2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süt ve muz bebeğe yarıyomuş diye biliyorum. kaç kg senin bebiş

yumurta, ceviz, balık, kırmızı et.. bunları çok ve kaliteli bir şekilde tüket canım. ama biliyosun asıl olan kilo değil sağlık

Kac gr suan bebek? Bi arkds son ay her hafta 250 gr alir demsti. Seninki de alir ins hem hersey kilo degl saglkli olsn yeter :)

yumurta, ceviz, balık, kırmızı et.. bunları çok ve kaliteli bir şekilde tüket canım. ama biliyosun asıl olan kilo değil sağlık
Gunluk 1 yumurya yiyorum ete zaten resmen as eriyorum hem balik yagi hemde balik tuketiyorum cevizde hamileligim boyunca 15 kg oldu nerdeyse yedim oyy ne bilim benim kizlarda boyle zayif dogdular ins dogumdan sonra alir kg canim sag salim dogsunda ins

süt ve muz bebeğe yarıyomuş diye biliyorum. kaç kg senin bebiş
1875 grm vala yemekten usandim su cocuk sag salim dogsun yemicem bisi ne yesem ne yesem diye gezinmekten.biktim 17 kg almisim muz ve sutude deniyorum pekmezde girdi bu hafta listeye haftaya dr gidince belli olacak kg alip almadigi

haftasına göre normal aama
Dr zayif bi bebek olacak dedi 38 haftada alacak sezeryan oldugu icin bari ye ic 3 kg olsun dedi hesap ediyorum.hafta 200 grm bile alsa sanki 3 kg olmayacak gibime gelio kizim 2900 dogdu demedik laf koymadi bebegi gormeye gelenler allahtan.kizim kirki cikmadan tosun gibi olduda utandirdi bizim ailede hep 4,4 5 kg yakin doguruyo ama onlar normal 40 haftaya kadar bebekleri karinlarinda beslenio bwnimki sezeryan tam kg alacagi haftda dogum oluyo diyorum ama anlatamiyorum yine ayni seyleei yasiyacagim die strese girdim

1875 grm vala yemekten usandim su cocuk sag salim dogsun yemicem bisi ne yesem ne yesem diye gezinmekten.biktim 17 kg almisim muz ve sutude deniyorum pekmezde girdi bu hafta listeye haftaya dr gidince belli olacak kg alip almadigi
Bizm yedklermzle alaksi yok mu yani bebegn kilosu ?

Allahım hayırlısını versın ınsallah

cekırge ınan o anı kaçırmak ıstemezsın, boşuna uyuyarak gecırme,

Ama çok korkuyorum, paniklerim bi de
Narkozla uyumam daha iyi sanki

Benimde 2750 ymiş ve 10 gün sonra sezeryanla doğum yapıcam
Muz ve süt iyi dediler, ona başladım
3250 yi geçse yeter diyorum ama nasip

Doktor dedi ki önemli olan kilosu değil, suyu, eşi, kordonu. Onlarda iyi görünüyo

Bnm akintim da cok gelio acaba suyum azaliyo muki ? Bu zamna kadr hep yeterlydi suyum ama akinti geldkce azalio diye korkmuo deglm
yok canım senin bu haftaya kadar normalse suyun problem yoktur.bu haftadan sonra gelen su aslında idrarımızmış.bebek büyüdüğü için idrar kesesinede baskı yapıyo artık.benim su eksikliği ta 20. haftalarda başladı bu zamana kadar getirdik işte 36. haftaya kadarda dayanırsa iyi

canım 8 cm 5 cm nasıl oluyor anlayamadım

Benimde özellikle bu son hafta
Sivri olan karnımın ucu kütleşti
Göbek deliğim dümdüz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…