2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar dun kontrolum vardi. Iyiyiz sukur oglus da biraz toparlanmis 2.200 olmus. Subat sonunda dogumum olacak net tarih belirlemedik. Artik evdeyim butun islerimi halledip cantami hazirliycam cok gec kaldim
Hadi hayırlısı Şubat sonu erken değilmi bana dr 7 yada 8 Mart dedi

Hazırla bence
Öncelik onun

Ben bi de ped koydum gece olanlardan
Gerçi hastane hasta bezi veriyo dediler ama nolur nolmaz
Bi de alt üst iç çamaşıları ile emzirme önlüğü koydum

Aynen onlarida koyayim vee emzirme onlugu olmali onuda alayim o an onluk pek aklinda umtumuzdada olmaz bence ama koyalim:)

Bilmiyorum ki suyu ölçüp söyledi. Sınırda ddi gerçi 3hafta önce 8cm dediğinde de sınırda demişti. 32. Haftada suyn miktarı ne kadar olmalı ki?
maşallah bebişine. Diş etlerin için elma ye ben çok faydasını gördüm inşallah seninkinede yarar

kapı süsüleri magnetler falan yapan bildiğinz bi site varmı ? sipariş versemde cıksa aradan çarşıya gidip dolaşamıcam . bide hacışeriften cikolata aldınızmı kızlar ?

Hersey hazir ikrayi bekliyoruz.

Uyku seti yolda, bi de ölçüye göre yatağı gelecek inşallah. Gerisi bitti herhalde

Cekirgee gece Pedi ni çok al yanına ben en çok onlarla rahat ettim. 4 tane goturmustum yetmedi

Tamam sağ ol öyle yapayım

Hazirliklarin çok güzel olmuş Cekirgee
Bu arada kızlar sohbete bodoslama daldım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben oğluşu yeni uyuttum ancak bakabiliyorum

Teşekkür ederiz teyzeleri

Aynen onlarida koyayim vee emzirme onlugu olmali onuda alayim o an onluk pek aklinda umtumuzdada olmaz bence ama koyalim:)

Ben öyle şeylerden çok çekinirim emzirme ile ilgili en aklıma yatan şey önlüktü o yüzden

Bu arada k.validede bebek dogana kadar su besikte yattigini gorene kadar hic bise almamaya yapmamaya karar verdim kendi kendime dedi

Bizim kayınvalide de geldi gördü sonunda, şükür herşeyim var
Bugün tel açmış battaniye alıyım mı dedim var yeterince
Alt açma aldım dedi, o da vardı ama teşekkürler dedim
Bizimki de daha doğmadı ki doğunca alırız diyodu doğduktan sonra komşu bile alır ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…