- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
süt ve muz bebeğe yarıyomuş diye biliyorum. kaç kg senin bebişYa ben nasi kg almasini saglicam bebegimin.dusunmeyim diyorum ama hafta da 200 gram bile alsa 3 kg olmayacak gibi hafta da 200 gram almiyor cunku normalde haftalik 200 grm almasi gerekirmis bu aylarda karnim ikiz karni gibi bebekte cok iri degil bu gobek neyin nesi anlamiyorum
YAREN , YAĞMUR, YASEMİN..... ?????? hangisi sizce bayanlar:)
Ya ben nasi kg almasini saglicam bebegimin.dusunmeyim diyorum ama hafta da 200 gram bile alsa 3 kg olmayacak gibi hafta da 200 gram almiyor cunku normalde haftalik 200 grm almasi gerekirmis bu aylarda karnim ikiz karni gibi bebekte cok iri degil bu gobek neyin nesi anlamiyorum
Kac gr suan bebek? Bi arkds son ay her hafta 250 gr alir demsti. Seninki de alir ins hem hersey kilo degl saglkli olsn yeter :)Ya ben nasi kg almasini saglicam bebegimin.dusunmeyim diyorum ama hafta da 200 gram bile alsa 3 kg olmayacak gibi hafta da 200 gram almiyor cunku normalde haftalik 200 grm almasi gerekirmis bu aylarda karnim ikiz karni gibi bebekte cok iri degil bu gobek neyin nesi anlamiyorum
Sağol :) çoğu kişi orayı önerdi ben de oraya bakıcam inş :)ben kızımda ankaradan almıştım.ulusta suluhanın alt katında vardı bebek süsleri şimdi daha çoğalmıştır aslında
Allh yardmcn olsun. Bn kurtldm darsi senin basnaise gitmek cok yorucu kizlar...
32+0 1875 grm evet basta saglik tabiki zayif bebeklerde cok cabuk hasta olabiliyoKac gr suan bebek? Bi arkds son ay her hafta 250 gr alir demsti. Seninki de alir ins hem hersey kilo degl saglkli olsn yeter :)
Gunluk 1 yumurya yiyorum ete zaten resmen as eriyorum hem balik yagi hemde balik tuketiyorum cevizde hamileligim boyunca 15 kg oldu nerdeyse yedim oyy ne bilim benim kizlarda boyle zayif dogdular ins dogumdan sonra alir kg canim sag salim dogsunda insyumurta, ceviz, balık, kırmızı et.. bunları çok ve kaliteli bir şekilde tüket canım. ama biliyosun asıl olan kilo değil sağlık
haftasına göre normal aama32+0 1875 grm evet basta saglik tabiki zayif bebeklerde cok cabuk hasta olabiliyo
1875 grm vala yemekten usandim su cocuk sag salim dogsun yemicem bisi ne yesem ne yesem diye gezinmekten.biktim 17 kg almisim muz ve sutude deniyorum pekmezde girdi bu hafta listeye haftaya dr gidince belli olacak kg alip almadigisüt ve muz bebeğe yarıyomuş diye biliyorum. kaç kg senin bebiş
Gunluk 1 yumurya yiyorum ete zaten resmen as eriyorum hem balik yagi hemde balik tuketiyorum cevizde hamileligim boyunca 15 kg oldu nerdeyse yedim oyy ne bilim benim kizlarda boyle zayif dogdular ins dogumdan sonra alir kg canim sag salim dogsunda ins
Benim de 32+0 da 1800 demisti gayet normal dedi doktor ayrica hamilik takvimi ile de uyuyor sen neden zayif oldugunu dusunuyosun32+0 1875 grm evet basta saglik tabiki zayif bebeklerde cok cabuk hasta olabiliyo
Dr zayif bi bebek olacak dedi 38 haftada alacak sezeryan oldugu icin bari ye ic 3 kg olsun dedi hesap ediyorum.hafta 200 grm bile alsa sanki 3 kg olmayacak gibime gelio kizim 2900 dogdu demedik laf koymadi bebegi gormeye gelenler allahtan.kizim kirki cikmadan tosun gibi olduda utandirdi bizim ailede hep 4,4 5 kg yakin doguruyo ama onlar normal 40 haftaya kadar bebekleri karinlarinda beslenio bwnimki sezeryan tam kg alacagi haftda dogum oluyo diyorum ama anlatamiyorum yine ayni seyleei yasiyacagim die strese girdimhaftasına göre normal aama
34 te gitmstm en son 2400 gr 44 cm di. Seninki de cok zayif bi bebek degl. Daha da kilo alir allhn iznyle. Muz , sut , yumrta, et , ceviz , organik tavuk ye32+0 1875 grm evet basta saglik tabiki zayif bebeklerde cok cabuk hasta olabiliyo
Bizm yedklermzle alaksi yok mu yani bebegn kilosu ?1875 grm vala yemekten usandim su cocuk sag salim dogsun yemicem bisi ne yesem ne yesem diye gezinmekten.biktim 17 kg almisim muz ve sutude deniyorum pekmezde girdi bu hafta listeye haftaya dr gidince belli olacak kg alip almadigi
Arkadasin tavsiyesi uzerine bende dinlettim de benim ki pek begenmedi yada anlamaya calisti cocum elektrik supurgesi sesinden ve sac kurutma makinasi sesinden sonra bi durdu annem napio acaba die dusundu galiba :)
Allahım hayırlısını versın ınsallah
cekırge ınan o anı kaçırmak ıstemezsın, boşuna uyuyarak gecırme,
Ya ben nasi kg almasini saglicam bebegimin.dusunmeyim diyorum ama hafta da 200 gram bile alsa 3 kg olmayacak gibi hafta da 200 gram almiyor cunku normalde haftalik 200 grm almasi gerekirmis bu aylarda karnim ikiz karni gibi bebekte cok iri degil bu gobek neyin nesi anlamiyorum
yok canım senin bu haftaya kadar normalse suyun problem yoktur.bu haftadan sonra gelen su aslında idrarımızmış.bebek büyüdüğü için idrar kesesinede baskı yapıyo artık.benim su eksikliği ta 20. haftalarda başladı bu zamana kadar getirdik işte 36. haftaya kadarda dayanırsa iyiBnm akintim da cok gelio acaba suyum azaliyo muki ? Bu zamna kadr hep yeterlydi suyum ama akinti geldkce azalio diye korkmuo deglm
Arkadaşlar merhaba ben 32+1deyim ve suyum sınırdaymış böyle azalmaya devam ederse 34te alırız dedi doktor. Çok moralim bozuldu. 28+5teyken su 8 cmdi şimdi 5 cm olmuş. Akıntıyla kaçış yoj bebeğin gelişimi de iyi 2200 olmuş en az 2lt su da içiyorum neden azalıo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?