2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

havuzlu handan mı aldn cnm

bende burda erken doğum yapanları gördükce siz gibi düsünüyorum daha alınmayan eksiklerimiz var artık bitirmek hazır olmak lazım galiba

Malesef çekirge şimdi çıktığı banka tekrar çağırıyor banka müdürü ayrı aradı bölgeden ayrı arandı bakalım çaresizlikten tekrar dönebilir oraya

Ben komple kapandı sandım şube, geri çağırıdklaırna göre bazılarını çıkardılar demek
Hayırlısı olsun, bebek rızkıyla gelir

o bile hazır değil canım yaa

Ona öncelik ver bence, gerisi eve gelince de halledilir

dogru diyosun tabi de eşimin aileside yok burda sadece doguma ailelerimiz gelebilirse gelcek o yüzden hevesim kalmıyor

Olsun ikramlık hazırlamazsın kimse gelmiyo diye
Ama bi tül iki balon süsle
Hatıra kalsın bebeğinin pozlarında

off bu haftaya şu okul bitse hasta olmadan diyordum. okul bitti hasta oluyorum sanırım. m. idem bulanıyo içime üşüme geliyor. vücudumda kırgınlık... tavsiyeniz var mı arkadaşlar?

benim bi sorum olucak yine rapor ile ilgili lütfen kızmayın :))

salı günü 37. haftaya giriyorum
salıdan sonra istediğim gün 37.hafta raporumu alabilirmiyim sevgili mart anneleri :)

salıdan sonra istediğim gün 37.hafta raporumu alabilirmiyim sevgili mart anneleri :)
canım istediğin an cıkabilirsin ama esas cıkıs tarihin 37. haftanın dolduğu tarih yani 10 şubat bu tarihten çnce cıkarsan 5 haftan değilde 4 hafta 3 4 gün aktarılır

32.hafta raporunda yazar tam tarih o gün gitmen lazım

canım benim 37. haftam 23 Şubatta doluyor hemşire o gün gelince çalışamaz raporunu da veririz dedi... muhtemelen seninde 10 şubatta alıyor olman lazım yanlış değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…