- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
benim de vardı öyle hayallerim ama malesef uyunmuyor,gece uyuduguma şükrediyorum.Günaydın
Evde olsam 11 e kadar uyurum diyordum ya nerdeee o eski performansuyandım bile
benim de vardı öyle hayallerim ama malesef uyunmuyor,gece uyuduguma şükrediyorum.
zaten sabah da karnım acıkıyor hemen.
benim karnım 4 parmak aşağıda. hatta 5 parmak desem yeridir. sadece kasılmalarım var. haftaya kontrolüm var tekrar. bakalım ne diyecek. o çizgi de ben de çıkmadı.Bende var ama benimki 4.ayda basladi belirginlesmeye gitgide koyulasiyo tabi, birde gobek deligim kayboldu
ben de demir şurubunu içiyorum aç karnınaBende hemen tiroid hapından sonra bişeyler yedim
ben bu sabah yataga sankı yapıstım..uykusuzluktan ölücem sanırım artık dayanamıyorum
gece gelmeyen uyku sabahtan akşama kadar sersem gibi yapıyo beni..
Benim doktorumun boyu 1,60 felan anca kilosuda 45-50 dir sanırım.3650 gr doğurmuş kızlarını.Yediğiniz içtiğinizle birebir alakalı mı bu dedim.Bence en önemlisi annenin metabolizması dedi.Yani bu kilo almana kusmana felan bakmıyor.Kimi annenin metabolizması ne olursa olsun çocuğu besliyor.Yine söylüyorum önemli olan kilolu olması değil organ gelişimini tamamlayarak doğması.Kızım 3650 doğmuştu.Eşimin ailesi değil de kendi abilerim lohusa psikolojisini hiç düşünmeden bu kadar kilo aldın çıka çıka küçücük çocuk çıktı dediler.Ne diyim herkes bişey söylüyor işte herkesten duyarlılık bekleyemezsin.Var mutlaka ama benim kadar yemeyenler var 9 ay boyunca istifra edenler var bebeklerinin masallahi var anacim :)
hala içim uyuyo gözlerim yarım santim açık bugünde bir şey var anlamadım , herkez aynı durumda,uykusuzluktan ölücem sanırım artık dayanamıyorum
gece gelmeyen uyku sabahtan akşama kadar sersem gibi yapıyo beni..
ben bu sabah yataga sankı yapıstım..
hala içim uyuyo gözlerim yarım santim açık bugünde bir şey var anlamadım , herkez aynı durumda,
Ben bi uyumaya çalışıcam tekrar
Görüşürüz
Allh yardmcn olsun. Bn kurtldm darsi senin basna
uyu canım iyi uykular , bizler içinde uyu ,Ben bi uyumaya çalışıcam tekrar
Görüşürüz
1875 grm vala yemekten usandim su cocuk sag salim dogsun yemicem bisi ne yesem ne yesem diye gezinmekten.biktim 17 kg almisim muz ve sutude deniyorum pekmezde girdi bu hafta listeye haftaya dr gidince belli olacak kg alip almadigi
Hayırlı olsunkızlar yarın bakarsınız artık, bunlarda bizim bebek şekerlerimiz
bunlar çubuklu olanlar aşağıda eklediğim dekoratif kovalara koyacağım her birinden 5 tane aldım farklı olsun diye ;
bunları da sepetimize koyacağız her birinden 5 er tane aldım bunlardanda ;
kapı süsümüz de bu;
buda sepetimiz;
bunlarda butik kurabiye kovası aslında ama ben çöp şişli bebek şekerinden koyacağım;
buda pamuk saten lohusa nevresim takımı ; (ben o amaçla kullanacağım, aslında çeyizlik nevresim takımı :)
bunlarda komik panolar,kartlarayvayı yedik eşim için 2. kız geliyor malum nam nam ve 9 ay bebiş için hamile ve çocuklu kariyerli olanda benim için hastanede fotoçekilmek için aldım
bugünlük alışverişimiz bu kadar sırada anakucağı ve kalan küçük eksikler var :)
1875 grm vala yemekten usandim su cocuk sag salim dogsun yemicem bisi ne yesem ne yesem diye gezinmekten.biktim 17 kg almisim muz ve sutude deniyorum pekmezde girdi bu hafta listeye haftaya dr gidince belli olacak kg alip almadigi
sayılı gün geçer canım ya stres yapma benimde yoğun ve stresli bi gün hatta biri sinir etti beni sinirlenince karnım taş gibi oluyo sizde de oluyormu ? benimde 17 şubat inşallah az kaldı , bu arada resmi tatil felande yokHamilelik stresi yetmezmiş gibi birde iş stresi ile uğraşıyoruz yaaa 20 şubat gelse de cıksam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?