Evet büyük mekanda küçük görünüyor eve gelince büyüyor. Kapıdan geçmesi çok iyi mesela 70/110 park yataklar kapıdan geçmiyorTekerlekli taşıması kolay olsun diye, ama pek kibar değil sanki
Mağazada kibar sanıyosunda kapıdan ancak geçiyo gibi mesela
Peki araba olarak travel sistem türü birşey mi aldınız?
Evet büyük mekanda küçük görünüyor eve gelince büyüyor. Kapıdan geçmesi çok iyi mesela 70/110 park yataklar kapıdan geçmiyor
dogum yaklastigi zaman cikio genelde oluyo ama olmayanlarda varmisYok
Herkeste oluyo mu
Bi de o olunca doğum habercisi mi
Evet kg aldi amadi deeken daha cok strese sokuyorum cocumu :)Hiç kafaya takma benim oğlum 39 haftalık ken 2.760gr doğdu canım. Hatta son iki hafta sadece 100 gr aldı. Doğunca ilk ay 850gr aldı. 49 cm doğmuştu. 1. Ayın sonunda 55 cm oldu . Şimdi yaşıtlarından daha uzun çok kilolu değil ama sağlığı yerinde olsun. Hiç kafana takma. Benim bu da zayıf olacak öyle görünüyor. Sağlıklı olsun yeter.
Benimkide boylw bisi sepet besik yatak odasi icin bunlar cok uygun ama en fazla 3,4 ay yatar
Valla şimdi diyorum 100 gr eksik taşısam kardirEvet kg aldi amadi deeken daha cok strese sokuyorum cocumu :)
Nerden aldın canım çok güzel.
Benimkide boylw bisi sepet besik yatak odasi icin bunlar cok uygun ama en fazla 3,4 ay yatar
Nerden aldın canım çok güzel.
Suyu niye azalyo acaba. Yok muki bi caresi33. haftamızı dolduruyoruz 2300 civarlarında kilosu haftasına göre ii dedi doktor.doğsada sıkıntı olmaz dedi ama suyu tamamaen boşalsıya kadar bekleyebileyeciğimz yere kadar beklicez dedi.ama çoktan sınırın altına indi suyu.hayırlısı saglıklı doğsunda bebişler herşeyde vardır bir hayır
Bebek hareketlenince zor birde ilk aylar çabuk buyuyorlar.Yaaa 9-12 aya kadar dediler bize
Ben cok kullanamadim kizimda 4 aydan sonra yatiramadim yatmadi dusek korkusuda yasadimYaaa 9-12 aya kadar dediler bize
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.
Bilmiyorum ki suyu ölçüp söyledi. Sınırda ddi gerçi 3hafta önce 8cm dediğinde de sınırda demişti. 32. Haftada suyn miktarı ne kadar olmalı ki?canım 8 cm 5 cm nasıl oluyor anlayamadım
Canımm ne kadar sıklıkla gidiyorsun doktora. Birde suyunun miktarını söyledi mi33. haftamızı dolduruyoruz 2300 civarlarında kilosu haftasına göre ii dedi doktor.doğsada sıkıntı olmaz dedi ama suyu tamamaen boşalsıya kadar bekleyebileyeciğimz yere kadar beklicez dedi.ama çoktan sınırın altına indi suyu.hayırlısı saglıklı doğsunda bebişler herşeyde vardır bir hayır
dogum yaklastigi zaman cikio genelde oluyo ama olmayanlarda varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?