2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler işyerindeki bir kaç densize sinirlenmekten uyuyamadım gece gece bide aşırı derecede göbeğim ağrıyo tam göbek deliğim pazartesi gidince dra soracam ama neden bilemedim

hala uyumayanlar var :)) bende tembelliği bi köşeye bırakıp evde biriken işleri ve eksikleri tamamlamak için kendime iş bölümü yaptım liste çıkardım belki böyle daha çabuk halledebilirim bu hafta sonuna kadar tüm iş ve eksikleri bitirmeyi planlıyorum bakalım ne kadarını başarabileceğim :) ben yatar kızlar herkese iyi geceler, bölük pörçük de olsa koca göbüşlerle tatlı uykular ...

bu sekilde analizin mantikli oldgnu dusunuyorum :))
bende sorabilirmiyim :)
Elif ve betul isimlerinde ogrencin varmi ve basarilari nasil ?
Ya yok bunlar kriter olamaz ki sadece kişisel gelisimde genetik çevre bireysel farklılıklar gibi o kadar çok değişken var ki isim analizi listeye dahil bile edilmiyor eğitim Bilimlerinde :)
Ama seni kirmamak için yazayım Betül diye öğrenci hatırlamıyorum ama elif ismindeki ogrencilerim genelde çok sakin sessiz başarılı olsalar bile dışa vuramiyorlar

maşallah bebişine. Diş etlerin için elma ye ben çok faydasını gördüm inşallah seninkinede yarar
tesekkur ederim tavsiye icin dun elmayı ısırarak yedigimde diş etim o kadar cok kanadı ki bi süre agzım acık bekledim kan yutmamak icin
artık elmayı bile yaslı teyzeler gibi keserek kucuk dilimler yaparak yiyorum ki elma benim için ekmek kadar hayati bir gıdadır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…