- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
benimki de dün akşam yemeğe çaya geldii
cumartesi günügelde çocuğa tulum vs alalm diyoo
tamam dedim bindiricem bi güzelll :)
nisa hastanesinde doğum yapanlar hastane ve hastane ekibi ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
Çokk güzell kuzum bunlar ellerine sağlık maşallahhhBende cicilerimizi paylaşayım : )
Hastane ikramlığı için lokum düşünüyorum ( Kurabiye yapmaya üşendim )
Şu kürdanları batıracağım , Hoş geldin İkra notu ekledim son olarak
Eki Görüntüle 1392147
Çocuklar ( yeğenlerim gelir ablamlarla ) içinde şu şekerleri süsleyeceğim şimdilik evde 2 adet vardı
Eki Görüntüle 1392149
Hastane kapı süsümüz
Eki Görüntüle 1392150
Balonlarımız böyle ama çubukları tek koymuşlar ucunu unutmuşlar diye bağlayamadım, hastane kontrolüne gidince gidip uçlarını da alayım bari böyle olmuyo
Eki Görüntüle 1392153
Evdeki kapı süsümüz
Eki Görüntüle 1392155
40 tan sonra okutacağım mevlütte dağıtmayı düşündüğüm lavantalı magnetlerimiz
Eki Görüntüle 1392156
Alemsinben hiç kayınvalide ile bi yere çıkmadım
aaaaa günaydın canımm ayy daha dün konuşmuştuk burda ama allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini canımmm
Gunaydin annisler masallah dogumlar baslamis
Insallah hayirlisiyla kucagina alir, bir problem olmadi dimi boyle ani doguma gitti, sen haber alinca yaz bize guzel haberleri bekliyoruz
Halay başı olmuş Size ilk doğuran o olacak sanırsam :)
bende teek çıkmadım yine çıkmıycam görümcem olucak
zevklerimiz tutmuyor çünküü
ama tulumla bırakmıycam
annem orda kendini paralasın söyleye söyleye eşime
annesine yetiştirdi galiba...
Kızlar bunlarda benim kendi ellerimle hazırladığım dolap süüslerim yatağımız dış kapı ve iç kapı süslemelerim kapı süsünüde kendimiz yaptık dış kapıdaki)
Hepsi de çok güzel ellerine sağlık gülerek kullanın :)Kızlar bunlarda benim kendi ellerimle hazırladığım dolap süüslerim yatağımız dış kapı ve iç kapı süslemelerim kapı süsünüde kendimiz yaptık dış kapıdaki)
bana umreye giden bi yakinim getirdi ama sanirim nerde oturuyrsn bilmiyrm cnm ama misir carsisinda falan satiliyrms belkide bazi aktarlarda da olabilir yada hac umre malzemeleri satan yerlerdede olabilir diye dusunuyorum..Ayni seyi duymusuz demek, bana anlatan kiside ayni seyi soyledi sanci surecini beklemek gerekiyormus. Bende istiyorum ama bakalim bulabilecekmiyim otu, sen umreden gelenlerlemi getirttin yoksa biryerlerde satiliyormu
Aminn..
Suyu gelmiş de sancısı yok sancı beklıyorlar hastanede..
Ben alacağımı aldım bu saatten sonra soran da samimi gelmediğinden gerek yok diyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?