İyi geceler kızlar..
Öğrenciler üzerinden isim analistligi yapan kötü kalpli öğretmen gibi oldum :)İrem isimli ogrencilerim gayet başarılı benim sinifimda hatta bi sınıfta sanırım 4 tane irem bir çoğunun yanında ek isim var ama hepsi çok çalışkan
Hazırla bence
Öncelik onun
Ben bi de ped koydum gece olanlardan
Gerçi hastane hasta bezi veriyo dediler ama nolur nolmaz
Bi de alt üst iç çamaşıları ile emzirme önlüğü koydum
benimde annem sürekli istifra etmiş hamileliğinde ona rağmen 4.750 gr.lık tosuncuk olarak doğmuşum :) hayatım boyuncada kilo sorunum olmadı aslında hep zayıftım, ama benim bebişler zayıf doğuyo belli olmuyo sanırım biz sağlıksız besleniyoruz onlara göreEvet eskilr oyleymis ne bulduysam onu yedm dio mesela annm hepimz 4 e yakin dogmusz. Simdi herkes yedgne ictgne cok dikkt edio amma bebeklr genlde zayif ve de erkn dogumlr cogldi.
ben de hala çantayı hazırlamayanlardanım bebiş erken gelse yandıkSelam kizlar dun kontrolum vardi. Iyiyiz sukur oglus da biraz toparlanmis 2.200 olmus. Subat sonunda dogumum olacak net tarih belirlemedik. Artik evdeyim butun islerimi halledip cantami hazirliycam cok gec kaldim
ben 35. haftaya yeni girdim bana 23 şubata gün verdi dr. 7-8 mart baya geç aslında benim normal doğum 8 marttı ...Hadi hayırlısı Şubat sonu erken değilmi bana dr 7 yada 8 Mart dedi
kızlar doğumdan ne kadar sonra adet olucaz.
Uyudunuz mu
ben buralardayım da baktım kimselerden ses yok bende diğer topikleri karıştırıyorum
Iyigeceler annemlerdeyim
Idrar yolu enfeksiyonundan kasiklarim f3ci agriyor
Kizimi uyutmaya calisiyorum simdi
de
Cok fazla bakamiyorum burayada herkesler iyidir insallah
İyiysen boşver yazmasan da olurBenim telden yorum yazamıyorum elmahkum esimin isten gelmesini bekliyorum dogru duzgun okuyup giremiyorum.telefonum eski bayagi.
Bende ablamla yazışıyorum
Geçmiş olsun
İyiler 9.rüyadalar galiba
Aynen bende giremiyorum tlfda net az esim gelince anca simdide anamdayimBenim telden yorum yazamıyorum elmahkum esimin isten gelmesini bekliyorum dogru duzgun okuyup giremiyorum.telefonum eski bayagi.
Sagol cnm
ay ben geceleri uyuyamiyorum da artik
Aynen bende giremiyorum tlfda net az esim gelince anca simdide anamdayim
Uyku seti yolda, bi de ölçüye göre yatağı gelecek inşallah. Gerisi bitti herhalde
Tamam sağ ol öyle yapayım
Teşekkür ederiz teyzeleri
Ben öyle şeylerden çok çekinirim emzirme ile ilgili en aklıma yatan şey önlüktü o yüzden
Bizim kayınvalide de geldi gördü sonunda, şükür herşeyim var
Bugün tel açmış battaniye alıyım mı dedim var yeterince
Alt açma aldım dedi, o da vardı ama teşekkürler dedim
Bizimki de daha doğmadı ki doğunca alırız diyodu doğduktan sonra komşu bile alır ne bilim
Bn gece uyucm ma 3, 4 defa cise kalkiyrm her gece tekrar uykuya dalamiyrm bazen o yuzden sabh da erkn kalkamiyrm. Gece boluk porcuk oluyo uykum
Bende uyuyamıyorum önümdeki koca göbekle
Sabahın köründe uyandım eskiden tatil bulmuşken 11 lere kadar uyurdum, ey gidi
Sonra gündüz yattım biraz, o yüzdne hepten uykum gelmiyo bu sefer
Maddiyat degildirki hersey insan torunum olacak diye seviniyorsa bu belli olur elbet diye dusunuyorum, kimide dogduktan sonra cok ilgili oluyor gerci ne bilim , dogduktan sonra igtiyaclari alinmis oluyorki zaten herseyi ne alacak Allah askina:)
Bn gece uyucm ma 3, 4 defa cise kalkiyrm her gece tekrar uykuya dalamiyrm bazen o yuzden sabh da erkn kalkamiyrm. Gece boluk porcuk oluyo uykum
Cise her kalktgmda yarm bardk su iciyrm icmezsem cok susuyrm. O yuzden cis su nobeti devm edio sabha kadrYani şurda son günlerim kalmış, Şubat ayında doğacak çocuğa battaniye almamış mı olacaktım bu saatten sonra bana battaniye soruyo var dedim sağ ol
Akşam belli bi saatten sonra su içme
İşe yarıyo
Cise her kalktgmda yarm bardk su iciyrm icmezsem cok susuyrm. O yuzden cis su nobeti devm edio sabha kadr
Allh yardmcmz olsun az kaldiBende öyleydim ama bi terich yapmam laızm deidm dudaklarım kurusa da içmedim sonra en azından 9 a kadar yattığım oldu
Son günleirm diye stresten mi iyice büyüyen göbekten mi yeni yeni uyuyamaz oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?