2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede 46 cm dir masallah kuzuna :)

Cok sukur bi saglik problemi yok bende kendimi sakinlestiriyorum dogduktan sonra alir kg die belki sutum yarar :)

Iste boyle konusanlar benim de etrafimda cok bende onlardan etkileniyorum

bizim müdürde öyle çok seviyooo üstümden geçinmeyii
sevmiyorum haksızlığı biz bu halimizle yardıralım..

Beyaz Karanfil82 kuzum ne güzel demişsin sende ki enerjiden bana da yollar mısın. Bir sürü işim var ama kahvaltımi zor yaptım 0 enerji çok sinir bozucu
Canım zaten çok uykuya düşkün birisi olmadım hiçbir zaman o yüzden 5-6 saatlik uyku bana enerji depolamaya yetiyor.Sabah gelirken o kargaşalı Ankara trafiği bile beni mutsuz etmeye yetmiyor Hele bir de bebeğim benimle uyanıp günaydın demişçesine pıt pıt vururken mutsuz uyanmak mümkün mü

Selam arkadaşlar dün mide ağrısıyla kıvranırken üstüne birde gece 12 de başlayan ve saat 3 e kadar süren kasık ağrısıyla kıvrandım hatta bir ara bıçak saplanır gibi ağrılar oldu ve doğuruyorum zannedip ağlamaya başladım neyseki sonra geçti ama şuan tırsmış durumdayım salı günü kontrolum var o güne kadar bişey olmas umarım

olmaz inş.canım korkma

nazarcım Elif ismi de çok güzel :) ablamın ismi.ben çok beğeniyorum.Bir öğrencim var Elif Cemre,yanına düşünebilirsin belki.

yaaa midemmm yanıyooo bu kadar şeyin üstünee Allahım sen yardımcımız ol
benim özellikle kahvaltıdan sonra yanma oluyor,ne yaramıyorsa artık.
gaviscon şurubum duruyor,içmiyorum ama.

evet cnm 20 tl odedım.
nst ye neden ödeniyor ki? muayene ücretin kaç canım? ben ödemiyorum zaten 42 lira muayene parası veriyorum.

60 TL muayne ama 10 gun ıcınde gıdersem ucretsız 20 tl nst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…