- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Arayip sorcm bn de merak ettm. Ama cok sacma ota bka para aliylrbende 45 TL muayene ücreti ödüyorum
şimdi hastaneyi aradım 15 TL istiyorlar nst için..
ne ala memleket..
biz ipekde karar vermıstık yıne karar degıstırdık begenmedıler :) cuma ya kadar yenı ısım bulmam lazım magnete etıket yapcaklar benden haber beklıyorlar :)
Arayip sorcm bn de merak ettm. Ama cok sacma ota bka para aliylr
Bizde özele gidiyoruz ama sizin gittiğiniz yerler daha mı özel kızlar anlamadım, ben hiçbir teste nst ye falan fark ödemiyorum muayne ücreti ödüyorum hepsi bu
sorma canım yaaBizde ece dedik sonra ipek dedik şimdi tuğsem de gidip geliyorduk ondanda vazgeçtik isimsiz kaldı kzım
Eyvaah senin işin daha zor canım zamanın kalmamış.TDK'dan bir isim seç bari :) Dün dolmuşta eve giderken tanımadığım bir kadın Kaç aylık? Doğuma ne kaldı? Kaçıncı bebek? Cinsiyeti ne? Adı ne olacak? vs vs bir sürü bir sürü soru sordu bir görseydin :) İsim henüz netleşmedi deyince Ares koy ben çok severim o ismi dedi :) Şu isimleri bulsaydık da en azından ismi şu derdikbiz ipekde karar vermıstık yıne karar degıstırdık begenmedıler :) cuma ya kadar yenı ısım bulmam lazım magnete etıket yapcaklar benden haber beklıyorlar :)
Bnm gittgm hastnede de nts ye para odeniyms ama cok degl 5 , 10 tl gbi biseyBizde özele gidiyoruz ama sizin gittiğiniz yerler daha mı özel kızlar anlamadım, ben hiçbir teste nst ye falan fark ödemiyorum muayne ücreti ödüyorum hepsi bu
eşim istiyor zeynep veya elif biliyorum baş ismi bunlar olursa herkes bunları kullancak benım ısım heder olcak :)Eyvaah senin işin daha zor canım zamanın kalmamış.TDK'dan bir isim seç bari :) Dün dolmuşta eve giderken tanımadığım bir kadın Kaç aylık? Doğuma ne kaldı? Kaçıncı bebek? Cinsiyeti ne? Adı ne olacak? vs vs bir sürü bir sürü soru sordu bir görseydin :) İsim henüz netleşmedi deyince Ares koy ben çok severim o ismi dedi :) Şu isimleri bulsaydık da en azından ismi şu derdik
kızlar yarın bakarsınız artık, bunlarda bizim bebek şekerlerimiz
bunlar çubuklu olanlar aşağıda eklediğim dekoratif kovalara koyacağım her birinden 5 tane aldım farklı olsun diye ;
bunları da sepetimize koyacağız her birinden 5 er tane aldım bunlardanda ;
kapı süsümüz de bu;
buda sepetimiz;
bunlarda butik kurabiye kovası aslında ama ben çöp şişli bebek şekerinden koyacağım;
buda pamuk saten lohusa nevresim takımı ; (ben o amaçla kullanacağım, aslında çeyizlik nevresim takımı :)
bunlarda komik panolar,kartlarayvayı yedik eşim için 2. kız geliyor malum nam nam ve 9 ay bebiş için hamile ve çocuklu kariyerli olanda benim için hastanede fotoçekilmek için aldım
bugünlük alışverişimiz bu kadar sırada anakucağı ve kalan küçük eksikler var :)
Mesai saatleri dışında doktoru doğuma girmiyomuymuşkızlar ben epidural normal istiyordum.. fakat bi kac keredır duydugum haberler benı epıdural den de soguttu.. ne yapıcam bilmiyorum dun doktorla konustum eger aksam 6 dan sonra dogum yaparsam zaten epıdurall olamıyormusum ayrıca 4 cm acılana kadar da epıdural yapılmıyormus ondan sonra epıdural oluyormus doktor da dedıkı eger 4 cm kadar dayanabılırsen epıdural hıc yaptırmayız normal olur dedi ama yinede nasıl bir acı olmadıgından ıcımde buyuk korku var nst odasında 40.haftalık bır kızla tanıstım bugun yarın dogurucak ama hala sancısı yokmus bebegın boynuna kordon dolanmıs fakat kız normal dogum yapacak doktoru bır sakınca gormemıs. sadece eger mesaı saatlerınde dogum yaparsan nobetcı doktorun bılmesı ıcın dosyana yazıcam demıs kız da delı gıbı normal dogum korkusu varmıs ama kız en saglıklısı dıye onu yapıcakmıs benı de normal yapmam konusunda uyardı mutlaka dedı sakın epıdural yapma.. ayrıca kendısı acıbadem hastanesınde hemsıreymıs cok pahalı oldugu ıcın ve eve yakın oldugu ıcın erdemı tercıh etmıs
Günaydın kızlar..
