2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dayanır inşallah kaç gr ?
Bol bol muz süt tüketmek lazımmış gelişimi için
Benim de son on günüm..

Ah cnm ya bosver milleti. Onmli olan saglkli olmsi. Hem hic belli olmz belki son haftlr daha fazla kilo alir. Dua et

Hayrlsyla dogar ins

Canım aynen bende de oluyor hatta pantalonuma kadar çıkıyor bazen kremsi gibi .. Tahlillerimde bişi çıkmadı doktorda koku yoksa rengi de yeşil gibi değilse normal dedi .. Canını Sıkma bu Yüzden

Bak ne yazıyo

ANNE KARNINDA BEBEĞİNİZİN PSİKOLOJİSİ
Davranışsal olarak yeni doğan bir bebek ile 32. gebelik haftasındaki bebek arasında anlamlı bir fark yoktur.Yeni çalışmalar anne karnında bebeğinizin hissedebildiğini, rüya görebildiğini ve hatta haz alabildiğini göstermektedir.

Doğum sahnesi gereçkten tüyler ürperticidir. Henüz birkaç saniye yaşındaki, üzeri hala ana rahminden gelen beyaz madde ile kaplı bebek, aşırı coşkulu, mutlu ebeveynlerin kollarındadır. Yeni çocukları gerilirken, kıvrılırken, ağzını kımıldatıp, gözlerini açarken hayran bir şekilde gözlerini dikmişlerdir. Bu hassas fotoğrafı gören herkes için mesaj çok açıktır. Doğum herşeyin başlangıcıdır, 0 noktasıdır, yaşam saatinin tıklamaya başladığı andır.

Doğum çok önemli bir olay olsa da bireyin fiziksel ve davranışsal gelişimi için çok önemli olmayan bir zamandır. Gelişim tamamlanmıştır ve nörolojik olarak ilginç bir şey doğum esnasında yaşanmamaktadır.

Aşırı kompleks teknolojinin ve cihazların bize söyleyebildiği, asıl gelişimin haftalarca önce tamamlandığıdır. 32. gebelik haftasında (bebeğin yaşama tam olarak hazır oluşundan iki ay öncesi) anne karnındaki bebek hemen hemen yenidoğan bebeğin özelliklerine sahiptir.

1875 grm vala yemekten usandim su cocuk sag salim dogsun yemicem bisi ne yesem ne yesem diye gezinmekten.biktim 17 kg almisim muz ve sutude deniyorum pekmezde girdi bu hafta listeye haftaya dr gidince belli olacak kg alip almadigi
neden bu kadar taktın kilo konusuna ? sağlıklı olsun yeter cok yemen sana yaramış bebeğe değil. benimde 32 haftada 1700 falandı son 2 haftada 2700 oldu. ama sağlıklı olması önmli tabi 4 kilo bebek doğurmak cok iyi bişe değilki

aman ya milleti ne takıysun kilolu doğursan tosun doğurdu derler. bu kadar etkilenme bence sağlık önemli gerisi hikaye

bebeğinin zayıf oldugunu nereden çıkardın. ben 32'deyim. 1924 gr. 5 gün ilerde dedi. demek ki seninki normal oluyor

kızlar ara ara size de adet sancısı gibi sancılar giriyor mu? son bir haftadır böyle sancılarım olmaya başladı. kısa sürüyorlar ama korkuyor insan yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…