2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öğretmenler Duru isimli öğrenciler nasıl
Duru'lar iyi,birkaç öğrencim var çalışkanlar da :)

şubatta atamamı var canım? böyle atama oldu mu içim cız ediyor ama yapıcak bişi yok
ben de özeldeyim.sınava da girmedim zaten.
hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi bir yere çıkar tayinin bebeğinin şansına

bana tek kağıt verdiler 2 nüsha birini işyerine verdim diğeri de bende onda da herhangi bir tarih yazmıyo raporu aldığım tarih 19 ocak bu tarihten itibaren 5 hafta daha çalışabilir diyor....
benim 32 hafta raporunda da tarih falan yazmıyordu.doktorun veya sekreterinin sana söylemesi lazım.
sen kendin hesapla bakalım 37+0 ne zaman doluyor.

Güzel anneler size danışmak istiyorum, 8hafta 2 günlüğüz biz. 2 gun once dontorumuz herseyn yolunda oldugunu ve bebegımızın 7 mm oldugunu söyledi. Bugun 8 haftalık bebek gelişimi arastırdım karsıma hep "bebeginiz artık 15 mm " çıktı. Sizlerde nasıldı hatırlıyor musunuz? Biraz panikledim.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Ben bugün kayınvalidemle dışarı çıktık hava buz gibiydi birde biraz yürüdük çok yoruldum artık bizden geçmiş :) Ay bide mağazalarda beğendiğim şeylerin hepsi küçük geldi gözüme 42 ler bile :) Nerde o 36 beden günler :)

bende pembe beyaz puanlı balonla metalik balon aldım hast. odası süslemek için ama bizim dr. sabah 7ye yatış verdi 7.30 da ameliyata alırız dedi bende ameliyat öncesi hem odayı süsler hem foto çekilirim odada d.öncesi diyodum bu şekilde nasıl yetişcek bilmiyorum bide yatış işlemleri var ona canım sıkıldı biraz ...daha geç bi saat olmazmı dedimde sabah 7 en çok istenen saat ilk siz gireceksiniz ameliyat ekibi daha dinç olur deyince bişy diyemedim

Ay evet ona da bakıyordum ben sınıf listelerinden dönemlik popüler isimler var mesela bi sınıfta 4 Şeyma başka sınıfta 5 irem filan vardı

iremler nasıl oluyo canım benim ilk kızda irem de :)

Öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Darısı başımıza.Boş durmak olmaz deyip hazırlıklar yapıyordum.Burdaki bir arkadaşın lokum kürdanları fikri hoşuma gitmiş ve ben de yapmıştım. Hazır onları yüklerken diğer yaptıklarımı da eklemek istedim...
Lokum kürdanları,uğur böcekli kostümü,damla yastıkları(bulut ve elma yastık da yapmıştım fotoğrafı yokmuş farkettim),çimen kolonyası doldurulmuş isim etiketli biberonları,lohusa şerbeti kadehleri,kapı süsü-bannerı-balonları hazır,hastane odası için tülden yuvarlak süsler...

Bugun mobilya besigimize yatak siparisini de verdik,uyku setinide oh onlarda cikti aradan :)
Bi arkadasimda anakucagini ben alicam sakin alma dedi (ev tipi anakucagi) :)
Hmm park besigi flnda kisa bi surede gelecekmis :)

Baska ne kaldi acaba

Benimde sabah 7 , ben olmasam da eşimle ablam süslerler
Kızıma hatıra olsun odası cici olsun en azından ( :

Bugun mobilya besigimize yatak siparisini de verdik,uyku setinide oh onlarda cikti aradan :)
Bi arkadasimda anakucagini ben alicam sakin alma dedi (ev tipi anakucagi) :)
Hmm park besigi flnda kisa bi surede gelecekmis :)

Baska ne kaldi acaba
Oh mis güle güle kullan
Hastane çantan hazır mı ?

O arkadaş bendim ( : Seninkiler de çok güzel olmuş emeğine sağlık
Damla yastıklara bayıldım

Hiç hatırlamıyorum maalesef ama boyuna posuna takılma, sağlığı önemli
Burda da aynı hafta da olup farklı gr da olan bebekler var
Her anne nasıl bir değilse çocukları da aynı ebatlarda değil, genetik durumlar da var

iremler nasıl oluyo canım benim ilk kızda irem de :)[/QUOTE]

Öğrenciler üzerinden isim analistligi yapan kötü kalpli öğretmen gibi oldum :)
İrem isimli ogrencilerim gayet başarılı benim sinifimda hatta bi sınıfta sanırım 4 tane irem bir çoğunun yanında ek isim var ama hepsi çok çalışkan

Öğrenciler üzerinden isim analistligi yapan kötü kalpli öğretmen gibi oldum :)İrem isimli ogrencilerim gayet başarılı benim sinifimda hatta bi sınıfta sanırım 4 tane irem bir çoğunun yanında ek isim var ama hepsi çok çalışkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…