2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

7 şubat yazıyor orda çekirge.

İstersen erken de gidersin ama o zaman erken çıkmış sayılıyosun
En geç bu tarih gitmen laızm o zaman 37 oluyo ve maaşında izninde tam oluyo, olabilecek en geç tarih yani
7 Şubat'tan geç olmamak kaydıyla gidebilirsin rapor için

Bana rapor dışında bi kağıt vermişlerdi, sgk işlem kağıdı
22.12 de 32.hafta raporu - 26.01 37.hafta diye
bana tek kağıt verdiler 2 nüsha birini işyerine verdim diğeri de bende onda da herhangi bir tarih yazmıyo raporu aldığım tarih 19 ocak bu tarihten itibaren 5 hafta daha çalışabilir diyor....

bana tek kağıt verdiler 2 nüsha birini işyerine verdim diğeri de bende onda da herhangi bir tarih yazmıyo raporu aldığım tarih 19 ocak bu tarihten itibaren 5 hafta daha çalışabilir diyor....

Bi daha hastaneye gidince sor, onlar ekrandan tam tarihi görüyo

anlaşıldı çekk zaten cumartesiye geliyoo gider alırım raporumu

dün sordum işte hemşireye çalışamaz raporunu ne zaman alıcam diye baktı 23 şubatta dedi hatta randevuyu o güne verelim tekrar tekrar gelmeyin dedi

anlaşıldı çekk zaten cumartesiye geliyoo gider alırım raporumu

Benim 23 ünde kontrolüm vardı ama tam tarihim 26 sı diye kontrol günü almadım ayrıca rapor için Pazartesi yani 26 sı yine gittim 3 gün 3 gündür doğumdan sonraya aktarıldı

Evet sizin psikilojiniz:) ahh öğretmenler ahhhh:) o kadar isim listesi var elinizde :)
Ay evet ona da bakıyordum ben sınıf listelerinden dönemlik popüler isimler var mesela bi sınıfta 4 Şeyma başka sınıfta 5 irem filan vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…