dogru diyosun tabi de eşimin aileside yok burda sadece doguma ailelerimiz gelebilirse gelcek o yüzden hevesim kalmıyorSeviyosan yap, bi daha belki böyle günler görmeyeceğiz
Arkadşaın, komşun ya da eşinin tarafı gelir hem belki
havuzlu handan mı aldn cnmamin canım teşekkür ederim, hepsini satın aldım canım burdaki kapalı çarşıdan.. bebek mağazası dolu bi yer, ne yana baksan bebek şekeri sepeti satan dükkanlarla doluinternete göre baya da uygun fiyatlı bi çarşı görerek almak en iyisi
bende burda erken doğum yapanları gördükce siz gibi düsünüyorum daha alınmayan eksiklerimiz var artık bitirmek hazır olmak lazım galibabende bu hafta sonu başlıyorum hem temizlik hem halılar hem alışverişte alamadıklarım artık bitireyim diyorum.. dün kontrole gittiğimde bi hasta 33. haftasında suyu gelmiş doğuma almışlar onu duyunca tırstım eşime dedim şimdi doğursam hiçbirşey hazır değil... o yüzden biraz daha hazırlıklı olmak istiyorum
Malesef çekirgeşimdi çıktığı banka tekrar çağırıyor banka müdürü ayrı aradı bölgeden ayrı arandı bakalım çaresizlikten tekrar dönebilir oraya
o bile hazır değil canım yaa
dogru diyosun tabi de eşimin aileside yok burda sadece doguma ailelerimiz gelebilirse gelcek o yüzden hevesim kalmıyor
hayırlı olsun canımda nasıl başlıycaksın 6 ay sonra falan mı :)amin teşekkürler darısı bekleyen herkesin başına:)
Muayene 45, on günü geçmediyse tekrar muayene ödemiyoruz ama nst ye gireceksem 5 lira ödüyorum
Selam İdil
Eşin iş buldu mu
ben dün hiç para vermedim canım ya sizden neden para alıyorlar kinst ye 15 lira istedi..
evet aynen öyle direk doğum izni ile başlamış oluyorumhayırlı olsun canımda nasıl başlıycaksın 6 ay sonra falan mı :)
ben dün hiç para vermedim canım ya sizden neden para alıyorlar ki
Ben 5 veriyorum almasalar ölürler
canım istediğin an cıkabilirsin ama esas cıkıs tarihin 37. haftanın dolduğu tarih yani 10 şubat bu tarihten çnce cıkarsan 5 haftan değilde 4 hafta 3 4 gün aktarılırbenim bi sorum olucak yine rapor ile ilgili lütfen kızmayın :))
salı günü 37. haftaya giriyorum
salıdan sonra istediğim gün 37.hafta raporumu alabilirmiyim sevgili mart anneleri :)
http://partidukkanim.net/nazar-boncuklu-balon-pembe-25-lidogru diyosun tabi de eşimin aileside yok burda sadece doguma ailelerimiz gelebilirse gelcek o yüzden hevesim kalmıyor
benim bi sorum olucak yine rapor ile ilgili lütfen kızmayın :))
salıdan sonra istediğim gün 37.hafta raporumu alabilirmiyim sevgili mart anneleri :)
canım istediğin an cıkabilirsin ama esas cıkıs tarihin 37. haftanın dolduğu tarih yani 10 şubat bu tarihten çnce cıkarsan 5 haftan değilde 4 hafta 3 4 gün aktarılır
canım benim 37. haftam 23 Şubatta doluyor hemşire o gün gelince çalışamaz raporunu da veririz dedi... muhtemelen seninde 10 şubatta alıyor olman lazım yanlış değilsebenim bi sorum olucak yine rapor ile ilgili lütfen kızmayın :))
32.hafta raporunda yazar tam tarih o gün gitmen lazım
canım benim 37. haftam 23 Şubatta doluyor hemşire o gün gelince çalışamaz raporunu da veririz dedi... muhtemelen seninde 10 şubatta alıyor olman lazım yanlış değilse
bende herhangi bir tarih yazmıyor ya32.hafta raporunda yazar tam tarih o gün gitmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?