2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım yengem kapı susumu hallettı sagolsun..
bende güya bi cıkolata ıkram edıcektım ama :) nerden nereye

evet son 2-3 gündür ayaklarım şiş gidiyorum eve... dün evdeydim mesela hiç şişlik yoktu ev daha rahat sanki :)

Evde olmanın en iyi yanı çorap bile giymeden gezmek, ayaklarını uzatıp keyfine bakmak
Yoksa ben evde durmayı veya tek olmayı pek sevmem, gebeyken daha bi ürküyo insan

Sağlıkla gelsin ada bebek... ilk resimdekileri senmi yaptın aldınmı? aldın sa nereden *? :)
amin canım teşekkür ederim, hepsini satın aldım canım burdaki kapalı çarşıdan.. bebek mağazası dolu bi yer, ne yana baksan bebek şekeri sepeti satan dükkanlarla dolu internete göre baya da uygun fiyatlı bi çarşı görerek almak en iyisi

aynen öyle yaptık zaten hevesımız kalmasın die sağsalim bir de kucagımıza alsak! senın eksıkler vs ler bittimi

Şu meşhur uyku seti gelmedi, yoldaymış bugün kargo mesajı geldi
Bi de standart yataklar uymuyo bizim beşiğe, ölçüye göre yaptırıyoruz Pazartesiye kadar gelickemiş inşallah 90x130

ne kadar güzel hastane için hazırlıklar yapıyorsunuz beni burda kimse olmadıgı için ailemden uzaktayım hiç böyle hazırlıklarım olmadı

Seviyosan yap, bi daha belki böyle günler görmeyeceğiz
Arkadşaın, komşun ya da eşinin tarafı gelir hem belki

bende bu hafta sonu başlıyorum hem temizlik hem halılar hem alışverişte alamadıklarım artık bitireyim diyorum.. dün kontrole gittiğimde bi hasta 33. haftasında suyu gelmiş doğuma almışlar onu duyunca tırstım eşime dedim şimdi doğursam hiçbirşey hazır değil... o yüzden biraz daha hazırlıklı olmak istiyorum

En azından hastane çantamız hazır olsun kızlar

Muayene 45, on günü geçmediyse tekrar muayene ödemiyoruz ama nst ye gireceksem 5 lira ödüyorum

Selam İdil
Eşin iş buldu mu

Malesef çekirge şimdi çıktığı banka tekrar çağırıyor banka müdürü ayrı aradı bölgeden ayrı arandı bakalım çaresizlikten tekrar dönebilir oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…