Ben hello kitty i çok seviyorum kızımda severBen tweety i çok severim
Eşim askerdeyken bana doğum günümde tweety yollamıştı hala saklıyordum
Onu koydum beşiğe çakma İkra oldu
Aminnn canım benimm inşallahh kuzummmmAmin canım cümlemiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah, kilo alımı artık daha fazla oluyormuş ya bu haftalarda senin ki belki daha fazla olur :)
aynen canım sıkma canını kusum inş.allahhın izniylee zamanında sağlıklı gelir hepimizin bebişibende 31+3 de aldım ama şubata tarih atmadılar uygulama farklı olabiliyor demekki, seninkini hesaplayıp yazmışlar ne güzel:)
canım benim suyum fazla bebişimde iri bebiş olunca erken doğum olur diye bırakmamı istedi inşallah vaktinde zamanında gelirde durum böyle yani
Park alıcaktım da genelde ebatları büyük diye almadım
Büyük beşiği var bana yatak odaya minik bişey lazımdı
Demirli bu da ama kibar yine 50x100 müş
İçinde yorganı filanda takımdı, aklıma yattı
Park yatağa ayrıca yatak vs. almak lazımdı ölçü de büüyk geliyodu odaya
bende park yatağı acardan aldım çekirgee gayet güzel şeyler vardı..
ayyy hayırlısı olsun canım darısı biizm başımıza inş.bakalımmmSelam kızlar ancak girebildim... bizimde bugün kontrolümüz vardı ada hanımı gördük yine yüzünü kapadı bize hala göremedik yüzünü sıpanın her gittiğimizde özellikle yapar gibi ellerini yüzüne kapatıyodr. dört boyutluda göstereyim yüzünü görün bebeğinizin babasıda görsün dedi yine açmadı doğumda süpriz olcak artık nasıl bi bebek olduğunu o zaman görecez bakalım renkli fotosunu verdi kollarıyla yüzünü kapamış dr.umuzda takıldı hatta pazularının fotoğrafını veriyorum size göstermiyor bi türlü yüzünü diye
sezeryan tarihini netleştirdik 23 şubata kısmetse doğuyor ada bebek38 haftanın bitip 39 dan gün aldığımız güne verdi doğum tarihini bende acaba bi hafta daha beklesekmi 39u doldursa dedim acil sezeryana alınma ihtimalini düşünürsek 38in bittiği tarih ideal çok bi fark yok zaten arada dedi şubat 23 e sabah 7 de sezeryan için yatış verdi bu arada boynunda kordon vardı 7. aydan beri 9. ayda açmış cimcime kordonu artık kordon yok boynunda çok şükür adak adamıştım valla açar inş. diye 2400 kg 46 cm boyumuz olmuş suyu herşeyi normal birde makat gelişti oda normale dönmüş şükür doğum poziyonu almış şu an dr. kontrolü önceside bebek şekeri sepeti kapı süsü işlerini halletim eklerim birazdan fotolarını kızımın cicilerini teyzeleride görsün
Hem uygun hem çeşit çok, kıyafette aldım ben ordan
teşekkürler..Canım aynen bende de oluyor hatta pantalonuma kadar çıkıyor bazen kremsi gibi .. Tahlillerimde bişi çıkmadı doktorda koku yoksa rengi de yeşil gibi değilse normal dedi .. Canını Sıkma bu Yüzden
Maşallah Allah huzurunuzu aşkınızı daim etsin bozmasın inşallahSağol canımcım.Çocukları oldum olası çok severdim ve hep kalabalık bir ailem olmasını isterdim.Ama çalışırken 4 olsun istemedim hatta bu karnımdaki bebişim nasıl oldu anlamadım ki doğum kontrol yöntemlerini de kullanıyordum ama nasibi varmış.Ama Allahım pişman etmesin.İnsan doğru insanı bulunca her şey kolaylaşıyor.Ben galiba o insanı bulduğum için şanslıyım.
İyi geceler annislerr..
Bugun yazmistim esimin yegeninin suyu geldi bekliyor dogumu diye 24 saat olacak nerdeyse hala dogumhanede acilma baslamis dua edin kizlar haylisiyla bi nefeste kurtulsun ins..
Buarada bana Arabistandan Fatma anamizin elinin otu geldi duyan bilen kullanan var mi ??
Sukurler olsun Rabbime esimin yegeni bekleyis sonucunda normal dogumla kizini kucagina aldi :)
Suyu gelmisti acilma olmaynca fitil vermisler acilma baslamis daha sonra suni sanci vermisler yaklasik 2 saat icinde de 5dakikada dogumu olmus.. Tek skntiuzunca sure beklememdi diyor hastanede yoksa bebek dogarken anlamamis bile tuvaletm geldi gibi hissettim ikindim bebek cikmis ama ben hala anlamadm diyor.. Demekki denilen dogru dogum aninda anlamyrsn sadece dogum sancisi cekmek biraz skntili sanrm.. Ama sesi cok iyi geliyor guluyor ve keyifli.. Bebegimznde masallahi var.. Darisi basimiza inss kizlaarr.. Ben cok sabirszm..
Hep öyle oluyo zaten, dört gözle haftasonunu bekliyorum uyurum diye zar zor 9 veya 9 buçuk oluyoGünaydın
Evde olsam 11 e kadar uyurum diyordum ya nerdeee o eski performansuyandım bile
Bende de o sıkıntı var ama çok takmamaya çalışıyorum.İnşallah 3000,00 gr ımı buldururuz.Ya en önemlisi 36 haftayı doldurabilmemiz.Ondan sonrası nasip kısmet artık ufak olucaklarYa ben nasi kg almasini saglicam bebegimin.dusunmeyim diyorum ama hafta da 200 gram bile alsa 3 kg olmayacak gibi hafta da 200 gram almiyor cunku normalde haftalik 200 grm almasi gerekirmis bu aylarda karnim ikiz karni gibi bebekte cok iri degil bu gobek neyin nesi anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?