- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
evet son 2-3 gündür ayaklarım şiş gidiyorum eve... dün evdeydim mesela hiç şişlik yoktu ev daha rahat sanki :)Git gide daha ağırlaşıyoruz ondandır
Bi de hep oturunca daha kötü oluyo insan, ayakkabı içinde ayaklarda şişiyo filan
Sağ ol yani
saol canım yengem kapı susumu hallettı sagolsun..Çok güzelmiş arabalı sepet
Güle güle kullan
E daha ne olsun ikramlıklar güzel
Bi de tül almıyosan da sadece kapı süsü albilirsin pahalı bişey olmasına gerek yok, arkasına çift taraflı bant eklersen tülsüz yapıştırabilirsin
Bende almıyodum ablam kanıma girdi
İnşallah o potansiyel vardır bendeGeyik topiğinde doğum yapan arkadaşlar gelemedi mesela, demek ki zor oluyo
Yaşadığıma dair sinyal vermeye gelirim en kötü
saol canım yengem kapı susumu hallettı sagolsun..
bende güya bi cıkolata ıkram edıcektım ama :) nerden nereye
evet benim gittiğim hastane de öylee
nts için ücret ödedin mi ?
haklısın cnm artık o kadar çok masraf oldu kii 3-5in hesabını yapar olduk :)
umarım hepinize uğurlu gelir bu yıl bebişler:) ben iş sahibi oluyorum sonundane güzel canım maşallah darısı başımıza
evet son 2-3 gündür ayaklarım şiş gidiyorum eve... dün evdeydim mesela hiç şişlik yoktu ev daha rahat sanki :)
umarım hepinize uğurlu gelir bu yıl bebişler:) ben iş sahibi oluyorum sonunda
amin canım teşekkür ederim, hepsini satın aldım canım burdaki kapalı çarşıdan.. bebek mağazası dolu bi yer, ne yana baksan bebek şekeri sepeti satan dükkanlarla doluSağlıkla gelsin ada bebek... ilk resimdekileri senmi yaptın aldınmı? aldın sa nereden *? :)
ne kadar güzel hastane için hazırlıklar yapıyorsunuz beni burda kimse olmadıgı için ailemden uzaktayım hiç böyle hazırlıklarım olmadıBoşver bi daha böyle bi an yaşar mıyız belli değil , yapalım gitsin
aynen öyle yaptık zaten hevesımız kalmasın die sağsalim bir de kucagımıza alsak! senın eksıkler vs ler bittimiBoşver bi daha böyle bi an yaşar mıyız belli değil , yapalım gitsin
atama bekleyen bir öğretmendim bende kısmetse bu sefer oluyorHayırlı olsun ne işi
aynen öyle yaptık zaten hevesımız kalmasın die sağsalim bir de kucagımıza alsak! senın eksıkler vs ler bittimi
ne kadar güzel hastane için hazırlıklar yapıyorsunuz beni burda kimse olmadıgı için ailemden uzaktayım hiç böyle hazırlıklarım olmadı
hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasınumarım hepinize uğurlu gelir bu yıl bebişler:) ben iş sahibi oluyorum sonunda
amin teşekkürler darısı bekleyen herkesin başına:)hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın
bende bu hafta sonu başlıyorum hem temizlik hem halılar hem alışverişte alamadıklarım artık bitireyim diyorum.. dün kontrole gittiğimde bi hasta 33. haftasında suyu gelmiş doğuma almışlar onu duyunca tırstım eşime dedim şimdi doğursam hiçbirşey hazır değil... o yüzden biraz daha hazırlıklı olmak istiyorum
Muayene 45, on günü geçmediyse tekrar muayene ödemiyoruz ama nst ye gireceksem 5 lira ödüyorum
Selam İdil
Eşin iş buldu mu
o bile hazır değil canım yaaEn azından hastane çantamız hazır olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?