Kızlar bunlarda benim kendi ellerimle hazırladığım dolap süüslerim yatağımız dış kapı ve iç kapı süslemelerim kapı süsünüde kendimiz yaptık dış kapıdaki)
bende 50 dak.uzaklıktayım.arkadasım gece suyu gelıp dogurmus ctesi.yetısırız ınsallah...benım 2.dogumum ama yıne aynı heyecan oluyor yaaaAmin ins korkma canım ilk doğum değil ki uzun duruyorum benimde 2 saat uzaklıkta bi ilcedeyim ins yetiştirz diye düşünüyorum
senin daha varmıs canım 18 mart yazıyor hayırlısıyla gelsınler kuzucuklar...
Amin ins korkma canım ilk doğum değil ki uzun duruyorum benimde 2 saat uzaklıkta bi ilcedeyim ins yetiştirz diye düşünüyorum
vaktı gelmıs demek ki...burcuda 2 marttaydı ama şaka maka geliyor bebişlerr artık
dogumu bekliolarmıs suyu gelmişBurcuya ne olmuş kii
doktor 4-5 mart gibi bi tarih soyledi bana ayniyiz cnm bi de erken dogumlar oluyor insan korkuyor gercekten..senin daha varmıs canım 18 mart yazıyor hayırlısıyla gelsınler kuzucuklar...
Allah hayırla kurtarsın demek kavuşacak kuzusunaçoook şaşırdım ama
Epiduralden vazgeçtim diyordu acaba normal mi oluyo, rabbim hayırlısıyla bi avazda kurtarsın inşallah36. haftadaymış :)
açılması başlamış dua edelim ya çok heyecanlı :) :)
eğer konuşuyorsan hepimizin dualarında olduğunu söyle olur mu Meltemcim36. haftadaymış :)
Bu durum kişiden kişiye degişiyor.kızımda ben 13.ayda olmuştum kimide hemen oluyorkızlar doğumdan ne kadar sonra adet olucaz.
36. haftadaymış :)
Whatsapp grubu bu günler için var
ederiz tabi ya ama hani sıkıntısı felan yoktu normaldi herşey birden duyunca şaşırdımsen yine haber et meltem merakta bırakma haber ajansı gibisin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?