2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu bn de norml yapmk istyrm ama cok korkuyrm epidural norml yapsam o igne allh korusn bisey yaparsa bna diyrm o yuzden kararszm yani. Bide o igne her zamn tutmuyms. Yaptirip da aci ceken cok var. Bosu bosuna kocamn igneyi omuriligne yedkleryle kaliylr yani. Hayrlsi olsn hakkmzda

Canım etrafımda yapanlar var ama yaptırma dıyende cok var bılmıyorum cok kararsızım dayanabılırmıyım bılmıyorum

ya baya cogul yazmısım sanki ama farklı kademe ve farklı sınıflarda 2 tane arda var ama 22 yaramaz ogrenciye bedel okulda bile cok popülerler nöbetci ogretmenler sadece 2sine efor harcıyorlar :)
bilmem belki annelerine karsı uysal ve sakindirler acısını bizden cıkartıyorlardır
mesleğimi cok seviyorum sadece hakkıyla yapmak isteyince dipsiz bir kuyu oluyor cok sukur memnunum halimden ama mesela seneye ardaların bulundugu o iki sınıfı almamak için elimden geleni yapıcam

ben burdayım :)
canım sıkıldı yaa otur,kitap oku,nete bak,tıkın vs derken eşimin gelmesini bekliyorum dört gözle
bende işyerindeyim uyuklayıp duruyorum.... sıkıntıdan şubat annelerini okudum maşallah orda da doğumlar başlamış... pc den tv izliyorum ama onda da bişi yok offf sıkıldım eve gidip uzanmak istiyorum

psikolojik midir nedir kızımıza ayse yaren ismine karar verdik mesela ben butun sınıflardaki yaren isimli ogrencilere dikkat etmeye basladım aklımda kalanların da hic birisinin dersle alakası yok ama daha bi sempatik bakıyorum onlara :)))

bende işyerindeyim uyuklayıp duruyorum.... sıkıntıdan şubat annelerini okudum maşallah orda da doğumlar başlamış... pc den tv izliyorum ama onda da bişi yok offf sıkıldım eve gidip uzanmak istiyorum
ben de bakıyorum arada şubat annelerine,evet doğumlar başlamış onlarda.
şu hurmayı ne zaman yemeye başlamak gerek acaba? doğumu kolaylaştırıyormuş sözde

ben de bakıyorum arada şubat annelerine,evet doğumlar başlamış onlarda.
şu hurmayı ne zaman yemeye başlamak gerek acaba? doğumu kolaylaştırıyormuş sözde
geçenlerde biri de bana dedi bebek doğduktan sonra hurmayı bebeğin ağzına sürersen güzel ahlaklı olurmuş... annemler yeni umreden geldi evde de bol bol hurma var... bikaç gündür akşamları 5-6 tane yiyorum walla yemesem mi ?

bugun kontrolumuz vardı, calısabilir raporumu ladım teslim ettim. nst ye girdim ilk kez. cok sukur hersey yolunda.
kızımız gecen ay 1 kg dı bu ay 2 kg olmus ben de hic kilo almamısım bir kilo fazlayı bebek almıs cok sevindim veee ilk kez acık bir sekılde yuzunu gorduk. Allahım mucize kelimesinin daha iyi bir tanımı olamaz... yanakları burnu aynı ben :))
dr ile ilgili daha once yazmıstım memnun değilim diye esimle karar vermıstık bu kontrolde de sorun yasarsak hemen degıstırelım aynı has.de baska dr a gidelim diye ama dr aksine bugun cok neseliydi cok iyi ilgilendi benimle. yorumları acıklamaları hep fozitif ve detaylıydı. içimize sindi artık cok sukur.
genel dediklerini yazayım belki faydalı olur.
*arac kullanmamı kesinlikle yasakladı 2km yol gittiğimi soyledim ona bile tehlikeli burası ist otoparkta bile gelip carpsalar o sarsıntıyla hem bebeği kaybederiz hem iç kanama gecirirsin dedi :) (gercekten bu kısmı epey pozitif oldu :)))) bizde mecburiyet var mecburen kullanıcam arac neyse..
*sabahtan aksama kadar bebegin hareketlerini sayma mesela aksam uzandın bebek hareketli isini gucunu bırak sakınce say 10 civarındaysa sıkıntı yok fazla takıntılı olmaz aksama kadar dedi
*35e kadar yuruyus ve egzersiz onermiyorum bizim amacımız bebegin zamanında gelemsini saglamak o yuzden 35e kadar yuruyus dahil yapma ondan sonra dogumu kolaylastıma acısından yuruyebilirsin dedi
*saglık ocagında kan tahlili yaptırmıstım ozellikle kolestrol degerlerimi de istemiştim kolestrol biraz yuksek cıktı aile hekimi yumurtanın akını ye sadece yaglı gıda tuketme derken kendi dr aynı degere bakıp gayet normal vucut hem senin için hem bebek için yag tüketiyor dedi
*ben fazla su içtiğimden endişe ediyordum gunde 3lt geciyordu. dr bebegın sıvısının sadece %30unun ıctıgım sudan etkılendiğini suya kısıtlama getirmemem gerektigini soyledi

son olarak bi kac soru sormak istiyorum size
- kabızlık icin fitil yazdı bana. sizde kullanan varmı ben ıkınırken bebek hızlı hareket ediyor diye cok korkuyorum ama fitili de kullanmak istemiyorum.
- idrar tahlili vermiştim ki kendi ısrarımla. dr istemeden. sonuclarında bakteri gorulmus akıntının cok olması bu yuzdenmıs onun icin de vajinadan ayrı fitil verdi ama bu hiiiç kullanmak istemiyorum zarar vermesin diye bebege zaten kullanmasını da beceremiyorum. siz kullandınız mı hıc hamilelik doneminde?
-diş etlerim cok sisti benim hatta ısırarak bisey yerken bile kanıyor bazen bunu sormayı unutmusum ama simdi disciye gitsem gargara tarzı bişi vericek daha dogal nasıl duzelir acaba?
ohhhh amma yazdım

çok yeme hurma doğumu tetikleyebiliyor.. son haftanda yemek tavsiye ediliyor ve sonrasında ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…