bitterim güzel evet ama ailede var diye önce istemedim ve hani bi isim duyarsinda "heh, iste bu!" dersin ya, o his olmadi bendenazarcım Elif ismi de çok güzel :) ablamın ismi.ben çok beğeniyorum.Bir öğrencim var Elif Cemre,yanına düşünebilirsin belki.
ELİF NEVA koymustu bı arkadasım.bitterim güzel evet ama ailede var diye önce istemedim ve hani bi isim duyarsinda "heh, iste bu!" dersin ya, o his olmadi bendeyoksa evet elif güzel isim.. ama esimi kirmamak icin tamam diyecegim galiba.. yanina bir isim daha koyma sartiyla
en yakın arkadasım38+1 de dogurdu..suyu gelmıs.allah hepımıze saglıklı dogumlaar versın kızlarrrrrrBU GECE RÜYAMDA doğum yaptıgımı gordum sancılanmısım ve belımden kan gelıyor guya belınden kan gelırmıs dogum yaklasınca ne alakaysa bakıyorum tisortum kanlı esım benı hastaneye goturuyor cantamı unutmayın dıyorum bu kadar erken mı dogurucam hastane de sancı cekıyorum cekılmeyecek gıbı degıl ama dogum yapmadan uyandım catala fılan cıkmamıstım daha :)
çınar çok kişide var canım artık herkesin çocuğunun ismi çınar biizmde allah nasip ederse oğlumuuzn ismi atlar olcak bence ardaÇınar Aras Arda isimlerinden birini koyacağız oğlumuza.Oylamayanlar oylarsa sevinirim canlar.Şimdilik Çınar ismi önde.Ama demokrasiye uyacağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar...
hamile korsesini neden verdi iyimikizlar iki gecedir rahat yatmayi basardim ince bir yastik var hafifi gobisim ustune gelecek sekilde yatiyorum melekler gibi uyuyorum... doktor bana hamile korsesi verdi bu arada catlarim baya cok oldu da...
hayır diyelim hayır olsun canımmBU GECE RÜYAMDA doğum yaptıgımı gordum sancılanmısım ve belımden kan gelıyor guya belınden kan gelırmıs dogum yaklasınca ne alakaysa bakıyorum tisortum kanlı esım benı hastaneye goturuyor cantamı unutmayın dıyorum bu kadar erken mı dogurucam hastane de sancı cekıyorum cekılmeyecek gıbı degıl ama dogum yapmadan uyandım catala fılan cıkmamıstım daha :)
cok güzel bunlar ne kadar tuttu fiyatı. nevresm takımı benmkinin aynısı bende mevlütte sericem onu . :)kızlar yarın bakarsınız artık, bunlarda bizim bebek şekerlerimiz
bunlar çubuklu olanlar aşağıda eklediğim dekoratif kovalara koyacağım her birinden 5 tane aldım farklı olsun diye ;
bunları da sepetimize koyacağız her birinden 5 er tane aldım bunlardanda ;
kapı süsümüz de bu;
buda sepetimiz;
bunlarda butik kurabiye kovası aslında ama ben çöp şişli bebek şekerinden koyacağım;
buda pamuk saten lohusa nevresim takımı ; (ben o amaçla kullanacağım, aslında çeyizlik nevresim takımı :)
bunlarda komik panolar,kartlarayvayı yedik eşim için 2. kız geliyor malum nam nam ve 9 ay bebiş için hamile ve çocuklu kariyerli olanda benim için hastanede fotoçekilmek için aldım
bugünlük alışverişimiz bu kadar sırada anakucağı ve kalan küçük eksikler var :)
bucu hastahaneye gittin mi doktor nededi bebişin nasıl csnımevet cnm 20 tl odedım.
Şimdi yemekten geldim canım yeni cevaplıyorum :) Belinda hisleri kuvvetli ve aşık olunacak güzellikte olan anlamına geliyor.Galiba ismine de uygun bembeyaz,gözleri zeytin gibi kumral bir kızım var tabi İlayda da öyle zaten birbirlerine çok benziyorlar ikiz gibisorma canim bende yurtdisindayim ve türkiyeden bebek sekeri siparisi vericem burda güzel yapan bulamadim.. ama isimde karar veremedigimiz icin henüz siparis veremedim..
bizim tek ayni fikirde oldugumuz konu, böyle son moda anlamsiz isimler istemedigimiz.. bazilari koyar ya yani kimsede olmasin diye sacma isimler.. yani tabiki zevk meselesi ama biz istemedik.. benim aklimda olanlar yaren, leyla, defne idi.. ama esimin pek hosuna gitmiyor bunlar..senin kizlarinin isimleride cok güzelmis masallah ilaydayi biliyorum belindayida okumustum ama unuttum anlami neydi?
