2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm akintim da cok gelio acaba suyum azaliyo muki ? Bu zamna kadr hep yeterlydi suyum ama akinti geldkce azalio diye korkmuo deglm

Bnm akintim da cok gelio acaba suyum azaliyo muki ? Bu zamna kadr hep yeterlydi suyum ama akinti geldkce azalio diye korkmuo deglm

Ya bu ara bende aynı şeyden korkuyorm.
Suyum hep iyiydi aslinda bi sıkıntı olmadı ama çok afedersin küçük tuvaletten sonra sanki normal su geliyor. Bi kaç gündür.
Randevuma da daha çok var..

kızlarrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorum bebek rahme yönelmiş 2 hafta sonra normal doğar dedi
ay yavruşum erken gelmek istiyor demek ki :) korkma hayırlısı olsun ikiniz için de

Annisler bisey sorucam gobek deliginiz ne alemde benimki tamamen duzlesti artik disariya cikacak galiba onceden hamilelerde gorunce tuhafima gidiyordu simdi kendi gobegimde yabanci geliyo ama bir yandan da hosuma gidiyo
benimki genişledi,düz bir halde.acaba pırtlar mı

bende de akıntı çok.çamaşır değişmekten bir hal oluyorum.peçete koyuyorum vs.

Suyum hep iyiydi aslinda bi sıkıntı olmadı ama çok afedersin küçük tuvaletten sonra sanki normal su geliyor. Bi kaç gündür.
Bnm camasrma gelio. Hatta hissedyrm biseylr geldgni kan diye aklm cikiyo

Gunlk ped koyuyrm , bazen pecete koyuyrm. Camsr degstrmkten yildim

kızlar hacışeriften çikolata siparişi veren varmı

Daha vermedim ama iki uc haftaya kadar verecem, sen?

Benimkide suan tamamen duz artik dudari cikacak galiba

bende 2 3 kere doktora gittim bu su meselesi icin.hatta bi kere lavobaya gittikten 10 dakika sonra su bosalinca suyum geldi sandim.ama soyle bi problem oluyormus.idrar torbasi tam bosalmayinca idrar kacagi oluyormus.bebekte artik asagida oldugu icin baski yapiyormus.
ama yinede suphelenince doktora gitmekte fayda var Allah korusun..

arkadaşlar biraz garip olcak ama bir sorum var. benim akıntım çamaşırımda kuruduğunda o bölgeyi semsert yapıyo. bu normal bir akıntı mı? idrar tahlili vermiştim bir hafta kadar önce bir sıkıntı yoktu.

Ya ben nasi kg almasini saglicam bebegimin.dusunmeyim diyorum ama hafta da 200 gram bile alsa 3 kg olmayacak gibi hafta da 200 gram almiyor cunku normalde haftalik 200 grm almasi gerekirmis bu aylarda karnim ikiz karni gibi bebekte cok iri degil bu gobek neyin nesi anlamiyorum

Yumurta beyazi gibi mi akintin bende de var ama her akinti sertlesir kuruyunca zaten son zamanlarda bi cok kiside oluyo bende idrar tahlili verdim temiz cikti

Yumurta beyazi gibi mi akintin bende de var ama her akinti sertlesir kuruyunca zaten son zamanlarda bi cok kiside oluyo bende idrar tahlili verdim temiz cikti
beyaz sarı. benim hamilelikten önce çok fazla akıntım olmadığı için ayırt edemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…