dün kontrolumuz vardı.. bebisim 2840 gr 48 cm olmus.. nst ye baglandım bir problem cıkmadı.
artık onceki gibi ilerden gitmiyormus bebis bende 2 kg almısım malesef..
Hamilelik stresi yetmezmiş gibi birde iş stresi ile uğraşıyoruz yaaa 20 şubat gelse de cıksam artık
Bende özele gidiyorum acıbademe 70 küsür biraz pahalı ama yapılan testlere felan ayrıyeten para vermiyorum pazartesi günü de nst ye girdim para vermedim, resmen hastaneleri zengin ediyoruzbende anlamadım hastanenin aletine para ödüyoruz..
muayene ediyosun zaten iki laf söyleyip 45 TL nin içinde olması gerekmiyor mu.?
güzel geçiriyorlar walla ..
yok cnm nobetcı dr gelıyorMesai saatleri dışında doktoru doğuma girmiyomuymuş
günaydın canım , gözün aydın ne güzel normal çıkmış herşey çok sevindim , gün belli olması ne büyük heyecan aynı zamanda rahatlama , sağlıkla gelsin ada bebeğimiz,
Bu zamanda 4 çocuk pek akıl karı olmasa da benimki oldu işteBenim bünyem alıştı galiba çocuk sesine,eziyetlerine Benim bu oğlumla birlikte 2 kızım 2 oğlum olacak nasipse..Darısı isteyenin başına olsun
cok güzel bunlar ne kadar tuttu fiyatı. nevresm takımı benmkinin aynısı bende mevlütte sericem onu . :)
kızlar ben epidural normal istiyordum.. fakat bi kac keredır duydugum haberler benı epıdural den de soguttu.. ne yapıcam bilmiyorum dun doktorla konustum eger aksam 6 dan sonra dogum yaparsam zaten epıdurall olamıyormusum ayrıca 4 cm acılana kadar da epıdural yapılmıyormus ondan sonra epıdural oluyormus doktor da dedıkı eger 4 cm kadar dayanabılırsen epıdural hıc yaptırmayız normal olur dedi ama yinede nasıl bir acı olmadıgından ıcımde buyuk korku var nst odasında 40.haftalık bır kızla tanıstım bugun yarın dogurucak ama hala sancısı yokmus bebegın boynuna kordon dolanmıs fakat kız normal dogum yapacak doktoru bır sakınca gormemıs. sadece eger mesaı saatlerınde dogum yaparsan nobetcı doktorun bılmesı ıcın dosyana yazıcam demıs kız da delı gıbı normal dogum korkusu varmıs ama kız en saglıklısı dıye onu yapıcakmıs benı de normal yapmam konusunda uyardı mutlaka dedı sakın epıdural yapma.. ayrıca kendısı acıbadem hastanesınde hemsıreymıs cok pahalı oldugu ıcın ve eve yakın oldugu ıcın erdemı tercıh etmıs
hayırlısı olsun canım benim sağlıklı olsunda önemli olan o kuusm ben gecen hafta gitmiştim canım önümüzdeki hafta birdaha gitcem gecen hafta gittiğimde 2,300dü benimkideBebiş ii yanaklar karnımı dolduracak buyukluktee :) 2480 gr 48 cm olmus cok iri bi bebek olmayacak guzell dedi dr. be 12 eksık ılac yazdı nst ye gırdım 10 gun sonra tekrar cagırdı haftaya persembe yıne gıdıcem. sen gittin mi yakın zaman da
Ben sordum bunu özellikle doktoruma saat kaç olursa olsun ben geliyorum doğuma dedi, eşimin iş arkadaşı da benim gittiğim doktora gidiyomuş gece 3 te doğum olmuş ve doktor gelmişyok cnm nobetcı dr gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?