2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben havuzlu handan bu tarz bişey almıştım cnm hatta resmini atayım.. ama daha uygundu :s 40 tl değildi hatta netten yaptırırsan kargo bedeli de alırlar şimdi... gitme şansın varsa bi bak istersen..
cnm ben 45 tl ye aldım dısarıdan yanı yapıyorlar cmtesı gunu alıcam magnet de 2 tl den tanesı 25 tane yaptırdım. havuzlu han a bıdaha gıtmek ısterdım ama sırf bunun ıcın gıtsem git gel 10 tl yol parası gene aynı hesaba gelıcektı

Teşekkür ederim canım.Sen ne isim koyacaksın cimcime hanıma?
vallah henüz karar veremedik bizde canim yaa sinir olmaya basladim.. esim illa elif istiyor.. benim begendiklerimi pek begenmiyor.. her seferinde ayni konusmayi yapmaktan biktim :) simdi diyorum elifin yanina güzel bir isim bulsam iki ismi olsa.. yine sadece elif kullanilir büyük ihtimal... hic bukadar zorlanacagimizi düsünmemistim acikcasi :)

Al benden de o kadar canım ayani problem bizdede var.Şu an ki hazirliklar da isimli birseyler hazırlamam gerekiyor ama hala karar veremedik çok sinir bozucuuuu

Kızlar ya gıcık oldu senelik fire raporu cıkardım. üstlere patronlara ben mail attım. patron indi aşağı müdürüme diyor ki çok güzel olmus raporlar be adam sana mail atan benim neden ona söylüyorsun. ezmek mi istemio müdürü anlamadım ki

haklısın cnm artık o kadar çok masraf oldu kii 3-5in hesabını yapar olduk :)

Aslında çok kullanılıyor Elif ismi.O yüzden ben koymazdım şahsen.Benim kızlarımın isimleri İlayda ve Belinda...Çok severek koydum isimlerini...Hem uyumlu hem de az kullanılan bir isim olsun dedim bu isimler de çoğaldı ama eski isimler kadar değil... Sen de Elifin yanına Naz koy, Elif Naz olsun bari

raporunda yazanı baz alıcaksın canım benimde bebiş bir hafta geride sat tarihime göre ama yinede doktorum sat tarihine göre verdi raporu.
benim 32. hafta çalışabilir yazısını 13 ocak salı günü verdi günü o zaman diye 5 hafta sonrası 17 şubat olarak hesapladım kendim , ama dr a sorarım yine gittiğimde ,

Al benden de o kadar canım ayani problem bizdede var.Şu an ki hazirliklar da isimli birseyler hazırlamam gerekiyor ama hala karar veremedik çok sinir bozucuuuu
sorma canim bende yurtdisindayim ve türkiyeden bebek sekeri siparisi vericem burda güzel yapan bulamadim.. ama isimde karar veremedigimiz icin henüz siparis veremedim..
bizim tek ayni fikirde oldugumuz konu, böyle son moda anlamsiz isimler istemedigimiz.. bazilari koyar ya yani kimsede olmasin diye sacma isimler.. yani tabiki zevk meselesi ama biz istemedik.. benim aklimda olanlar yaren, leyla, defne idi.. ama esimin pek hosuna gitmiyor bunlar.. senin kizlarinin isimleride cok güzelmis masallah ilaydayi biliyorum belindayida okumustum ama unuttum anlami neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…