- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Iyi gecelerBen uyumayı deniycem
Hayırlı geceler
Masallh cnm hayrlsyla dogar ins:)Selam kızlar ancak girebildim... bizimde bugün kontrolümüz vardı ada hanımı gördük yine yüzünü kapadı bize hala göremedik yüzünü sıpanın her gittiğimizde özellikle yapar gibi ellerini yüzüne kapatıyodr. dört boyutluda göstereyim yüzünü görün bebeğinizin babasıda görsün dedi yine açmadı doğumda süpriz olcak artık nasıl bi bebek olduğunu o zaman görecez bakalım renkli fotosunu verdi kollarıyla yüzünü kapamış dr.umuzda takıldı hatta pazularının fotoğrafını veriyorum size göstermiyor bi türlü yüzünü diye
sezeryan tarihini netleştirdik 23 şubata kısmetse doğuyor ada bebek38 haftanın bitip 39 dan gün aldığımız güne verdi doğum tarihini bende acaba bi hafta daha beklesekmi 39u doldursa dedim acil sezeryana alınma ihtimalini düşünürsek 38in bittiği tarih ideal çok bi fark yok zaten arada dedi şubat 23 e sabah 7 de sezeryan için yatış verdi bu arada boynunda kordon vardı 7. aydan beri 9. ayda açmış cimcime kordonu artık kordon yok boynunda çok şükür adak adamıştım valla açar inş. diye 2400 kg 46 cm boyumuz olmuş suyu herşeyi normal birde makat gelişti oda normale dönmüş şükür doğum poziyonu almış şu an dr. kontrolü önceside bebek şekeri sepeti kapı süsü işlerini halletim eklerim birazdan fotolarını kızımın cicilerini teyzeleride görsün
benimde dr. 38. haftaya gün verince dedim ben bol bol muz süt ceviz filan yiyimde arayı kapatim son bi kaç hafta öyle yapcam bakalım çok zayıf olmasın yeter benim için benimkide 3 ancak doğar sanırım yinede gelişimleri ne kadar iyi olursa kar güçsüz olunca emmede bile sıkıntı yaşıyo bebişler yazık kıyamamİnşallah günlerini beklerler de sezeryan da bile sürpriz yaşamayız ( :
Bende süt ve muz yiyip o 1 haftayı kapatmak istiyorumolur mu bilmem
ben daha konuşmadım ama spinal olur büyük ihtimal öyle isteyeceğim ilkinde epidural istemiştim spinal önermişti dr. çok rahat geçmişti buda öyle olsun diycemKızlar sezeryan ile doğum yapmaya kesin karar vermiş olanlar hangi atestezi ile olacaksınız epitural mı genel mi ??? ya da sezeryan olursam şunu terch ederim diyen var mı
Zaten bu oğlum 4. bebişim olacak nasipse...Eeee artık Allah isteyene versin benden pesssHem tüp ligasyonu yaptıracağım sezeryanle beraber.Kesin çözüm olsun yani
bu akşam baktım bende güzel yenilikler getirilmiş inş. biz doğurmadan yasalaşırda bizde yararlanabiliriz yarı zamanlı çalışma imkanı doğum izni süresinin artması güzel olmuşkızlar memurlar için 657 deki doğum izni yasa tasarısı dün meclise sunuldu haberiniz var mı? eğer biz doğurmadan önce çıkarsa yarım gün yarım maaş olayı da dahil olmak üzere bir çok yeni hak geliyor. detaylar için memurlar.net e bakın
doğumlar çoğalıyor bebişler geliyor maşallah :) sağlıkla gelsin kuzucukkızlarrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorum bebek rahme yönelmiş 2 hafta sonra normal doğar dedi
merhaba arkadaşlar bu ilk zamanlarda kullanmak için ne aldınız ne almayı düşünüyorsunuz evde uyumak ve sürekli bebeğin gözünüzün önünden ayırmamak için, ana kucağı ana dizi, v.s.
maşAllah çok güzel hepside gülerek kullan canımkızlar yarın bakarsınız artık, bunlarda bizim bebek şekerlerimiz
bunlar çubuklu olanlar aşağıda eklediğim dekoratif kovalara koyacağım her birinden 5 tane aldım farklı olsun diye ;
bunları da sepetimize koyacağız her birinden 5 er tane aldım bunlardanda ;
kapı süsümüz de bu;
buda sepetimiz;
bunlarda butik kurabiye kovası aslında ama ben çöp şişli bebek şekerinden koyacağım;
buda pamuk saten lohusa nevresim takımı ; (ben o amaçla kullanacağım, aslında çeyizlik nevresim takımı :)
bunlarda komik panolar,kartlarayvayı yedik eşim için 2. kız geliyor malum nam nam ve 9 ay bebiş için hamile ve çocuklu kariyerli olanda benim için hastanede fotoçekilmek için aldım
bugünlük alışverişimiz bu kadar sırada anakucağı ve kalan küçük eksikler var :)
amin canım teşekkür ederim :)maşAllah çok güzel hepside gülerek kullan canım
Yağmur BenceYaren:2 Yağmur:1 yasemin :1 şuanda :)))
günaydın canım , gözün aydın ne güzel normal çıkmış herşey çok sevindim , gün belli olması ne büyük heyecan aynı zamanda rahatlama , sağlıkla gelsin ada bebeğimiz,Selam kızlar ancak girebildim... bizimde bugün kontrolümüz vardı ada hanımı gördük yine yüzünü kapadı bize hala göremedik yüzünü sıpanın her gittiğimizde özellikle yapar gibi ellerini yüzüne kapatıyodr. dört boyutluda göstereyim yüzünü görün bebeğinizin babasıda görsün dedi yine açmadı doğumda süpriz olcak artık nasıl bi bebek olduğunu o zaman görecez bakalım renkli fotosunu verdi kollarıyla yüzünü kapamış dr.umuzda takıldı hatta pazularının fotoğrafını veriyorum size göstermiyor bi türlü yüzünü diye
sezeryan tarihini netleştirdik 23 şubata kısmetse doğuyor ada bebek38 haftanın bitip 39 dan gün aldığımız güne verdi doğum tarihini bende acaba bi hafta daha beklesekmi 39u doldursa dedim acil sezeryana alınma ihtimalini düşünürsek 38in bittiği tarih ideal çok bi fark yok zaten arada dedi şubat 23 e sabah 7 de sezeryan için yatış verdi bu arada boynunda kordon vardı 7. aydan beri 9. ayda açmış cimcime kordonu artık kordon yok boynunda çok şükür adak adamıştım valla açar inş. diye 2400 kg 46 cm boyumuz olmuş suyu herşeyi normal birde makat gelişti oda normale dönmüş şükür doğum poziyonu almış şu an dr. kontrolü önceside bebek şekeri sepeti kapı süsü işlerini halletim eklerim birazdan fotolarını kızımın cicilerini teyzeleride görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?