Sorma çek ya grip oldum yatıyorum fenayimm bugün çok niyetlendim buraya bakmaya da olmadı hiç.
Sen nasılsın ? Az kaldı :)
Çekirge sen burda mısın Şubat annesi değil misin yahu sen :)
nereden haber aldınız ya. ben göremedim. inşallah kolayca doğurursunburcuerenoztel
Aynen şubattayım bende diyorum bu kız nerde buraya mı kaçtın senSelam sabah sabah hortladım yine
Gebelikle beraber gripte hiç çekilmez, Allah şifa versin
Bende ne bilim ya uzun zaman sonra evde tekim dinlenmeye çalışıyorum ve yusuf yusuf oluyorum
Hadi ya çok şaşırdım
Allah'tan belli bi haftayı geçmişti
Sağ salim haberlerini alırız inşallah
Sende Şubatmışsın
Aynen şubattayım bende diyorum bu kız nerde buraya mı kaçtın sen
Aynen şubattayım bende diyorum bu kız nerde buraya mı kaçtın sen
iyiymiş :) ya daha dün burada mesajlaşıyorduk. ya hayırlısıyla atlatır inşallahWhatsapp grubu bu günler için var
aaaaa günaydın canımm ayy daha dün konuşmuştuk burda ama allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini canımmm
Halay başı olmuş Size ilk doğuran o olacak sanırsam :)
Bu arada k.validede bebek dogana kadar su besikte yattigini gorene kadar hic bise almamaya yapmamaya karar verdim kendi kendime dedi
Uyku seti yolda, bi de ölçüye göre yatağı gelecek inşallah. Gerisi bitti herhalde
Tamam sağ ol öyle yapayım
Teşekkür ederiz teyzeleri
Ben öyle şeylerden çok çekinirim emzirme ile ilgili en aklıma yatan şey önlüktü o yüzden
Bizim kayınvalide de geldi gördü sonunda, şükür herşeyim var
Bugün tel açmış battaniye alıyım mı dedim var yeterince
Alt açma aldım dedi, o da vardı ama teşekkürler dedim
Bizimki de daha doğmadı ki doğunca alırız diyodu doğduktan sonra komşu bile alır ne bilim
Benimde sabahları midem bulanıyor özellikle sabah haşlanmış yumurta yiyip koca bir bardak süt içince ardından 50 dk servis yolculuğu süper oluyorgünaydın kızlar bende kusmalar başladı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?