Cekirgee en erken sen doğuracaksın derken senden önce kimler kimler doğurdu bak.. hergün biri sürpriz yapıyo :) bende tırsmaya başladım artık
Kızlar bunlarda benim kendi ellerimle hazırladığım dolap süüslerim yatağımız dış kapı ve iç kapı süslemelerim kapı süsünüde kendimiz yaptık dış kapıdaki)
Burcunun Allah yardımcısı olsun sağlıcakla alsın kızını kucağına
Ya yok bunlar kriter olamaz ki sadece kişisel gelisimde genetiik çevre bireysel farklılıklar gibi o kadar çok değişken var ki isim analizi listeye dahil bile edilmiyor eğitim Bilimlerinde :)
Ama seni kirmamak için yazayım Betül diye öğrenci hatırlamıyorum ama elif ismindeki ogrencilerim genelde çok sakin sessiz başarılı olsalar bile dışa vuramiyorlar
Eline sağlık pek güzel olmuşlar :)
aminn canım inş.daha iyileri sizin olsunnHepsi de çok güzel ellerine sağlık gülerek kullanın :)
çoook beğendim canım ellerine sağlık
allah yardımcısı olsun ınsallah..saglıcakla alsın bebısını
güzel olmuşlar ellerinize sağlık.Kızlar bunlarda benim kendi ellerimle hazırladığım dolap süüslerim yatağımız dış kapı ve iç kapı süslemelerim kapı süsünüde kendimiz yaptık dış kapıdaki)
dun ruya gordum dıyordu.demekkı ruyalar cıkıyor.allah hepımıze yardım etsın kızlarÇekirgeyi beklerken burcuu öne geçti :)) Rabbim yardımcısı olsun sağlıkla kucağına alsın bebişini
bende gece kendimi dogumhaneye giderken gordum sancim yoktu doguracaktm.. İnss bu ruyam cikmazdun ruya gordum dıyordu.demekkı ruyalar cıkıyor.allah hepımıze yardım etsın kızlar
Amin ins korkma canım ilk doğum değil ki uzun duruyorum benimde 2 saat uzaklıkta bi ilcedeyim ins yetiştirz diye düşünüyorumÇoooook korkuyorrummm kızlar ya önceki gece karnım ağrıdıda panik olup ağladım gerçek ağrıda demekki elim ayağıma dolaşıp panik atak geçirceem kesin,, kalp atışlarım bile tavan yapmıştıı korkudan ağrıların gece başlamasından çok korkuyorum birde ilçedeyiz ile 1 saatte gidiyoruzz allahım kolaylıkla kurtar bizleri aminnnnnnnn
senin daha varmıs canım 18 mart yazıyor hayırlısıyla gelsınler kuzucuklar...bende gece kendimi dogumhaneye giderken gordum sancim yoktu doguracaktm.. İnss bu ruyam cikmaz
sabah sabahta actim dogum videolari izledim iyi halt ettim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?