Hiç kafaya takma benim oğlum 39 haftalık ken 2.760gr doğdu canım. Hatta son iki hafta sadece 100 gr aldı. Doğunca ilk ay 850gr aldı. 49 cm doğmuştu. 1. Ayın sonunda 55 cm oldu . Şimdi yaşıtlarından daha uzun çok kilolu değil ama sağlığı yerinde olsun. Hiç kafana takma. Benim bu da zayıf olacak öyle görünüyor. Sağlıklı olsun yeter.Ben cikarmadim canim dr zayif bi bebek olacak dedi taktim kafaya bati 3 kg olsa diye
Benimde oluyor dinlenince geçiyor. Dinlenince geçiyorsa korkma bencekızlar ara ara size de adet sancısı gibi sancılar giriyor mu? son bir haftadır böyle sancılarım olmaya başladı. kısa sürüyorlar ama korkuyor insan yine de.
buaralar bendede oluyo karnım ağrıyo ve bacak ararlarım ağrıyo baya oturup kalktıkça
Benimde oluyor dinlenince geçiyor. Dinlenince geçiyorsa korkma bence
Bence normal çünkü artık aşağıyada baskı yapıyo hemde vücut yavaş yavaş doğuma hazırlıyo kendini ben kendimi korkutmamaya çalışıyorumnormal midir acaba.
olur inşallah. pozitif düşünBen cikarmadim canim dr zayif bi bebek olacak dedi taktim kafaya bati 3 kg olsa diye
Cekirgee iyi geceler canım
Ben sohbete pek dahil olamıyorum
Malum Pıtırcık oğlum uyumadan yazamıyorum.
33. haftamızı dolduruyoruz 2300 civarlarında kilosu haftasına göre ii dedi doktor.doğsada sıkıntı olmaz dedi ama suyu tamamaen boşalsıya kadar bekleyebileyeciğimz yere kadar beklicez dedi.ama çoktan sınırın altına indi suyu.hayırlısı saglıklı doğsunda bebişler herşeyde vardır bir hayırDayanır inşallah kaç gr ?
Bol bol muz süt tüketmek lazımmış gelişimi için
Benim de son on günüm..
33. haftamızı dolduruyoruz 2300 civarlarında kilosu haftasına göre ii dedi doktor.doğsada sıkıntı olmaz dedi ama suyu tamamaen boşalsıya kadar bekleyebileyeciğimz yere kadar beklicez dedi.ama çoktan sınırın altına indi suyu.hayırlısı saglıklı doğsunda bebişler herşeyde vardır bir hayır
merhaba arkadaşlar bu ilk zamanlarda kullanmak için ne aldınız ne almayı düşünüyorsunuz evde uyumak ve sürekli bebeğin gözünüzün önünden ayırmamak için, ana kucağı ana dizi, v.s.
Doğru bebisler küçükken daha fazla girebiliyor ama büyüdükçe harekete geçince iş zor ama anne olmak çok güzel. Rabbim isteyen herkese yasatsinİyi geceler Rüveyda
Senin yine maşallahın var
Bizde çocuk yok henüz biz bile rötar yaptık
Doğum yapan arkadaşlar zaten giremez oluyo
Eski geyik topiğimden biliyorum
Doğru bebisler küçükken daha fazla girebiliyor ama büyüdükçe harekete geçince iş zor ama anne olmak çok güzel. Rabbim isteyen herkese yasatsin
Yatağın yanına aldığın beşik tekerlekli ise gittiğin odaya taşı ana kucağına çok gerek yok. Benim oğlum da yoktu bunda da almadım alsamda içine koyduğum zaman oğlum bütün hüneri ni sergiler üzerindeBen bişey almadım
Yatağımın yanına minik bi beşik aldım kolay bakayım gece de diye
Diğer türlü şey düşünüyorum
Arabanın yanında olan anakucağı varya onu evde de kullanırım
10 gun once birkc damla kan gelnce acile gittk ebe acilma var mi anlmk icn alttn muayne etti parmklryla kontrl etti orasni biraz cnm acidi ve de cok utandm. Ama korklck bisey deglKızlar aklıma geldi 36.haftada gittiğimde çatı muayenem yapılcakmış öyle dedi,ama tırsıyorum biraz,hiç yaptıran var mı?ve acıyor mu?
Yatağın yanına aldığın beşik tekerlekli ise gittiğin odaya taşı ana kucağına çok gerek yok. Benim oğlum da yoktu bunda da almadım alsamda içine koyduğum zaman oğlum bütün hüneri ni sergiler üzerinde
Ben bişey almadım
Yatağımın yanına minik bi beşik aldım kolay bakayım gece de diye
Diğer türlü şey düşünüyorum
Arabanın yanında olan anakucağı varya onu evde de kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?