- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
aaa eşimin teyzeleride bana hurma verdı dogdugunda emmeden once surucez cantana koy dıe demek kı bundan mıs :)geçenlerde biri de bana dedi bebek doğduktan sonra hurmayı bebeğin ağzına sürersen güzel ahlaklı olurmuş... annemler yeni umreden geldi evde de bol bol hurma var... bikaç gündür akşamları 5-6 tane yiyorum walla yemesem mi ?
nerdee yerıme bırını bıle almadılar yahuuyahu burcu şurda izne kalmış bir haftan kuzum bırak başkaları yapsın işleri artık
aynı şey bende de var canım... 20 gün sonra izne ayrılıcam henüz biri yok ismi bile geçmiyo beni ilgilendirmiyo bu saatten sonra ben söyledim şubatın sonunda gidicem diye kendileri düşünsünler... teklifleri de süpermiş ne kadar anlayışlı oldukları bellinerdee yerıme bırını bıle almadılar yahuu
cok manıdar teklıflerı vardı burcu suraya bı besık alalım gelırmısın ?
al benden de o kadar artık işe gelmek şu koltukta akşama kadar oturmak can sıkıntısı olarak geri dönüyo hep az kaldı diye kendimi sakinleştiriyorum... sabır sabır sabırVakit geçmiyor kızlar yaaaa
Yağmur ismi benim listemde de var:))iyi günler kızla isim konusu acılmısken bende sormak istiyorum sizce fatma belis mi fatma yagmur mu
aslında ben evdede oturmak ıstemıyorum.. korkuyorum cunku ayrıca benı sıkbogaz etmıyorlar burda Allah bılıyor rahatım zaten 5 senem bıttı burdayım burası acıldı 6 ay sonra geldim ben.. evımede cok yakın. evde otursam patlarım.. esımle aynı yerde calısıyoruz ben ofisteyım ama o dısarda.. o yuzden kendımı burda daha guvende hıssedıyorum bısı olsa burdan da gıderımmaynı şey bende de var canım... 20 gün sonra izne ayrılıcam henüz biri yok ismi bile geçmiyo beni ilgilendirmiyo bu saatten sonra ben söyledim şubatın sonunda gidicem diye kendileri düşünsünler... teklifleri de süpermiş ne kadar anlayışlı oldukları belli
Evet sizin psikilojiniz:) ahh öğretmenler ahhhh:) o kadar isim listesi var elinizde :)psikolojik midir nedir kızımıza ayse yaren ismine karar verdik mesela ben butun sınıflardaki yaren isimli ogrencilere dikkat etmeye basladım aklımda kalanların da hic birisinin dersle alakası yok ama daha bi sempatik bakıyorum onlara :)))
azcık daha katlanıver.. doğumdan sonra bol bol ye sütü çok güzel getiriyormuş...heee ama çok seviyorum ev halkı yiyince bende yiyorum da daha az yiyeyim bari
Son oylamalar
Yaren:5 Yağmur 3 Yasemin 3 oldu
hamile korsesini neden verdi iyimi
isim konusunda karar vermek gercekten cok zormusYağmur ismi benim listemde de var:))
Eşim Yaren e hemen tamam dese aklım çok karışık değil,, o cepte bir kalsın diyor sadece kesin reddetmiyorda :) arada Yasemin ve Yağmur diyor işte... ama o da niyeymiş..kendisi öğretmen okulunda hemen hemen son 10 yılda hiç yasemin ve yağmur ismi ile karşılaşmamış:))isim konusunda karar vermek gercekten cok zormus
demekki herkesde olmayan bi isim istemiş eşin ama yaren ismide güzelmiş. benim eşimde yagmuru rüyasında görmüş öylelikle aklıma girdi aslında ben belis istiyordum yagmurada ısındım belise herkes melis mi diyor pek telafus edilemiycek gibi:)Eşim Yaren e hemen tamam dese aklım çok karışık değil,, o cepte bir kalsın diyor sadece kesin reddetmiyorda :) arada Yasemin ve Yağmur diyor işte... ama o da niyeymiş..kendisi öğretmen okulunda hemen hemen son 10 yılda hiç yasemin ve yağmur ismi ile karşılaşmamış:))
genelde iyi oluyor cnm daha sakin oluyorlar .Öğretmenler Duru isimli öğrenciler nasıl
benim yağmur isimli öğrencim oluyor genelde .yiğenim 3.5 yaşında oda yağmurEşim Yaren e hemen tamam dese aklım çok karışık değil,, o cepte bir kalsın diyor sadece kesin reddetmiyorda :) arada Yasemin ve Yağmur diyor işte... ama o da niyeymiş..kendisi öğretmen okulunda hemen hemen son 10 yılda hiç yasemin ve yağmur ismi ile karşılaşmamış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?