- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Burcu bn de norml yapmk istyrm ama cok korkuyrmkızlar ben epidural normal istiyordum.. fakat bi kac keredır duydugum haberler benı epıdural den de soguttu.. ne yapıcam bilmiyorum dun doktorla konustum eger aksam 6 dan sonra dogum yaparsam zaten epıdurall olamıyormusum ayrıca 4 cm acılana kadar da epıdural yapılmıyormus ondan sonra epıdural oluyormus doktor da dedıkı eger 4 cm kadar dayanabılırsen epıdural hıc yaptırmayız normal olur dedi ama yinede nasıl bir acı olmadıgından ıcımde buyuk korku var nst odasında 40.haftalık bır kızla tanıstım bugun yarın dogurucak ama hala sancısı yokmus bebegın boynuna kordon dolanmıs fakat kız normal dogum yapacak doktoru bır sakınca gormemıs. sadece eger mesaı saatlerınde dogum yaparsan nobetcı doktorun bılmesı ıcın dosyana yazıcam demıs kız da delı gıbı normal dogum korkusu varmıs ama kız en saglıklısı dıye onu yapıcakmıs benı de normal yapmam konusunda uyardı mutlaka dedı sakın epıdural yapma.. ayrıca kendısı acıbadem hastanesınde hemsıreymıs cok pahalı oldugu ıcın ve eve yakın oldugu ıcın erdemı tercıh etmıs
https://www.facebook.com/babyweddings/photos_stream?ref=page_internal bayıldım kızlar bunlara
Bnm dr um da geliyoms cok sukurBen sordum bunu özellikle doktoruma saat kaç olursa olsun ben geliyorum doğuma dedi, eşimin iş arkadaşı da benim gittiğim doktora gidiyomuş gece 3 te doğum olmuş ve doktor gelmiş
Canım etrafımda yapanlar var ama yaptırma dıyende cok var bılmıyorum cok kararsızım dayanabılırmıyım bılmıyorumBurcu bn de norml yapmk istyrm ama cok korkuyrmepidural norml yapsam o igne allh korusn bisey yaparsa bna diyrm o yuzden kararszm yani. Bide o igne her zamn tutmuyms. Yaptirip da aci ceken cok var. Bosu bosuna kocamn igneyi omuriligne yedkleryle kaliylr yani. Hayrlsi olsn hakkmzda
şansa bakSabahın köründe uyanınca geri yatmaya çalıştım
Birazcık uyudum zil çaldı yanlış zile basmışlar
Birazcık uyudum yine zil çaldı kalkmadım annemmiş
ben burdayım :)nerdesiniz kızlar ??
ya baya cogul yazmısım sanki ama farklı kademe ve farklı sınıflarda 2 tane arda var ama 22 yaramaz ogrenciye bedel okulda bile cok popülerler nöbetci ogretmenler sadece 2sine efor harcıyorlar :)Hadi yaaaKaç tane Arda var sınıfta? Zaten bir tane yaramaz var bende Kolaylıklar diliyorum canım çok zor ama bir o kadar da değerli bir mesleği ifa ediyorsun Ama 3 isim arasından niyeyse Arda bana çok sıcak geliyor. Kuyumu eşiyor olabilir miyim kendi ellerimle
bende işyerindeyim uyuklayıp duruyorum.... sıkıntıdan şubat annelerini okudum maşallah orda da doğumlar başlamış... pc den tv izliyorum ama onda da bişi yok offf sıkıldım eve gidip uzanmak istiyorumben burdayım :)
canım sıkıldı yaa otur,kitap oku,nete bak,tıkın vs derken eşimin gelmesini bekliyorum dört gözle
psikolojik midir nedir kızımıza ayse yaren ismine karar verdik mesela ben butun sınıflardaki yaren isimli ogrencilere dikkat etmeye basladım aklımda kalanların da hic birisinin dersle alakası yok ama daha bi sempatik bakıyorum onlara :)))Eşim gibi düşünmüşsün o da öğretmen.. isim söylüyorum şu olsun bu olsun mu onun da ilk fikri hep okulundaki öğrencilerinden örnek veriyor bana :9 o yaramaz o çok konuşuyor .. o çok hareketli.. vs vs ...
ben de bakıyorum arada şubat annelerine,evet doğumlar başlamış onlarda.bende işyerindeyim uyuklayıp duruyorum.... sıkıntıdan şubat annelerini okudum maşallah orda da doğumlar başlamış... pc den tv izliyorum ama onda da bişi yok offf sıkıldım eve gidip uzanmak istiyorum
geçenlerde biri de bana dedi bebek doğduktan sonra hurmayı bebeğin ağzına sürersen güzel ahlaklı olurmuş... annemler yeni umreden geldi evde de bol bol hurma var... bikaç gündür akşamları 5-6 tane yiyorum walla yemesem mi ?ben de bakıyorum arada şubat annelerine,evet doğumlar başlamış onlarda.
şu hurmayı ne zaman yemeye başlamak gerek acaba? doğumu kolaylaştırıyormuş sözde
Neva ismini bende yeni duydum .. araştırım ,,anlamıda çok güzel...ELİF NEVA koymustu bı arkadasım.
NİLDENİZ ismi cok hosuma gıdıyor benımmm.
bende burdayım ama bıraz fazla ısım varnerdesiniz kızlar ??
çok yeme hurma doğumu tetikleyebiliyor.. son haftanda yemek tavsiye ediliyor ve sonrasında ...geçenlerde biri de bana dedi bebek doğduktan sonra hurmayı bebeğin ağzına sürersen güzel ahlaklı olurmuş... annemler yeni umreden geldi evde de bol bol hurma var... bikaç gündür akşamları 5-6 tane yiyorum walla yemesem mi ?
heee ama çok seviyorum ev halkı yiyince bende yiyorum da daha az yiyeyim bariçok yeme hurma doğumu tetikleyebiliyor.. son haftanda yemek tavsiye ediliyor ve sonrasında ...
yahu burcu şurda izne kalmış bir haftan kuzum bırak başkaları yapsın işleri artıkbende burdayım ama bıraz fazla ısım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?