2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Ne bu böyle yok yorgunum yok uykusuzum......... Canlanın biraz,kendinize gelin.Yapmayanlar güzeel bir kahvaltı yapsın, kahvaltısını yapanlar buyurun gelin kahve içelim Sizler kale gibi anne olacaksınız inşallah Öptüüüm hepinizi göbişteeen Güzel bir gün olsun hepimiz için

36 cm 46 cm 36 cm kucuk geldi biraz sanki haftana gore
canım senin mesajından sonra acaba bir yanlışlık mı oldu diye bir önceki kontrolümde söylediğine baktım 5 Ocaktaki kontrolümde bebek zaten 40 cm miş muhtemelen 46 cm ama doktor yanlışlıkla 36 dedi o anda da aklıma boyu hiç gelmedi kiloya takıldığım için ben... bence bir yanlışlık oldu o yüzden eski mesajımı okuyunca içim rahatladı

ayyyyy şu halsizlikler bi geçseee..

ne yapayım elimde değil

http://www.cemreknikahsekeri.com/organze-tullu-bebek-arabasi-sepeti-sepet-pmu1424
kızlar hastane icin boyle bır sepet yaptırıyorum
ıcıne 25 tane gelen yakınlar ıcın magnet yaptırıyorum.. bebek biblolu ayrıyetten kurabıye
kapı susumde var bıde cam sekerlıge pembe grı draje seker alıcaz.
hastane kapı bıle suslemıyor.. bende almayacagım tul vazgectım :)
yaptırdıgım sepete eve gelınce sampuan ve kremlerını koyucam

Bu zamanda 4 çocuk pek akıl karı olmasa da benimki oldu işte Benim bünyem alıştı galiba çocuk sesine,eziyetlerine Benim bu oğlumla birlikte 2 kızım 2 oğlum olacak nasipse..Darısı isteyenin başına olsun

Allah bagislasin canım,ben de çok isterdim ama hem gebeliklerim riskli hemde yaş artik müsaade etmez.iki çocuk muş benim kismetimde

Allah bagislasin canım,ben de çok isterdim ama hem gebeliklerim riskli hemde yaş artik müsaade etmez.iki çocuk muş benim kismetimde
Valla benim de yaş kemale erdi artık 32 oldum artık.Tabi ki 20li yaşlar gibi değiliz artık.Teyzem sırf bir kızım olsun diye 43 yaşında doğurdu kızını ona hayret ediyorum şimdi

Çınar Aras Arda isimlerinden birini koyacağız oğlumuza.Oylamayanlar oylarsa sevinirim canlar.Şimdilik Çınar ismi önde.Ama demokrasiye uyacağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...

ben havuzlu handan bu tarz bişey almıştım cnm hatta resmini atayım.. ama daha uygundu :s 40 tl değildi hatta netten yaptırırsan kargo bedeli de alırlar şimdi... gitme şansın varsa bi bak istersen..

Eklentiler

• 1503352_10205897514217863_7822449825116049391_n.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 105
günaydin kizlar herkes iyidir umarim.. cogumuzda yorgunluk halsizlik uykusuzluk var gördügüm kadariyla.. bende öyleyim
gece birden uyandim su icindeyim midem bi tuhafti afakanlar basmisti sanki bayilacak gibi oldum.. kalktim biraz dolandim evin icinde biraz gecince yattim yine ama uyumak ne mümkün... korktum birden öyle olunca.. esimide uyandirmak istemedim.. tansiyonum düstü heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…