yok canım senin bu haftaya kadar normalse suyun problem yoktur.bu haftadan sonra gelen su aslında idrarımızmış.bebek büyüdüğü için idrar kesesinede baskı yapıyo artık.benim su eksikliği ta 20. haftalarda başladı bu zamana kadar getirdik işte 36. haftaya kadarda dayanırsa iyi
Ah cnm ya bosver milleti. Onmli olan saglkli olmsi. Hem hic belli olmz belki son haftlr daha fazla kilo alir. Dua etDr zayif bi bebek olacak dedi 38 haftada alacak sezeryan oldugu icin bari ye ic 3 kg olsun dedi hesap ediyorum.hafta 200 grm bile alsa sanki 3 kg olmayacak gibime gelio kizim 2900 dogdu demedik laf koymadi bebegi gormeye gelenler allahtan.kizim kirki cikmadan tosun gibi olduda utandirdi bizim ailede hep 4,4 5 kg yakin doguruyo ama onlar normal 40 haftaya kadar bebekleri karinlarinda beslenio bwnimki sezeryan tam kg alacagi haftda dogum oluyo diyorum ama anlatamiyorum yine ayni seyleei yasiyacagim die strese girdim
Hayrlsyla dogar insyok canım senin bu haftaya kadar normalse suyun problem yoktur.bu haftadan sonra gelen su aslında idrarımızmış.bebek büyüdüğü için idrar kesesinede baskı yapıyo artık.benim su eksikliği ta 20. haftalarda başladı bu zamana kadar getirdik işte 36. haftaya kadarda dayanırsa iyi
Canım aynen bende de oluyor hatta pantalonuma kadar çıkıyor bazen kremsi gibi .. Tahlillerimde bişi çıkmadı doktorda koku yoksa rengi de yeşil gibi değilse normal dedi .. Canını Sıkma bu Yüzdenarkadaşlar biraz garip olcak ama bir sorum var. benim akıntım çamaşırımda kuruduğunda o bölgeyi semsert yapıyo. bu normal bir akıntı mı? idrar tahlili vermiştim bir hafta kadar önce bir sıkıntı yoktu.
yok canım senin bu haftaya kadar normalse suyun problem yoktur.bu haftadan sonra gelen su aslında idrarımızmış.bebek büyüdüğü için idrar kesesinede baskı yapıyo artık.benim su eksikliği ta 20. haftalarda başladı bu zamana kadar getirdik işte 36. haftaya kadarda dayanırsa iyi
neden bu kadar taktın kilo konusuna ? sağlıklı olsun yeter cok yemen sana yaramış bebeğe değil. benimde 32 haftada 1700 falandı son 2 haftada 2700 oldu. ama sağlıklı olması önmli tabi 4 kilo bebek doğurmak cok iyi bişe değilki1875 grm vala yemekten usandim su cocuk sag salim dogsun yemicem bisi ne yesem ne yesem diye gezinmekten.biktim 17 kg almisim muz ve sutude deniyorum pekmezde girdi bu hafta listeye haftaya dr gidince belli olacak kg alip almadigi
aman ya milleti ne takıysun kilolu doğursan tosun doğurdu derler. bu kadar etkilenme bence sağlık önemli gerisi hikayeDr zayif bi bebek olacak dedi 38 haftada alacak sezeryan oldugu icin bari ye ic 3 kg olsun dedi hesap ediyorum.hafta 200 grm bile alsa sanki 3 kg olmayacak gibime gelio kizim 2900 dogdu demedik laf koymadi bebegi gormeye gelenler allahtan.kizim kirki cikmadan tosun gibi olduda utandirdi bizim ailede hep 4,4 5 kg yakin doguruyo ama onlar normal 40 haftaya kadar bebekleri karinlarinda beslenio bwnimki sezeryan tam kg alacagi haftda dogum oluyo diyorum ama anlatamiyorum yine ayni seyleei yasiyacagim die strese girdim
Hamilelik günlüğü ne?Senin neden hamilelik gunlugun yok canim masallah kuzuna
Sezeryan olacagim icin icime kurt dustuBenim de 32+0 da 1800 demisti gayet normal dedi doktor ayrica hamilik takvimi ile de uyuyor sen neden zayif oldugunu dusunuyosun
Nicklerimizin altinda hamilelik gunlugu yazio bebeklerin kac haftalik kac kg oldugunu tahmjni olarak yazio ya ondan bahswdiyorumHamilelik günlüğü ne?
bebeğinin zayıf oldugunu nereden çıkardın. ben 32'deyim. 1924 gr. 5 gün ilerde dedi. demek ki seninki normal oluyorDr zayif bi bebek olacak dedi 38 haftada alacak sezeryan oldugu icin bari ye ic 3 kg olsun dedi hesap ediyorum.hafta 200 grm bile alsa sanki 3 kg olmayacak gibime gelio kizim 2900 dogdu demedik laf koymadi bebegi gormeye gelenler allahtan.kizim kirki cikmadan tosun gibi olduda utandirdi bizim ailede hep 4,4 5 kg yakin doguruyo ama onlar normal 40 haftaya kadar bebekleri karinlarinda beslenio bwnimki sezeryan tam kg alacagi haftda dogum oluyo diyorum ama anlatamiyorum yine ayni seyleei yasiyacagim die strese girdim
Ben görüyorum kendimde yazılanları ama sizin görmenizi nasıl Sağlıcam bilmiyorumNicklerimizin altinda hamilelik gunlugu yazio bebeklerin kac haftalik kac kg oldugunu tahmjni olarak yazio ya ondan bahswdiyorum
Var mutlaka ama benim kadar yemeyenler var 9 ay boyunca istifra edenler var bebeklerinin masallahi var anacim :)Bizm yedklermzle alaksi yok mu yani bebegn kilosu ?
Yağmur benceYaren :5,yağmur :2, Yasemin :3 .... sonuçlar şimdiye kadar :))
Ben cikarmadim canim dr zayif bi bebek olacak dedi taktim kafaya bati 3 kg olsa diyebebeğinin zayıf oldugunu nereden çıkardın. ben 32'deyim. 1924 gr. 5 gün ilerde dedi. demek ki seninki normal oluyor
Dogum lekende var mi asadan gogus hizana dogru kahve rengi bi cizgi olacakBenimde özellikle bu son hafta
Sivri olan karnımın ucu kütleşti
Göbek deliğim dümdüz oldu
Dogum lekende var mi asadan gogus hizana dogru kahve rengi bi cizgi olacak
buaralar bendede oluyo karnım ağrıyo ve bacak ararlarım ağrıyo baya oturup kalktıkçakızlar ara ara size de adet sancısı gibi sancılar giriyor mu? son bir haftadır böyle sancılarım olmaya başladı. kısa sürüyorlar ama korkuyor insan yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?