Bencede 46 cm dir masallah kuzuna :)canım senin mesajından sonra acaba bir yanlışlık mı oldu diye bir önceki kontrolümde söylediğine baktım 5 Ocaktaki kontrolümde bebek zaten 40 cm miş muhtemelen 46 cm ama doktor yanlışlıkla 36 dedi o anda da aklıma boyu hiç gelmedi kiloya takıldığım için ben... bence bir yanlışlık oldu o yüzden eski mesajımı okuyunca içim rahatladı
Cok sukur bi saglik problemi yok bende kendimi sakinlestiriyorum dogduktan sonra alir kg die belki sutum yarar :)canim endiselenme onemli olan kilosu degil organlarinin tam anlamiyla gelismesi...Annelik iste bebis sisko olsun istiyorsun anliyorum seni eltimle hamileligim ayni gidiyor onun ki benden 1 hafta kadra geriydi o kadra cok yiyor ki benim hamileleigimi bir hafta gecmis bebek dusun!!! Ama bebekte hipoksiya var rahminde mikrop var falanda filan tonla ilac iciyor...
Iste boyle konusanlar benim de etrafimda cok bende onlardan etkileniyorumBenim doktorumun boyu 1,60 felan anca kilosuda 45-50 dir sanırım.3650 gr doğurmuş kızlarını.Yediğiniz içtiğinizle birebir alakalı mı bu dedim.Bence en önemlisi annenin metabolizması dedi.Yani bu kilo almana kusmana felan bakmıyor.Kimi annenin metabolizması ne olursa olsun çocuğu besliyor.Yine söylüyorum önemli olan kilolu olması değil organ gelişimini tamamlayarak doğması.Kızım 3650 doğmuştu.Eşimin ailesi değil de kendi abilerim lohusa psikolojisini hiç düşünmeden bu kadar kilo aldın çıka çıka küçücük çocuk çıktı dediler.Ne diyim herkes bişey söylüyor işte herkesten duyarlılık bekleyemezsin.
Kızlar ya gıcık oldu senelik fire raporu cıkardım. üstlere patronlara ben mail attım. patron indi aşağı müdürüme diyor ki çok güzel olmus raporlar be adam sana mail atan benim neden ona söylüyorsun. ezmek mi istemio müdürü anlamadım ki
toplu bişiler almaya gıtsem gıder bakardım secenek de bol ama bır tek onun ıcın gıtsem daha masraf mutlaka yanında da bısıler alırdım :)haklısın cnm artık o kadar çok masraf oldu kii 3-5in hesabını yapar olduk :)
sorma ya tamam sorumlum o ama asıl emek veren benim bi de elinize sağlık cok güzel yapmıssınz tek kişiye nie mal ediosunbizim müdürde öyle çok seviyooo üstümden geçinmeyii
sevmiyorum haksızlığı biz bu halimizle yardıralım..
evet cnm 20 tl odedım.evet benim gittiğim hastane de öylee
nts için ücret ödedin mi ?
Benden de 1 oy Çınar' aÇınar Aras Arda isimlerinden birini koyacağız oğlumuza.Oylamayanlar oylarsa sevinirim canlar.Şimdilik Çınar ismi önde.Ama demokrasiye uyacağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...
Canım zaten çok uykuya düşkün birisi olmadım hiçbir zaman o yüzden 5-6 saatlik uyku bana enerji depolamaya yetiyor.Sabah gelirken o kargaşalı Ankara trafiği bile beni mutsuz etmeye yetmiyorBeyaz Karanfil82 kuzum ne güzel demişsin sende ki enerjiden bana da yollar mısın. Bir sürü işim var ama kahvaltımi zor yaptım 0 enerji çok sinir bozucu
anladım canım , dr um direk sgk ya gönderdi kendi , ben almadım ondan bilmiyorum , bi insan kaynaklarına gideyim belki ordan sgk ya girer görürüz,orda bi çalışma tarihi yazar ama
gaviscon şurup iç canım , o benim kurtarıcım o olmasa mümkün değil dayanamazdım bu kadar yanmaya,yaaa midemmm yanıyooo bu kadar şeyin üstünee Allahım sen yardımcımız ol
hepsimi aynı bunların al bendende o kadar,bizim müdürde öyle çok seviyooo üstümden geçinmeyii
sevmiyorum haksızlığı biz bu halimizle yardıralım..
olmaz inş.canım korkmaSelam arkadaşlar dün mide ağrısıyla kıvranırken üstüne birde gece 12 de başlayan ve saat 3 e kadar süren kasık ağrısıyla kıvrandım hatta bir ara bıçak saplanır gibi ağrılar oldu ve doğuruyorum zannedip ağlamaya başladım neyseki sonra geçti ama şuan tırsmış durumdayım salı günü kontrolum var o güne kadar bişey olmas umarım
evet iste o yüzden bir an önce karar verelim istiyorum.. esimle birdaha konusiyim bakalim sonuc ne olacaknazar88 bir de senin siparişin hazırlaması ve kargonun ulaşma süreci var onlar onemli.
nazarcım Elif ismi de çok güzel :) ablamın ismi.ben çok beğeniyorum.Bir öğrencim var Elif Cemre,yanına düşünebilirsin belki.sorma canim bende yurtdisindayim ve türkiyeden bebek sekeri siparisi vericem burda güzel yapan bulamadim.. ama isimde karar veremedigimiz icin henüz siparis veremedim..
bizim tek ayni fikirde oldugumuz konu, böyle son moda anlamsiz isimler istemedigimiz.. bazilari koyar ya yani kimsede olmasin diye sacma isimler.. yani tabiki zevk meselesi ama biz istemedik.. benim aklimda olanlar yaren, leyla, defne idi.. ama esimin pek hosuna gitmiyor bunlar..senin kizlarinin isimleride cok güzelmis masallah ilaydayi biliyorum belindayida okumustum ama unuttum anlami neydi?
benim özellikle kahvaltıdan sonra yanma oluyor,ne yaramıyorsa artık.yaaa midemmm yanıyooo bu kadar şeyin üstünee Allahım sen yardımcımız ol
nst ye neden ödeniyor ki? muayene ücretin kaç canım? ben ödemiyorum zaten 42 lira muayene parası veriyorum.evet cnm 20 tl odedım.
gaviscon şurup iç canım , o benim kurtarıcım o olmasa mümkün değil dayanamazdım bu kadar yanmaya,
60 TL muayne ama 10 gun ıcınde gıdersem ucretsız 20 tl nstnazarcım Elif ismi de çok güzel :) ablamın ismi.ben çok beğeniyorum.Bir öğrencim var Elif Cemre,yanına düşünebilirsin belki.
benim özellikle kahvaltıdan sonra yanma oluyor,ne yaramıyorsa artık.
gaviscon şurubum duruyor,içmiyorum ama.
nst ye neden ödeniyor ki? muayene ücretin kaç canım? ben ödemiyorum zaten 42 lira muayene parası veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?