7 şubat yazıyor orda çekirge.
bende herhangi bir tarih yazmıyor ya
bana tek kağıt verdiler 2 nüsha birini işyerine verdim diğeri de bende onda da herhangi bir tarih yazmıyo raporu aldığım tarih 19 ocak bu tarihten itibaren 5 hafta daha çalışabilir diyor....Bana rapor dışında bi kağıt vermişlerdi, sgk işlem kağıdı
22.12 de 32.hafta raporu - 26.01 37.hafta diye
bana tek kağıt verdiler 2 nüsha birini işyerine verdim diğeri de bende onda da herhangi bir tarih yazmıyo raporu aldığım tarih 19 ocak bu tarihten itibaren 5 hafta daha çalışabilir diyor....
dün sordum işte hemşireye çalışamaz raporunu ne zaman alıcam diye baktı 23 şubatta dedi hatta randevuyu o güne verelim tekrar tekrar gelmeyin dediBi daha hastaneye gidince sor, onlar ekrandan tam tarihi görüyo
İstersen erken de gidersin ama o zaman erken çıkmış sayılıyosun
En geç bu tarih gitmen laızm o zaman 37 oluyo ve maaşında izninde tam oluyo, olabilecek en geç tarih yani
7 Şubat'tan geç olmamak kaydıyla gidebilirsin rapor için
dün sordum işte hemşireye çalışamaz raporunu ne zaman alıcam diye baktı 23 şubatta dedi hatta randevuyu o güne verelim tekrar tekrar gelmeyin dedi
anlaşıldı çekk zaten cumartesiye geliyoo gider alırım raporumu
Kesiinlikleee bizim Oğlanın hala bir adı yok :)isim konusunda karar vermek gercekten cok zormus
Yok artık yaaaa öyle şey mi oluuurrrryok cnm nobetcı dr gelıyor
Ay evet ona da bakıyordum ben sınıf listelerinden dönemlik popüler isimler var mesela bi sınıfta 4 Şeyma başka sınıfta 5 irem filan vardıEvet sizin psikilojiniz:) ahh öğretmenler ahhhh:) o kadar isim listesi var elinizde :)
bizimde aileler dışarda ama eşimin benim arkadaşlarımız komşularımız var .dogru diyosun tabi de eşimin aileside yok burda sadece doguma ailelerimiz gelebilirse gelcek o yüzden hevesim kalmıyor
geçen hafta girdim bende para almayınca şok oldumBen 5 veriyorum almasalar ölürler
inşallah iyi bir yere atanırsın bulunduğun şehire olmasının imkanı varmıevet aynen öyle direk doğum izni ile başlamış oluyorumeylulde resmen başlamış olucam
37.haftan dolana kadar istediğin gün alabilirsinbenim bi sorum olucak yine rapor ile ilgili lütfen kızmayın :))
salı günü 37. haftaya giriyorum
salıdan sonra istediğim gün 37.hafta raporumu alabilirmiyim sevgili mart anneleri :)
Hayrdr ?bugün güzel haberler aldım oğlumun nasibine 2015 uğurlu geliyor bize:)
Hadi hayrlsi. Sen atancksin sanrmumarım hepinize uğurlu gelir bu yıl bebişler:) ben iş sahibi oluyorum sonunda
Bn de uzaktaym o yuzden hastne hazrlgi faln yapmiyrm. Dogurup cikcm hayrlsyla insne kadar güzel hastane için hazırlıklar yapıyorsunuz beni burda kimse olmadıgı için ailemden uzaktayım hiç böyle hazırlıklarım olmadı
Bnmki de 5 mis herhlde bn hic girmedn dahaBen 5 veriyorum almasalar ölürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?