karninin fotosunu koysan ya m:)))amin canm cümlemizin cok panik oldum yaa karnm aşağı inmiş
ben herhafta gidiyorum benimde rahimde açıklık yok ama zorluyomuş benimki :)geçen hafta gittim rahim ağzı kapalıydı, o ağrılarda bu hafta başladı bir daha ki kontrol haftaya perşembe
kızlarrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorum bebek rahme yönelmiş 2 hafta sonra normal doğar dedi
Sende haklısın bilinçsiz olurduk belkide. şu koca göbekli ve hantal halim dışında kendimi 18 gibi hissediyorum:)Genciz ya öyle deme bende 27 yaşındayım :) Belki 19-20 yaşında olsak daha bilinçsiz olur herşeye girişirdik takmazdık belki :)
canım havuç suyu denermisin ? suyunu arttırıyormuş , başla hergün 1 bardak iç bidahaki kontrolde sonuca bak istersen ,Arkadaşlar merhaba ben 32+1deyim ve suyum sınırdaymış böyle azalmaya devam ederse 34te alırız dedi doktor. Çok moralim bozuldu. 28+5teyken su 8 cmdi şimdi 5 cm olmuş. Akıntıyla kaçış yoj bebeğin gelişimi de iyi 2200 olmuş en az 2lt su da içiyorum neden azalıo bilmiyorum
az kaldı sabır , senin son yarım saat benim daha 1 saatim var ,saat 18 olsaya artık sıkıldm yeminle bitmeyen gün yapmıslar ya
Aynen :)Sende haklısın bilinçsiz olurduk belkide. şu koca göbekli ve hantal halim dışında kendimi 18 gibi hissediyorum:)
Armutu duymuştum bir de onu deneyeyim bakayım. Sağol canım.canım havuç suyu denermisin ? suyunu arttırıyormuş , başla hergün 1 bardak iç bidahaki kontrolde sonuca bak istersen ,
saat 18 olsaya artık sıkıldm yeminle bitmeyen gün yapmıslar ya
cekırge ınan o anı kaçırmak ıstemezsın, boşuna uyuyarak gecırme,Genel istiyorum bayılmak hiç bişey görmemek
Mevlütte böyle mi giyiniliyoben normal bişeyler giyerim belki bi tunik, üstüne de Kur'an okunurken şal atarım
Birşey olmaz inşallah canım bebiş sabreder zamanında doğar inşallah.Arkadaşlar merhaba ben 32+1deyim ve suyum sınırdaymış böyle azalmaya devam ederse 34te alırız dedi doktor. Çok moralim bozuldu. 28+5teyken su 8 cmdi şimdi 5 cm olmuş. Akıntıyla kaçış yoj bebeğin gelişimi de iyi 2200 olmuş en az 2lt su da içiyorum neden azalıo bilmiyorum
benimde en başından beri suyum sınırdaydı.son 3 haftadr da sınırın altına indi.benm bebek 2 hafta önden gidiyor ama suyu çok az dedi doktor benim bebişide 36.haftada alıcak 40 a kadar bekleyemeyiz dedi bu hafta ciger geliştirici iğne yapıcak.gelişimde problem yoksa erken alınması sıkıntı yaratmaz dedi.ama burda önemli olan doktorun son ana kadar beklemesi ve sıkı takip etmesi.beşke bi doktor bana 32.haftada alınmalı demişti şimdiki doktorum sıkı takiple 36. haftaya kadar almicak gerekirse hastanede yatarsın dedi çünkü anne karnı herşeyden sağlıklıArkadaşlar merhaba ben 32+1deyim ve suyum sınırdaymış böyle azalmaya devam ederse 34te alırız dedi doktor. Çok moralim bozuldu. 28+5teyken su 8 cmdi şimdi 5 cm olmuş. Akıntıyla kaçış yoj bebeğin gelişimi de iyi 2200 olmuş en az 2lt su da içiyorum neden azalıo bilmiyorum
Daha iyiyim bebegimi gormeye gidebiliyorum artik bebegim hala cok gucsuz baskada degisen bisey yok guclenmesini bekliyoruzcanım sen ne yaptın toparlanabildin mi? bebişin nasıl iyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?