2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa eşimin teyzeleride bana hurma verdı dogdugunda emmeden once surucez cantana koy dıe demek kı bundan mıs :)

nerdee yerıme bırını bıle almadılar yahuu
cok manıdar teklıflerı vardı burcu suraya bı besık alalım gelırmısın ?
aynı şey bende de var canım... 20 gün sonra izne ayrılıcam henüz biri yok ismi bile geçmiyo beni ilgilendirmiyo bu saatten sonra ben söyledim şubatın sonunda gidicem diye kendileri düşünsünler... teklifleri de süpermiş ne kadar anlayışlı oldukları belli

aslında ben evdede oturmak ıstemıyorum.. korkuyorum cunku ayrıca benı sıkbogaz etmıyorlar burda Allah bılıyor rahatım zaten 5 senem bıttı burdayım burası acıldı 6 ay sonra geldim ben.. evımede cok yakın. evde otursam patlarım.. esımle aynı yerde calısıyoruz ben ofisteyım ama o dısarda.. o yuzden kendımı burda daha guvende hıssedıyorum bısı olsa burdan da gıderımm

Evet sizin psikilojiniz:) ahh öğretmenler ahhhh:) o kadar isim listesi var elinizde :)

isim konusunda karar vermek gercekten cok zormus
Eşim Yaren e hemen tamam dese aklım çok karışık değil,, o cepte bir kalsın diyor sadece kesin reddetmiyorda :) arada Yasemin ve Yağmur diyor işte... ama o da niyeymiş..kendisi öğretmen okulunda hemen hemen son 10 yılda hiç yasemin ve yağmur ismi ile karşılaşmamış:))

demekki herkesde olmayan bi isim istemiş eşin ama yaren ismide güzelmiş. benim eşimde yagmuru rüyasında görmüş öylelikle aklıma girdi aslında ben belis istiyordum yagmurada ısındım belise herkes melis mi diyor pek telafus edilemiycek gibi:)

demekki herkesde olmayan bi isim istemiş eşin ama yaren ismide güzelmiş. benim eşimde yagmuru rüyasında görmüş öylelikle aklıma girdi aslında ben belis istiyordum yagmurada ısındım belise herkes melis mi diyor pek telafus edilemiycek gibi:)

benim yağmur isimli öğrencim oluyor genelde .yiğenim 3.5 yaşında oda yağmur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…