Bende özele gidiyorum acıbademe 70 küsür biraz pahalı ama yapılan testlere felan ayrıyeten para vermiyorum pazartesi günü de nst ye girdim para vermedim, resmen hastaneleri zengin ediyoruz
ben bol bol normal doğum hikayelerini okuyorumm
bir arkadaşımm sezeryan oldu kuzenimm o dikişlerden emziremedi bile çocuğunu
inşallah normal oluruz rabbim yardımcımız olsun..
kizlar son gunlerde karnimin alt kisminda cok kasilmalar oluyor ve sanki alttan igne batiriliyor gibi sizlamam oluyor sanki cok sıkışmısım gibi bu sabahta uyandigimda kasiklarimda agri vardi bende korktum bobregimde buyume oldugu icin erken dogum belirtisi olabilir mi diye
Kesinlikle kisiden kisiye degisiyor o emin ol , normal dogum yapip tum gu. Kipirdamayan arkadasimda vardi sezeryan olup normal dogim yaptigini sandigimda kisi ile alakali bence ama Rabbim herkesr normal dogum yapmayi nasip etsin gonlune gore olur insallahh
kizlar son gunlerde karnimin alt kisminda cok kasilmalar oluyor ve sanki alttan igne batiriliyor gibi sizlamam oluyor sanki cok sıkışmısım gibi bu sabahta uyandigimda kasiklarimda agri vardi bende korktum bobregimde buyume oldugu icin erken dogum belirtisi olabilir mi diye
normal dogumu dusunmuyor degılım.. epıdural a sıcak bakmıyorumben bol bol normal doğum hikayelerini okuyorumm
bir arkadaşımm sezeryan oldu kuzenimm o dikişlerden emziremedi bile çocuğunu
inşallah normal oluruz rabbim yardımcımız olsun..
amin canım yaa sağlıklı olsunlarda..
masallah hepımızın kuzularınahayırlısı olsun canım benim sağlıklı olsunda önemli olan o kuusm ben gecen hafta gitmiştim canım önümüzdeki hafta birdaha gitcem gecen hafta gittiğimde 2,300dü benimkide
yok cnm gırmıyor ben en basta sordum gırmıyorum dedıBen sordum bunu özellikle doktoruma saat kaç olursa olsun ben geliyorum doğuma dedi, eşimin iş arkadaşı da benim gittiğim doktora gidiyomuş gece 3 te doğum olmuş ve doktor gelmiş
ay insallah canim cunku bobregimdeki buyume ciddi boyutta korkuyo insan ister istemezİdrar yollarinda iltihap olabilir , kum olabilirr , benim oyleydi cunku kum cikti , korkma hemen erken dogum dur diye insallah hocbisecik yokturda
ama senin dogumuna az kalmis yalanci sancilar olabilir cnmbugün bende öyleyim sanki bir ip var geriliyoo..
ay insallah canim cunku bobregimdeki buyume ciddi boyutta korkuyo insan ister istemez
ama senin dogumuna az kalmis yalanci sancilar olabilir cnm
evet cnm haklisin onumuzdeki sali kontrolum var ama sorarim dr aAllah in izniyle az kaldi zamanda bise olmaz ins sen hep iyo dusun kotu seyler getirme aklina
maşallah aynne canım benim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalımdamasallah hepımızın kuzularına
ben pek anlamam ama heralde eger duzenli ise saatte 4-5 defa oluyorsa dr una sor cnmkorkuyorum ama kötü düşünmek istemiyorumm..
şaka gibi.bir sürü teste para verdim,buna bari vermiyorum neyse ki.bende 45 TL muayene ücreti ödüyorum
şimdi hastaneyi aradım 15 TL istiyorlar nst için..
ne ala memleket..
görümcem epidural normal yaptı,sabaha karşı oldu onun.sen de öyle yap çok rahat geçti benim dedi.ama kişiden kişiye değişir.belimde ağrı kaldı diyor mesela.ben de konuşucam doktorla nasıl olcak nasıl biticek.kızlar ben epidural normal istiyordum.. fakat bi kac keredır duydugum haberler benı epıdural den de soguttu.. ne yapıcam bilmiyorum dun doktorla konustum eger aksam 6 dan sonra dogum yaparsam zaten epıdurall olamıyormusum ayrıca 4 cm acılana kadar da epıdural yapılmıyormus ondan sonra epıdural oluyormus doktor da dedıkı eger 4 cm kadar dayanabılırsen epıdural hıc yaptırmayız normal olur dedi ama yinede nasıl bir acı olmadıgından ıcımde buyuk korku var nst odasında 40.haftalık bır kızla tanıstım bugun yarın dogurucak ama hala sancısı yokmus bebegın boynuna kordon dolanmıs fakat kız normal dogum yapacak doktoru bır sakınca gormemıs. sadece eger mesaı saatlerınde dogum yaparsan nobetcı doktorun bılmesı ıcın dosyana yazıcam demıs kız da delı gıbı normal dogum korkusu varmıs ama kız en saglıklısı dıye onu yapıcakmıs benı de normal yapmam konusunda uyardı mutlaka dedı sakın epıdural yapma.. ayrıca kendısı acıbadem hastanesınde hemsıreymıs cok pahalı oldugu ıcın ve eve yakın oldugu ıcın erdemı tercıh etmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?