2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde bugun kontrole gittik. 34+2 deyiz. 2400 kilomuz. Nts sonuclarimizda iyi cok sukur. Yemeklerden sonra nabzim yükseliyor ve halsizlik oluşuyordu. Sik sik az az yemeliymisim. Kan sekerim biranda yukseliyor olabilirmis. Hayirlisi bakalim haftaya tekrar gel dedi

hepinizden güzel haberler geliyor maşallah kızlar benim kontrolümde cumartesi günü

benim yağmur isimli öğrencim oluyor genelde .yiğenim 3.5 yaşında oda yağmur
Şimdi şöyle saçma sapan bir şey geldi aklıma..Ben Ğ li isimleri zaten hiç sevmiyordum Çünkü yokmuş gibi söylendiği için.Tuğba, Kaan gibi isimlerde arada Ğ var mı falan diye soruyoruz hep bir sıkıntı diye düşünüyorum.Yağmur isminde öyle bir sıkıntı yok yalnız; akrostiş şiir yazılması gerektiğinde Ğ ile bir kelime nasıl bulunacak bilemiyorum. Ğırtlak mı desek yani bilemedim :) Çok saçma ama bunu düşündüm sanırım kafayı yiyorum

eşimin ismindede ğ harfi var benim onunlada uyumlu oluyor isim bide dediğiniz gibi yağmurda pek öyle olmuyor :) isim düşünürken biçok saçma seyler düdünebiliyoruz gercekten ince ince düsüncelere girince kafayı yemiş gibi oluyoruz bende öyle:)

Çok güzelmiş arabalı sepet
Güle güle kullan
E daha ne olsun ikramlıklar güzel
Bi de tül almıyosan da sadece kapı süsü albilirsin pahalı bişey olmasına gerek yok, arkasına çift taraflı bant eklersen tülsüz yapıştırabilirsin
Bende almıyodum ablam kanıma girdi

İkrayı da alır gelirsin sen

İnşallah o potansiyel vardır bende Geyik topiğinde doğum yapan arkadaşlar gelemedi mesela, demek ki zor oluyo
ama bizleri haberdar et 5 dakika bile olsa girmeye çalış :)
.
Yaşadığıma dair sinyal vermeye gelirim en kötü

iyiyim canım napayım iş güç işte başka birşey yok çok şükür...
gün saymaya başladım işyerinde nedense artık gelmek istemiyorum

Git gide daha ağırlaşıyoruz ondandır
Bi de hep oturunca daha kötü oluyo insan, ayakkabı içinde ayaklarda şişiyo filan

T tizi ben ilk zamanlar diyim vajinadan fitil kullandım enfeksiyon için ama kısa bir süre.kullan ama istersen hepsini bitirme.

onu ben de burda okudum.bakalım eşimin tarafından öyle bir teklif gelecek mi yoksa ben onu düşünemem hastanede heyecanla :)
sen şu an azalt istersen çok yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…