilecek en güzel şey olsa gerek....
soluma yatamıyorum o ağrı yüzünden hep sağ taraf 3 gündür başladı ama bendebenimde öyle oluyo dünden beri. hatta bir benzetme yaptım eşimin attığı kahkahayı duymanız lazımdı :) sizede yapayım. sanki haşlanmış eti didersin parçalara ayrılır ya aynı öyle bir his
Bizde 31+5 te gittiğimizde 1800 civarıydı ama sanki 500 yanaktı :) bende eşimde yanaklıyız :)Hamilelikten önce 36 bedendim ama fotolarda 40 çıkıyordum :)
Bencede YarenYaren:2 Yağmur:1 yasemin :1 şuanda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?