Oh mis güle güle kullan
Hastane çantan hazır mı ?
Gozun aydi. Insan eksikleri tamamlayinca rahatliyor.Bugun mobilya besigimize yatak siparisini de verdik,uyku setinide oh onlarda cikti aradan :)
Bi arkadasimda anakucagini ben alicam sakin alma dedi (ev tipi anakucagi) :)
Hmm park besigi flnda kisa bi surede gelecekmis :)
Baska ne kaldi acaba
Bnmkinde de tarih yazmio bu haftya 37 oluyr ona gore gitcm bn deDuru'lar iyi,birkaç öğrencim var çalışkanlar da :)
şubatta atamamı var canım? böyle atama oldu mu içim cız ediyor ama yapıcak bişi yok
ben de özeldeyim.sınava da girmedim zaten.
hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi bir yere çıkar tayinin bebeğinin şansına
benim 32 hafta raporunda da tarih falan yazmıyordu.doktorun veya sekreterinin sana söylemesi lazım.
sen kendin hesapla bakalım 37+0 ne zaman doluyor.
Ay hayirr o hazir degil :)
Ama daha vakit var diye sonra hazirlarim dedim hazirlasammi ki
Ne koyacagim ?
Bebek kiyafetleri
Biberon
Bikac bez
Penye battaniye
Kundak battaniyesi
İslak mendili
Bana pijama
Gogus pedi
Baska aklima gelmiyor :s
Evet eskilr oyleymis ne bulduysam onu yedm dio mesela annm hepimz 4 e yakin dogmusz. Simdi herkes yedgne ictgne cok dikkt edio amma bebeklr genlde zayif ve de erkn dogumlr cogldi.Bence pek bir ilgisi yok annem pek dikkat etmemiş hiçbirimize hamileyken ama hepimiz 4 e yakın doğmuşuz , kısmet yani :)
bu sekilde analizin mantikli oldgnu dusunuyorum :))Öğrenciler üzerinden isim analistligi yapan kötü kalpli öğretmen gibi oldum :)İrem isimli ogrencilerim gayet başarılı benim sinifimda hatta bi sınıfta sanırım 4 tane irem bir çoğunun yanında ek isim var ama hepsi çok çalışkan
bizim bu ara 3 bebisimz oldu ya hastane hastane geziyorum tanimadgm bazi anneleride gozlemledim hicbirinde sutyen yok takmamislar demekki daha rahat diye dusundum. Bir de bizim yegenmz kulot seklinde hasta bezinden 2. Paketide aldi ancak yetecek bana dedi.Hazırla bence
Öncelik onun
Ben bi de ped koydum gece olanlardan
Gerçi hastane hasta bezi veriyo dediler ama nolur nolmaz
Bi de alt üst iç çamaşıları ile emzirme önlüğü koydum
bizim bu ara 3 bebisimz oldu ya hastane hastane geziyorum tanimadgm bazi anneleride gozlemledim hicbirinde sutyen yok takmamislar demekki daha rahat diye dusundum. Bir de bizim yegenmz kulot seklinde hasta bezinden 2. Paketide aldi ancak yetecek bana dedi.
Birde hastane cantasi icerigini hazrladm ama cantay yerlestrmedm temiz bi carsafa sardm acaba cantaya koysak daha belkide onumde 1bck ay var hijyenik olurmu ki?
Pecete , havlu , terlk , corap faln da koyun kizlrHazırla bence
Öncelik onun
Pecete , havlu , terlk , corap faln da koyun kizlrHazırla bence
Öncelik onun
Onlar var terlik hariç, lohusa terliğimi götürmek istemiyorum hastanede kullanıp atmak için eczane terliklerinden eklicem tekPecete , havlu , terlk , corap faln da koyun kizlr
Hersey hazir ikrayi bekliyoruz.Bende cicilerimizi paylaşayım : )
Hastane ikramlığı için lokum düşünüyorum ( Kurabiye yapmaya üşendim )
Şu kürdanları batıracağım , Hoş geldin İkra notu ekledim son olarak
Eki Görüntüle 1392147
Çocuklar ( yeğenlerim gelir ablamlarla ) içinde şu şekerleri süsleyeceğim şimdilik evde 2 adet vardı
Eki Görüntüle 1392149
Hastane kapı süsümüz
Eki Görüntüle 1392150
Balonlarımız böyle ama çubukları tek koymuşlar ucunu unutmuşlar diye bağlayamadım, hastane kontrolüne gidince gidip uçlarını da alayım bari böyle olmuyo
Eki Görüntüle 1392153
Evdeki kapı süsümüz
Eki Görüntüle 1392155
40 tan sonra okutacağım mevlütte dağıtmayı düşündüğüm lavantalı magnetlerimiz
Eki Görüntüle 1392156
Yine enfeksiyondan dolayı ağrıyormuşşşşcanım bilmiyorum ama ağrın çoksa bi dr unu haberdar etsen seni yönlendirir en azındanağrın nerde tam olarak? birde hangi aralıklarla ağrıyor?dinlenince geçiyor mu?
elfidaalya
bende senin dedigin gibi duydum otu sanci baslaynca suya koyuyormussun dogum bitncede cikariyrmssn rahim toplansn diye. Bizim dogum yapan yegenede yapmis annesi dogumu 5 dk da oldu ama tabiki onceden acilmayi ve sanciyi beklemesi uzun surdu. Acikcasi tam bilemyrm bende var denerim sanirim unutmazsam tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?