- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
cnm ben 45 tl ye aldım dısarıdan yanı yapıyorlar cmtesı gunu alıcam magnet de 2 tl den tanesı 25 tane yaptırdım. havuzlu han a bıdaha gıtmek ısterdım ama sırf bunun ıcın gıtsem git gel 10 tl yol parası gene aynı hesaba gelıcektıben havuzlu handan bu tarz bişey almıştım cnm hatta resmini atayım.. ama daha uygundu :s 40 tl değildi hatta netten yaptırırsan kargo bedeli de alırlar şimdi... gitme şansın varsa bi bak istersen..
Maşallah ın var. Bende 32 yaşındayım daha çocuk faslına yeni başlıyorumValla benim de yaş kemale erdi artık 32 oldum artık.Tabi ki 20li yaşlar gibi değiliz artık.Teyzem sırf bir kızım olsun diye 43 yaşında doğurdu kızını ona hayret ediyorum şimdi
malesef cnm eksık bıtmez derlerdı de ınanmazdım.. :)sepet olayı da var dimi
benim bir sepetim var kınamdan,onu nasıl süsleyebilirim bir düşüneyim bakalım
kolsuz ama sabahlıkda alacakmısın ustune cnm fıyatıda evet gercekten uygunmusMerhaba annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii
b
Bakın trendyolda buna rastladım lohusa pijamasi fiyatı uygun geldi bana
http://m.trendyol.com/pijama-takimi-e2102/UrunDetay/31005/9152731/
vallah henüz karar veremedik bizde canim yaa sinir olmaya basladim.. esim illa elif istiyor.. benim begendiklerimi pek begenmiyor.. her seferinde ayni konusmayi yapmaktan biktim :) simdi diyorum elifin yanina güzel bir isim bulsam iki ismi olsa.. yine sadece elif kullanilir büyük ihtimal... hic bukadar zorlanacagimizi düsünmemistim acikcasi :)Teşekkür ederim canım.Sen ne isim koyacaksın cimcime hanıma?
evet benim gittiğim hastane de öyleeaynen cnm ıkı uc defa gel gıt olmasın dıe
bu arada 10 gun ıcındekı kontroller ucretsızmıs
ÇınarÇınar Aras Arda isimlerinden birini koyacağız oğlumuza.Oylamayanlar oylarsa sevinirim canlar.Şimdilik Çınar ismi önde.Ama demokrasiye uyacağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...
Al benden de o kadar canım ayani problem bizdede var.Şu an ki hazirliklar da isimli birseyler hazırlamam gerekiyor ama hala karar veremedik çok sinir bozucuuuuvallah henüz karar veremedik bizde canim yaa sinir olmaya basladim.. esim illa elif istiyor.. benim begendiklerimi pek begenmiyor.. her seferinde ayni konusmayi yapmaktan biktim :) simdi diyorum elifin yanina güzel bir isim bulsam iki ismi olsa.. yine sadece elif kullanilir büyük ihtimal... hic bukadar zorlanacagimizi düsünmemistim acikcasi :)
cnm ben 45 tl ye aldım dısarıdan yanı yapıyorlar cmtesı gunu alıcam magnet de 2 tl den tanesı 25 tane yaptırdım. havuzlu han a bıdaha gıtmek ısterdım ama sırf bunun ıcın gıtsem git gel 10 tl yol parası gene aynı hesaba gelıcektı
Aslında çok kullanılıyor Elif ismi.O yüzden ben koymazdım şahsen.Benim kızlarımın isimleri İlayda ve Belinda...Çok severek koydum isimlerini...Hem uyumlu hem de az kullanılan bir isim olsun dedim bu isimler de çoğaldı ama eski isimler kadar değil... Sen de Elifin yanına Naz koy, Elif Naz olsun barivallah henüz karar veremedik bizde canim yaa sinir olmaya basladim.. esim illa elif istiyor.. benim begendiklerimi pek begenmiyor.. her seferinde ayni konusmayi yapmaktan biktim :) simdi diyorum elifin yanina güzel bir isim bulsam iki ismi olsa.. yine sadece elif kullanilir büyük ihtimal... hic bukadar zorlanacagimizi düsünmemistim acikcasi :)
Elimde dört tane sabahlik var 2 beyaz, kırmızı, yavru ağzı gibi bi renk artık sabahlik almam.kolsuz ama sabahlıkda alacakmısın ustune cnm fıyatıda evet gercekten uygunmus
benim 32. hafta çalışabilir yazısını 13 ocak salı günü verdi günü o zaman diye 5 hafta sonrası 17 şubat olarak hesapladım kendim , ama dr a sorarım yine gittiğimde ,raporunda yazanı baz alıcaksın canım benimde bebiş bir hafta geride sat tarihime göre ama yinede doktorum sat tarihine göre verdi raporu.
orda bi çalışma tarihi yazar amabenim 32. hafta çalışabilir yazısını 13 ocak salı günü verdi günü o zaman diye 5 hafta sonrası 17 şubat olarak hesapladım kendim , ama dr a sorarım yine gittiğimde ,
sorma canim bende yurtdisindayim ve türkiyeden bebek sekeri siparisi vericem burda güzel yapan bulamadim.. ama isimde karar veremedigimiz icin henüz siparis veremedim..Al benden de o kadar canım ayani problem bizdede var.Şu an ki hazirliklar da isimli birseyler hazırlamam gerekiyor ama hala karar veremedik çok sinir bozucuuuu
bizim tek ayni fikirde oldugumuz konu, böyle son moda anlamsiz isimler istemedigimiz.. bazilari koyar ya yani kimsede olmasin diye sacma isimler.. yani tabiki zevk meselesi ama biz istemedik.. benim aklimda olanlar yaren, leyla, defne idi.. ama esimin pek hosuna gitmiyor bunlar..Aslında çok kullanılıyor Elif ismi.O yüzden ben koymazdım şahsen.Benim kızlarımın isimleri İlayda ve Belinda...Çok severek koydum isimlerini...Hem uyumlu hem de az kullanılan bir isim olsun dedim bu isimler de çoğaldı ama eski isimler kadar değil... Sen de Elifin yanına Naz koy, Elif Naz olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?