Bebiş ii yanaklar karnımı dolduracak buyukluktee :) 2480 gr 48 cm olmus cok iri bi bebek olmayacak guzell dedi dr. be 12 eksık ılac yazdı nst ye gırdım 10 gun sonra tekrar cagırdı haftaya persembe yıne gıdıcem. sen gittin mi yakın zaman dabucu hastahaneye gittin mi doktor nededi bebişin nasıl csnım
ben 60 oduyorum muayne + 20 nstbende 45 TL muayene ücreti ödüyorum
şimdi hastaneyi aradım 15 TL istiyorlar nst için..
ne ala memleket..
Canım önden gtmesine gerek yok maşallah bebişin gelişimi iyi gözüküyor.32.haftada kaç kiloydu hatırlıyor musun aktarma gününde? Bana doktor boy-kilo cetvelini vermişti ama üstümü giyerken orada unuttum geçen hafta gittiğimde.En son 32 haftalıkken 2100 falandı yani ortalama 20 gün önce şimdi kaç olu da bilmiyorum belki seninki kadar olmuştur diye düşünüyorum.Günaydın kızlar..
dün kontrolumuz vardı.. bebisim 2840 gr 48 cm olmus.. nst ye baglandım bir problem cıkmadı.
artık onceki gibi ilerden gitmiyormus bebis bende 2 kg almısım malesef..
bende 45 TL muayene ücreti ödüyorum
şimdi hastaneyi aradım 15 TL istiyorlar nst için..
ne ala memleket..
Nts ye para odemek cok sacma yaa. Acaba bnm gittgm hastnede de odenio mu. Hic nts ye girmedm daha. Acildeki haric tabi60 TL muayne ama 10 gun ıcınde gıdersem ucretsız 20 tl nst
biz ipekde karar vermıstık yıne karar degıstırdık begenmedıler :) cuma ya kadar yenı ısım bulmam lazım magnete etıket yapcaklar benden haber beklıyorlar :)Şimdi yemekten geldim canım yeni cevaplıyorum :) Belinda hisleri kuvvetli ve aşık olunacak güzellikte olan anlamına geliyor.Galiba ismine de uygun bembeyaz,gözleri zeytin gibi kumral bir kızım var tabi İlayda da öyle zaten birbirlerine çok benziyorlar ikiz gibiSen de içine sinen br isim bulursun inşallah daha biz de karar veremedik senin gibi...
istediler verdık sacma ama ne yapalımNts ye para odemek cok sacma yaa. Acaba bnm gittgm hastnede de odenio mu. Hic nts ye girmedm daha. Acildeki haric tabi
32+1 de 2200 du canım boyu 45 cm idi doktor 15 gun onden gıdıyor demıstı ama sımdı cok fazla onden gıtmıyor dedıCanım önden gtmesine gerek yok maşallah bebişin gelişimi iyi gözüküyor.32.haftada kaç kiloydu hatırlıyor musun aktarma gününde? Bana doktor boy-kilo cetvelini vermişti ama üstümü giyerken orada unuttum geçen hafta gittiğimde.En son 32 haftalıkken 2100 falandı yani ortalama 20 gün önce şimdi kaç olu da bilmiyorum belki seninki kadar olmuştur diye düşünüyorum.
Hayir olsun. Boyle ruylr bn de goruyrm. Korkuyrmya erkn dogurcm diye etkilenyrm herhldeBU GECE RÜYAMDA doğum yaptıgımı gordum sancılanmısım ve belımden kan gelıyor guya belınden kan gelırmıs dogum yaklasınca ne alakaysa bakıyorum tisortum kanlı esım benı hastaneye goturuyor cantamı unutmayın dıyorum bu kadar erken mı dogurucam hastane de sancı cekıyorum cekılmeyecek gıbı degıl ama dogum yapmadan uyandım catala fılan cıkmamıstım daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?