maşallah kızına.evde çocuk varken yatmak mümkünmü dr.a soraydınSelam kizlar bugün kontrolum vardı şükürler olsun hersey yolunda 2600 gr 47 cm olmuş minnak sezo dikisim kızarmış ayakta kalmayacaksin dedi ah yatabilsem :)
demekki herkesde olmayan bi isim istemiş eşin ama yaren ismide güzelmiş. benim eşimde yagmuru rüyasında görmüş öylelikle aklıma girdi aslında ben belis istiyordum yagmurada ısındım belise herkes melis mi diyor pek telafus edilemiycek gibi:)
Şimdi şöyle saçma sapan bir şey geldi aklıma..Ben Ğ li isimleri zaten hiç sevmiyordum Çünkü yokmuş gibi söylendiği için.Tuğba, Kaan gibi isimlerde arada Ğ var mı falan diye soruyoruz hep bir sıkıntı diye düşünüyorum.Yağmur isminde öyle bir sıkıntı yok yalnız; akrostiş şiir yazılması gerektiğinde Ğ ile bir kelime nasıl bulunacak bilemiyorum. Ğırtlak mı desek yani bilemedim :) Çok saçma ama bunu düşündüm sanırım kafayı yiyorumbenim yağmur isimli öğrencim oluyor genelde .yiğenim 3.5 yaşında oda yağmur
Annem şimdi gitti
Geldim
Bensiz pek sayfa ilerlemiyo, geveze miyim neyim
evet sen yokken buralar sessiz
Annem şimdi gitti
Geldim
Bensiz pek sayfa ilerlemiyo, geveze miyim neyim
evet sen yokken buralar sessiz
yokluğunuz belli oluyor kızlarrrr
İkrayı da alır gelirsin senŞimdilik gelirim de 6 Şubattan sonra İkra'dan fırsat kalır mı bilmem
Şimdilik gelirim de 6 Şubattan sonra İkra'dan fırsat kalır mı bilmem
yokluğunuz belli oluyor kızlarrrr
eşimin ismindede ğ harfi var benim onunlada uyumlu oluyor isim bide dediğiniz gibi yağmurda pek öyle olmuyor :) isim düşünürken biçok saçma seyler düdünebiliyoruz gercekten ince ince düsüncelere girince kafayı yemiş gibi oluyoruz bende öyle:)Şimdi şöyle saçma sapan bir şey geldi aklıma..Ben Ğ li isimleri zaten hiç sevmiyordum Çünkü yokmuş gibi söylendiği için.Tuğba, Kaan gibi isimlerde arada Ğ var mı falan diye soruyoruz hep bir sıkıntı diye düşünüyorum.Yağmur isminde öyle bir sıkıntı yok yalnız; akrostiş şiir yazılması gerektiğinde Ğ ile bir kelime nasıl bulunacak bilemiyorum. Ğırtlak mı desek yani bilemedim :) Çok saçma ama bunu düşündüm sanırım kafayı yiyorum
iyiyim canım napayım iş güç işte başka birşey yok çok şükür...Bu aralar seni de pek göremiyorum
Napıyosun Pıtırcık
http://www.cemreknikahsekeri.com/organze-tullu-bebek-arabasi-sepeti-sepet-pmu1424
kızlar hastane icin boyle bır sepet yaptırıyorum
ıcıne 25 tane gelen yakınlar ıcın magnet yaptırıyorum.. bebek biblolu ayrıyetten kurabıye
kapı susumde var bıde cam sekerlıge pembe grı draje seker alıcaz.
hastane kapı bıle suslemıyor.. bende almayacagım tul vazgectım :)
yaptırdıgım sepete eve gelınce sampuan ve kremlerını koyucam
İkrayı da alır gelirsin sen
Yaşadığıma dair sinyal vermeye gelirim en kötüama bizleri haberdar et 5 dakika bile olsa girmeye çalış :)
.
gevezeler olmayınca sayfalar ilerlemiyorama bizleri haberdar et 5 dakika bile olsa girmeye çalış :)
sayfalar ilerlememiş fazla..
ne güzel canım maşallah darısı başımızabugün güzel haberler aldım oğlumun nasibine 2015 uğurlu geliyor bize:)
iyiyim canım napayım iş güç işte başka birşey yok çok şükür...
gün saymaya başladım işyerinde nedense artık gelmek istemiyorum
onu ben de burda okudum.bakalım eşimin tarafından öyle bir teklif gelecek mi yoksa ben onu düşünemem hastanede heyecanla :)geçenlerde biri de bana dedi bebek doğduktan sonra hurmayı bebeğin ağzına sürersen güzel ahlaklı olurmuş... annemler yeni umreden geldi evde de bol bol hurma var... bikaç gündür akşamları 5-6 tane yiyorum walla yemesem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?