canım 17 şubat geç değil mi sana. şişlik olmuyor bende karında.sayılı gün geçer canım ya stres yapma benimde yoğun ve stresli bi gün hatta biri sinir etti beni sinirlenince karnım taş gibi oluyo sizde de oluyormu ? benimde 17 şubat inşallah az kaldı , bu arada resmi tatil felande yok
Hamilelik stresi yetmezmiş gibi birde iş stresi ile uğraşıyoruz yaaa 20 şubat gelse de cıksam artık
su 37 cı hafta bı dolsa
bende yazmıyor yahu 7 şubat diye hesaplama ma gore 36. haftama gırdım 37 haftaya salı gırıyorum diğer salı 37. haftam bitiyor yanı subat 10 oluyor benım.aynen burcu 7 şubat yazıyo bende 32.hafta raporunda..
suyun miktarını söylemedi sadece sınırın çok altına indi artık dedi.5 güne bi gidiyorum kontroleCanımm ne kadar sıklıkla gidiyorsun doktora. Birde suyunun miktarını söyledi mi
37.HAFTAM 17 şubat a denk geliyor , sonuna kadar çalışmayı planlıyorum ,kk nın hesabına göre şimdi 35 haftalığım dr uma göre 34 ,canım 17 şubat geç değil mi sana. şişlik olmuyor bende karında.
Suyu niye azalyo acaba. Yok muki bi caresi[/Q
sanırım kanın pıhtılaşması kalitesi ile ilgili demişti doktorum.ne kadar kaliteli kan giderse bebege idrarını o kadar çok yapar ve suyu iyi olur demişti.
bende yazmıyor yahu 7 şubat diye hesaplama ma gore 36. haftama gırdım 37 haftaya salı gırıyorum diğer salı 37. haftam bitiyor yanı subat 10 oluyor benım.
evettt aramızda 1 gün varmı :) 16 şubat değilmi ?bende 18 şubatı bekliyorummmm
evettt aramızda 1 gün varmı :) 16 şubat değilmi ?
Günaydın kızlar,iki gecedir çok güzel uyuyorum,kocami attım yataktan ohhhh tek başıma çok rahat ettim valla...
al benden de o kadar.. artık işe hiç gelesim yokGünaydın kızlar... uykusuzum... yorgunum...
Amin canım inş..iyi akşamlar anneler
doğum yapacak arkadaşlara rabbim bir avazda kurtarsınn sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza inşallah..
raporunda yazanı baz alıcaksın canım benimde bebiş bir hafta geride sat tarihime göre ama yinede doktorum sat tarihine göre verdi raporu.37.HAFTAM 17 şubat a denk geliyor , sonuna kadar çalışmayı planlıyorum ,kk nın hesabına göre şimdi 35 haftalığım dr uma göre 34 ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?