2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nazarcım Elif ismi de çok güzel :) ablamın ismi.ben çok beğeniyorum.Bir öğrencim var Elif Cemre,yanına düşünebilirsin belki.
bitterim güzel evet ama ailede var diye önce istemedim ve hani bi isim duyarsinda "heh, iste bu!" dersin ya, o his olmadi bende yoksa evet elif güzel isim.. ama esimi kirmamak icin tamam diyecegim galiba.. yanina bir isim daha koyma sartiyla

BU GECE RÜYAMDA doğum yaptıgımı gordum sancılanmısım ve belımden kan gelıyor guya belınden kan gelırmıs dogum yaklasınca ne alakaysa bakıyorum tisortum kanlı esım benı hastaneye goturuyor cantamı unutmayın dıyorum bu kadar erken mı dogurucam hastane de sancı cekıyorum cekılmeyecek gıbı degıl ama dogum yapmadan uyandım catala fılan cıkmamıstım daha :)

ELİF NEVA koymustu bı arkadasım.
NİLDENİZ ismi cok hosuma gıdıyor benımmm.

en yakın arkadasım38+1 de dogurdu..suyu gelmıs.allah hepımıze saglıklı dogumlaar versın kızlarrrrrr

Çınar Aras Arda isimlerinden birini koyacağız oğlumuza.Oylamayanlar oylarsa sevinirim canlar.Şimdilik Çınar ismi önde.Ama demokrasiye uyacağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...
çınar çok kişide var canım artık herkesin çocuğunun ismi çınar biizmde allah nasip ederse oğlumuuzn ismi atlar olcak bence arda

hayır diyelim hayır olsun canımm

cok güzel bunlar ne kadar tuttu fiyatı. nevresm takımı benmkinin aynısı bende mevlütte sericem onu . :)

bende 45 TL muayene ücreti ödüyorum
şimdi hastaneyi aradım 15 TL istiyorlar nst için..
ne ala memleket..

Şimdi yemekten geldim canım yeni cevaplıyorum :) Belinda hisleri kuvvetli ve aşık olunacak güzellikte olan anlamına geliyor.Galiba ismine de uygun bembeyaz,gözleri zeytin gibi kumral bir kızım var tabi İlayda da öyle zaten birbirlerine çok benziyorlar ikiz gibi Sen de içine sinen br isim bulursun inşallah daha biz de karar veremedik senin gibi...

bucu hastahaneye gittin mi doktor nededi bebişin nasıl csnım
Bebiş ii yanaklar karnımı dolduracak buyukluktee :) 2480 gr 48 cm olmus cok iri bi bebek olmayacak guzell dedi dr. be 12 eksık ılac yazdı nst ye gırdım 10 gun sonra tekrar cagırdı haftaya persembe yıne gıdıcem. sen gittin mi yakın zaman da

Günaydın kızlar..
dün kontrolumuz vardı.. bebisim 2840 gr 48 cm olmus.. nst ye baglandım bir problem cıkmadı.
artık onceki gibi ilerden gitmiyormus bebis bende 2 kg almısım malesef..
Canım önden gtmesine gerek yok maşallah bebişin gelişimi iyi gözüküyor.32.haftada kaç kiloydu hatırlıyor musun aktarma gününde? Bana doktor boy-kilo cetvelini vermişti ama üstümü giyerken orada unuttum geçen hafta gittiğimde.En son 32 haftalıkken 2100 falandı yani ortalama 20 gün önce şimdi kaç olu da bilmiyorum belki seninki kadar olmuştur diye düşünüyorum.

biz ipekde karar vermıstık yıne karar degıstırdık begenmedıler :) cuma ya kadar yenı ısım bulmam lazım magnete etıket yapcaklar benden haber beklıyorlar :)

32+1 de 2200 du canım boyu 45 cm idi doktor 15 gun onden gıdıyor demıstı ama sımdı cok fazla onden gıtmıyor dedı

Hayir olsun. Boyle ruylr bn de goruyrm. Korkuyrmya erkn dogurcm diye etkilenyrm herhlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…