- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Aynen bnmki de oylebana tek kağıt verdiler 2 nüsha birini işyerine verdim diğeri de bende onda da herhangi bir tarih yazmıyo raporu aldığım tarih 19 ocak bu tarihten itibaren 5 hafta daha çalışabilir diyor....
BeNimde oyle olcak hayırlısıyla bebeğimiz gelsindeBn de uzaktaym o yuzden hastne hazrlgi faln yapmiyrm. Dogurup cikcm hayrlsyla ins
Duru'lar iyi,birkaç öğrencim var çalışkanlar da :)Öğretmenler Duru isimli öğrenciler nasıl
şubatta atamamı var canım? böyle atama oldu mu içim cız ediyor ama yapıcak bişi yokatama bekleyen bir öğretmendim bende kısmetse bu sefer oluyoreylülde bekliyorduk hatta bebişe atama kesin diye karar vermiştik ama kontenjanlar düştü sınırda kaldım şimdi olucak inşallah:) olsunda haftaya oldu dıye yazıcam
benim 32 hafta raporunda da tarih falan yazmıyordu.doktorun veya sekreterinin sana söylemesi lazım.bana tek kağıt verdiler 2 nüsha birini işyerine verdim diğeri de bende onda da herhangi bir tarih yazmıyo raporu aldığım tarih 19 ocak bu tarihten itibaren 5 hafta daha çalışabilir diyor....
yok canım ben İstanbulda değilim G.antepteyim burdan aldım ...havuzlu handan mı aldn cnm
Raporun tarihi var sonuçta. Oradan hesaplanabilirbende herhangi bir tarih yazmıyor ya
Tamam bende de öyle yaziyor. Kafana takilan nedir?bana tek kağıt verdiler 2 nüsha birini işyerine verdim diğeri de bende onda da herhangi bir tarih yazmıyo raporu aldığım tarih 19 ocak bu tarihten itibaren 5 hafta daha çalışabilir diyor....
http://partidukkanim.net/nazar-boncuklu-balon-pembe-25-li
Ben bu balonlardan almıştım, belki gaza gelirsin
Ay evet ona da bakıyordum ben sınıf listelerinden dönemlik popüler isimler var mesela bi sınıfta 4 Şeyma başka sınıfta 5 irem filan vardı
Canım bebeğin zayıf değilki normal kiloda benimkide 32+0 da 1800 gramdı ve doktorum normal dedi.32+0 1875 grm evet basta saglik tabiki zayif bebeklerde cok cabuk hasta olabiliyo
Bence pek bir ilgisi yok annem pek dikkat etmemiş hiçbirimize hamileyken ama hepimiz 4 e yakın doğmuşuz , kısmet yani :)Bizm yedklermzle alaksi yok mu yani bebegn kilosu ?
Benimde sabah 7 , ben olmasam da eşimle ablam süslerlerbende pembe beyaz puanlı balonla metalik balon aldım hast. odası süslemek için ama bizim dr. sabah 7ye yatış verdi 7.30 da ameliyata alırız dedi bende ameliyat öncesi hem odayı süsler hem foto çekilirim odada d.öncesi diyodum bu şekilde nasıl yetişcek bilmiyorum bide yatış işlemleri var ona canım sıkıldı biraz ...daha geç bi saat olmazmı dedimde sabah 7 en çok istenen saat ilk siz gireceksiniz ameliyat ekibi daha dinç olur deyince bişy diyemedim
Oh mis güle güle kullanBugun mobilya besigimize yatak siparisini de verdik,uyku setinide oh onlarda cikti aradan :)
Bi arkadasimda anakucagini ben alicam sakin alma dedi (ev tipi anakucagi) :)
Hmm park besigi flnda kisa bi surede gelecekmis :)
Baska ne kaldi acaba
Öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Darısı başımıza.Boş durmak olmaz deyip hazırlıklar yapıyordum.Burdaki bir arkadaşın lokum kürdanları fikri hoşuma gitmiş ve ben de yapmıştım. Hazır onları yüklerken diğer yaptıklarımı da eklemek istedim...
Lokum kürdanları,uğur böcekli kostümü,damla yastıkları(bulut ve elma yastık da yapmıştım fotoğrafı yokmuş farkettim),çimen kolonyası doldurulmuş isim etiketli biberonları,lohusa şerbeti kadehleri,kapı süsü-bannerı-balonları hazır,hastane odası için tülden yuvarlak süsler...
Eki Görüntüle 1391979 Eki Görüntüle 1391980 Eki Görüntüle 1391982 Eki Görüntüle 1391983 Eki Görüntüle 1391985 Eki Görüntüle 1391989 Eki Görüntüle 1391990 Eki Görüntüle 1391998
Güzel anneler size danışmak istiyorum, 8hafta 2 günlüğüz biz. 2 gun once dontorumuz herseyn yolunda oldugunu ve bebegımızın 7 mm oldugunu söyledi. Bugun 8 haftalık bebek gelişimi arastırdım karsıma hep "bebeginiz artık 15 mm " çıktı. Sizlerde nasıldı hatırlıyor musunuz? Biraz panikledim.
Öğrenciler üzerinden isim analistligi yapan kötü kalpli öğretmen gibi oldum :)İrem isimli ogrencilerim gayet başarılı benim sinifimda hatta bi sınıfta sanırım 4 tane irem bir çoğunun yanında ek isim var ama hepsi çok çalışkanbende pembe beyaz puanlı balonla metalik balon aldım hast. odası süslemek için ama bizim dr. sabah 7ye yatış verdi 7.30 da ameliyata alırız dedi bende ameliyat öncesi hem odayı süsler hem foto çekilirim odada d.öncesi diyodum bu şekilde nasıl yetişcek bilmiyorum bide yatış işlemleri var ona canım sıkıldı biraz ...daha geç bi saat olmazmı dedimde sabah 7 en çok istenen saat ilk siz gireceksiniz ameliyat ekibi daha dinç olur deyince bişy diyemedim
iremler nasıl oluyo canım benim ilk kızda irem de :)
Saol fatma cigim ah işte yatacakmisimmaşallah kızına.evde çocuk varken yatmak mümkünmü dr.a soraydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?