2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar son gunlerde karnimin alt kisminda cok kasilmalar oluyor ve sanki alttan igne batiriliyor gibi sizlamam oluyor sanki cok sıkışmısım gibi bu sabahta uyandigimda kasiklarimda agri vardi bende korktum bobregimde buyume oldugu icin erken dogum belirtisi olabilir mi diye

ben bol bol normal doğum hikayelerini okuyorumm
bir arkadaşımm sezeryan oldu kuzenimm o dikişlerden emziremedi bile çocuğunu
inşallah normal oluruz rabbim yardımcımız olsun..

Kesinlikle kisiden kisiye degisiyor o emin ol , normal dogum yapip tum gu. Kipirdamayan arkadasimda vardi sezeryan olup normal dogim yaptigini sandigimda kisi ile alakali bence ama Rabbim herkesr normal dogum yapmayi nasip etsin gonlune gore olur insallahh

bugün bende öyleyim sanki bir ip var geriliyoo..

amin canım yaa sağlıklı olsunlarda..

İdrar yollarinda iltihap olabilir , kum olabilirr , benim oyleydi cunku kum cikti , korkma hemen erken dogum dur diye insallah hocbisecik yokturda

bende 45 TL muayene ücreti ödüyorum
şimdi hastaneyi aradım 15 TL istiyorlar nst için..
ne ala memleket..
şaka gibi.bir sürü teste para verdim,buna bari vermiyorum neyse ki.

görümcem epidural normal yaptı,sabaha karşı oldu onun.sen de öyle yap çok rahat geçti benim dedi.ama kişiden kişiye değişir.belimde ağrı kaldı diyor mesela.ben de konuşucam doktorla nasıl olcak nasıl biticek.
senin iğneyi yapan kişi gece yoksa ondan yapılmyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…