2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cikarmadim canim dr zayif bi bebek olacak dedi taktim kafaya bati 3 kg olsa diye
Hiç kafaya takma benim oğlum 39 haftalık ken 2.760gr doğdu canım. Hatta son iki hafta sadece 100 gr aldı. Doğunca ilk ay 850gr aldı. 49 cm doğmuştu. 1. Ayın sonunda 55 cm oldu . Şimdi yaşıtlarından daha uzun çok kilolu değil ama sağlığı yerinde olsun. Hiç kafana takma. Benim bu da zayıf olacak öyle görünüyor. Sağlıklı olsun yeter.

Kızlar aklıma geldi 36.haftada gittiğimde çatı muayenem yapılcakmış öyle dedi,ama tırsıyorum biraz,hiç yaptıran var mı?ve acıyor mu?

Dayanır inşallah kaç gr ?
Bol bol muz süt tüketmek lazımmış gelişimi için
Benim de son on günüm..
33. haftamızı dolduruyoruz 2300 civarlarında kilosu haftasına göre ii dedi doktor.doğsada sıkıntı olmaz dedi ama suyu tamamaen boşalsıya kadar bekleyebileyeciğimz yere kadar beklicez dedi.ama çoktan sınırın altına indi suyu.hayırlısı saglıklı doğsunda bebişler herşeyde vardır bir hayır

merhaba arkadaşlar bu ilk zamanlarda kullanmak için ne aldınız ne almayı düşünüyorsunuz evde uyumak ve sürekli bebeğin gözünüzün önünden ayırmamak için, ana kucağı ana dizi, v.s.

Az önce bi yazı okudum 32 den sonra gelişimini tamamlamış oluyomuş genelde bebekler
Merak etme, yediklerine dikkat et dua et yeter
Gerisi nasip, kg önemli değil

merhaba arkadaşlar bu ilk zamanlarda kullanmak için ne aldınız ne almayı düşünüyorsunuz evde uyumak ve sürekli bebeğin gözünüzün önünden ayırmamak için, ana kucağı ana dizi, v.s.

Ben bişey almadım
Yatağımın yanına minik bi beşik aldım kolay bakayım gece de diye

Diğer türlü şey düşünüyorum
Arabanın yanında olan anakucağı varya onu evde de kullanırım

İyi geceler Rüveyda
Senin yine maşallahın var
Bizde çocuk yok henüz biz bile rötar yaptık

Doğum yapan arkadaşlar zaten giremez oluyo
Eski geyik topiğimden biliyorum
Doğru bebisler küçükken daha fazla girebiliyor ama büyüdükçe harekete geçince iş zor ama anne olmak çok güzel. Rabbim isteyen herkese yasatsin

Ben bişey almadım
Yatağımın yanına minik bi beşik aldım kolay bakayım gece de diye

Diğer türlü şey düşünüyorum
Arabanın yanında olan anakucağı varya onu evde de kullanırım
Yatağın yanına aldığın beşik tekerlekli ise gittiğin odaya taşı ana kucağına çok gerek yok. Benim oğlum da yoktu bunda da almadım alsamda içine koyduğum zaman oğlum bütün hüneri ni sergiler üzerinde

Kızlar aklıma geldi 36.haftada gittiğimde çatı muayenem yapılcakmış öyle dedi,ama tırsıyorum biraz,hiç yaptıran var mı?ve acıyor mu?
10 gun once birkc damla kan gelnce acile gittk ebe acilma var mi anlmk icn alttn muayne etti parmklryla kontrl etti orasni biraz cnm acidi ve de cok utandm. Ama korklck bisey degl

Tekerlekli taşıması kolay olsun diye, ama pek kibar değil sanki
Mağazada kibar sanıyosunda kapıdan ancak geçiyo gibi mesela

Çekirge ben hala yatak yanına beşik almadım. Bu tatilde çıkıp bir bakayım diyorum. Hala ne alacağıma karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…