- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
bende hazırladm herşeyi :)Hastne cantmzi hazrldk bugn kardescegzmle :)icim bi nebze olsa rahatldi
Bnm akintim da cok gelio acaba suyum azaliyo muki ? Bu zamna kadr hep yeterlydi suyum ama akinti geldkce azalio diye korkmuo deglmbenimde en başından beri suyum sınırdaydı.son 3 haftadr da sınırın altına indi.benm bebek 2 hafta önden gidiyor ama suyu çok az dedi doktor benim bebişide 36.haftada alıcak 40 a kadar bekleyemeyiz dedi bu hafta ciger geliştirici iğne yapıcak.gelişimde problem yoksa erken alınması sıkıntı yaratmaz dedi.ama burda önemli olan doktorun son ana kadar beklemesi ve sıkı takip etmesi.beşke bi doktor bana 32.haftada alınmalı demişti şimdiki doktorum sıkı takiple 36. haftaya kadar almicak gerekirse hastanede yatarsın dedi çünkü anne karnı herşeyden sağlıklı
Bnm akintim da cok gelio acaba suyum azaliyo muki ? Bu zamna kadr hep yeterlydi suyum ama akinti geldkce azalio diye korkmuo deglm
ay yavruşum erken gelmek istiyor demek ki :) korkma hayırlısı olsun ikiniz için dekızlarrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorum bebek rahme yönelmiş 2 hafta sonra normal doğar dedi
benimki genişledi,düz bir halde.acaba pırtlar mıAnnisler bisey sorucam gobek deliginiz ne alemdebenimki tamamen duzlesti artik disariya cikacak galiba onceden hamilelerde gorunce tuhafima gidiyordu simdi kendi gobegimde yabanci geliyo ama bir yandan da hosuma gidiyo
bende de akıntı çok.çamaşır değişmekten bir hal oluyorum.peçete koyuyorum vs.Bnm akintim da cok gelio acaba suyum azaliyo muki ? Bu zamna kadr hep yeterlydi suyum ama akinti geldkce azalio diye korkmuo deglm
Bnm camasrma gelio. Hatta hissedyrm biseylr geldgni kan diye aklm cikiyoYa bu ara bende aynı şeyden korkuyorm.
Suyum hep iyiydi aslinda bi sıkıntı olmadı ama çok afedersin küçük tuvaletten sonra sanki normal su geliyor. Bi kaç gündür.
Randevuma da daha çok var..
Gunlk ped koyuyrm , bazen pecete koyuyrm. Camsr degstrmkten yildimay yavruşum erken gelmek istiyor demek ki :) korkma hayırlısı olsun ikiniz için de
benimki genişledi,düz bir halde.acaba pırtlar mı
bende de akıntı çok.çamaşır değişmekten bir hal oluyorum.peçete koyuyorum vs.
kızlar hacışeriften çikolata siparişi veren varmı
ay yavruşum erken gelmek istiyor demek ki :) korkma hayırlısı olsun ikiniz için de
benimki genişledi,düz bir halde.acaba pırtlar mı
bende de akıntı çok.çamaşır değişmekten bir hal oluyorum.peçete koyuyorum vs.
Ya bu ara bende aynı şeyden korkuyorm.
Suyum hep iyiydi aslinda bi sıkıntı olmadı ama çok afedersin küçük tuvaletten sonra sanki normal su geliyor. Bi kaç gündür.
Randevuma da daha çok var..
Portakal suyu arttırıyor duyu amacanım havuç suyu denermisin ? suyunu arttırıyormuş , başla hergün 1 bardak iç bidahaki kontrolde sonuca bak istersen ,
Daha vermedim ama iki uc haftaya kadar verecem, sen?
bende vermedimde merk ettm ürünleri nasl dıye
Yumurta beyazi gibi mi akintin bende de var ama her akinti sertlesir kuruyunca zaten son zamanlarda bi cok kiside oluyo bende idrar tahlili verdim temiz ciktiarkadaşlar biraz garip olcak ama bir sorum var. benim akıntım çamaşırımda kuruduğunda o bölgeyi semsert yapıyo. bu normal bir akıntı mı? idrar tahlili vermiştim bir hafta kadar önce bir sıkıntı yoktu.
Senin neden hamilelik gunlugun yok canim masallah kuzunaKızlar selam,bugün kontrolümüz vardı,anca girebildim,34+5 günlük hamileyim,bebeğim 2,386 gr olmuş,maşallah her şey güzelmiş:)
beyaz sarı. benim hamilelikten önce çok fazla akıntım olmadığı için ayırt edemiyorum ...Yumurta beyazi gibi mi akintin bende de var ama her akinti sertlesir kuruyunca zaten son zamanlarda bi cok kiside oluyo bende idrar tahlili verdim temiz cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?