Sen uyutmuşun gene benımkının bırı uyudu bırı kendı kendıne fısır fısır gunun ozxetını cıkarıyorHazirliklarin çok güzel olmuşCekirgee
Bu arada kızlar sohbete bodoslama daldım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben oğluşu yeni uyuttum ancak bakabiliyorum
Hadi hayırlısı Şubat sonu erken değilmi bana dr 7 yada 8 Mart dediSelam kizlar dun kontrolum vardi. Iyiyiz sukur oglus da biraz toparlanmis 2.200 olmus. Subat sonunda dogumum olacak net tarih belirlemedik. Artik evdeyim butun islerimi halledip cantami hazirliycam cok gec kaldim
Maşallah Tosun Paşa'ya 52 cm doğar kiloyu bilmem ama34+0 haftalığız oğlum 2667 gr 47.81 cm
Sende olmasan kimse yok sayilir bi sen bi ben bi cegirge arada senben kacti gitti bu kizlar yaHazirliklarin çok güzel olmuşCekirgee
Bu arada kızlar sohbete bodoslama daldım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben oğluşu yeni uyuttum ancak bakabiliyorum
Evet gittiler bende çok giremiyorum malum oğlum küçük sürekli ilgi oyun istiyor. Kızların bir kısmı whatsapp ta bir kısmı facebook ta bazıları akşam giremiyor derken dağıldıSende olmasan kimse yok sayilir bi sen bi ben bi cegirge arada senben kacti gitti bu kizlar ya
Hazırla bence
Öncelik onun
Ben bi de ped koydum gece olanlardan
Gerçi hastane hasta bezi veriyo dediler ama nolur nolmaz
Bi de alt üst iç çamaşıları ile emzirme önlüğü koydum
Sende olmasan kimse yok sayilir bi sen bi ben bi cegirge arada senben kacti gitti bu kizlar ya
Gozun aydi. Insan eksikleri tamamlayinca rahatliyor.
Oh mis güle güle kullan
Hastane çantan hazır mı ?
Bn paketi koydm direk cantya zaten 7 tane var icindeCekirgee gece Pedi ni çok al yanına ben en çok onlarla rahat ettim. 4 tane goturmustum yetmedi
Masallh34+0 haftalığız oğlum 2667 gr 47.81 cm
Aaa bizler gorunmuyormuyuzSende olmasan kimse yok sayilir bi sen bi ben bi cegirge arada senben kacti gitti bu kizlar ya
Bilmiyorum ki suyu ölçüp söyledi. Sınırda ddi gerçi 3hafta önce 8cm dediğinde de sınırda demişti. 32. Haftada suyn miktarı ne kadar olmalı ki?
maşallah bebişine. Diş etlerin için elma ye ben çok faydasını gördüm inşallah seninkinede yararbugun kontrolumuz vardı, calısabilir raporumu ladım teslim ettim. nst ye girdim ilk kez. cok sukur hersey yolunda.
kızımız gecen ay 1 kg dı bu ay 2 kg olmus ben de hic kilo almamısım bir kilo fazlayı bebek almıs cok sevindim veee ilk kez acık bir sekılde yuzunu gorduk. Allahım mucize kelimesinin daha iyi bir tanımı olamaz... yanakları burnu aynı ben :))
dr ile ilgili daha once yazmıstım memnun değilim diye esimle karar vermıstık bu kontrolde de sorun yasarsak hemen degıstırelım aynı has.de baska dr a gidelim diye ama dr aksine bugun cok neseliydi cok iyi ilgilendi benimle. yorumları acıklamaları hep fozitif ve detaylıydı. içimize sindi artık cok sukur.
genel dediklerini yazayım belki faydalı olur.
*arac kullanmamı kesinlikle yasakladı 2km yol gittiğimi soyledim ona bile tehlikeli burası ist otoparkta bile gelip carpsalar o sarsıntıyla hem bebeği kaybederiz hem iç kanama gecirirsin dedi :) (gercekten bu kısmı epey pozitif oldu :)))) bizde mecburiyet var mecburen kullanıcam arac neyse..
*sabahtan aksama kadar bebegin hareketlerini sayma mesela aksam uzandın bebek hareketli isini gucunu bırak sakınce say 10 civarındaysa sıkıntı yok fazla takıntılı olmaz aksama kadar dedi
*35e kadar yuruyus ve egzersiz onermiyorum bizim amacımız bebegin zamanında gelemsini saglamak o yuzden 35e kadar yuruyus dahil yapma ondan sonra dogumu kolaylastıma acısından yuruyebilirsin dedi
*saglık ocagında kan tahlili yaptırmıstım ozellikle kolestrol degerlerimi de istemiştim kolestrol biraz yuksek cıktı aile hekimi yumurtanın akını ye sadece yaglı gıda tuketme derken kendi dr aynı degere bakıp gayet normal vucut hem senin için hem bebek için yag tüketiyor dedi
*ben fazla su içtiğimden endişe ediyordum gunde 3lt geciyordu. dr bebegın sıvısının sadece %30unun ıctıgım sudan etkılendiğini suya kısıtlama getirmemem gerektigini soyledi
son olarak bi kac soru sormak istiyorum size
- kabızlık icin fitil yazdı bana. sizde kullanan varmı ben ıkınırken bebek hızlı hareket ediyor diye cok korkuyorum ama fitili de kullanmak istemiyorum.
- idrar tahlili vermiştim ki kendi ısrarımla. dr istemeden. sonuclarında bakteri gorulmus akıntının cok olması bu yuzdenmıs onun icin de vajinadan ayrı fitil verdi ama bu hiiiç kullanmak istemiyorum zarar vermesin diye bebege zaten kullanmasını da beceremiyorum. siz kullandınız mı hıc hamilelik doneminde?
-diş etlerim cok sisti benim hatta ısırarak bisey yerken bile kanıyor bazen bunu sormayı unutmusum ama simdi disciye gitsem gargara tarzı bişi vericek daha dogal nasıl duzelir acaba?
ohhhh amma yazdım
34 te bnmki de 2400 gr 44 cm di. Saglkla dogar insMaşallah Tosun Paşa'ya 52 cm doğar kiloyu bilmem ama
Bn de varim :)Ben bursayim burda :) izine ayrildim ya annemde fln oluyorum gunduzleri yada evde is guc yaoiyoruz ondan cok giremiyorum
Hersey hazir ikrayi bekliyoruz.
Cekirgee gece Pedi ni çok al yanına ben en çok onlarla rahat ettim. 4 tane goturmustum yetmedi
Hazirliklarin çok güzel olmuşCekirgee
Aynen onlarida koyayim vee emzirme onlugu olmali onuda alayimo an onluk pek aklinda umtumuzdada olmaz bence ama koyalim:)
Bu arada k.validede bebek dogana kadar su besikte yattigini gorene kadar hic bise almamaya yapmamaya karar verdim kendi kendime dedi
kapı süsüleri magnetler falan yapan bildiğinz bi site varmı ? sipariş versemde cıksa aradan çarşıya gidip dolaşamıcam . bide hacışeriften cikolata aldınızmı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?