biraz korkutucumu oldu neSıra hepimize gelecek
Sıra hepimize gelecek
Bilmiyorum bana dr öyle dedi normal doğum tarihinden bir hafta önceye geliyor. Sanada Şubat sonu oluyor benim gibi derse. Daha net konuşmadık doğum tarihini bende haftaya gideceğim drbende yapıyorum aynı analizi :) bazen tutuyor bazen değişiyor mesela efeler tuğralar çok yaramaz oluyor yada banası öyle denk geliyor bilmiyorumiremlerin çalışkan olmasına sevindim ama
hasta bezide koysak iyi olur aslında, ben ilk doğumda bi tane koymuştum çok lazım olmaz hastane takıyo diye yetmedi gece pedleride kurtarmıyor ilk 1-2 gün kanama sezeryanda fazla oluyo baya ben ilk 2 gün hastanede bi günde evde nolur nolmaz azalana kadar kullanim diye hasta bezi kullanmıştım sonra gece pedine geçtimama bazı hasta bezleri çok kötü ya çocuk bezi gibi kullanamam onları ben dependinki iyi diyolardı daha ince yapılıymş ondan alacağım görürsem bende rahat olsun, almışken :)
benimde annem sürekli istifra etmiş hamileliğinde ona rağmen 4.750 gr.lık tosuncuk olarak doğmuşum :) hayatım boyuncada kilo sorunum olmadı aslında hep zayıftım, ama benim bebişler zayıf doğuyo belli olmuyo sanırım biz sağlıksız besleniyoruz onlara göre
ben de hala çantayı hazırlamayanlardanım bebiş erken gelse yandıkbu hafta sonuna kadar halletmiş olurum bende onu
ben 35. haftaya yeni girdim bana 23 şubata gün verdi dr. 7-8 mart baya geç aslında benim normal doğum 8 marttı ...
benim ilk doğumda 40 ı çıkar çıkmaz olmuştu, annemin bi seneye yakın olmamış ablamın 6-7 ay sonra olmuştu kişiden kişiye değişiyor sanırım ama hemen olmasa rahat olurdu
Hadiya dün bişeyi yoktu.allah saglıcakla kurtarsın
gunaydinmmn
ay noluyorrr kim doguruyor heyecan bastiiiiiiiii burcu mu
Bende gönlüme sinen birini bulamadım ama mecbur yaptırıyoruz iştebugün temizlik var. kadını ilk kez alıcam. inşallah memnun kalırım. yoruyor bu kadınlar ama mecbur kalınca yapacak bir şey kalmıyor
biraz korkutucumu oldu ne
Kurbanlık koyun moduna girdim bu sözden sonraa
kacinci haftadaydi burcuu?
umarim sorunsuz saglikli sihhatli kucagina alir bebisini
evet sıra hiç belli olmuyor :) ama inşallah herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebişlerine :)Gelip anlatırsın Çekirge diyodu Burcu
Ey gidi, artık o bize anlatır
Sıra da belli olmuyo yani aslında hani kızlar
Umarim geride kalanlar yani bizler siramizi bekleriz benim hiiiic acrlem yok boyle rahatimGelip anlatırsın Çekirge diyodu Burcu
Ey gidi, artık o bize anlatır
Sıra da belli olmuyo yani aslında hani kızlar
Benim ablamın kızı elif fen lisesinde okuyor :)Tesekkur ederim cnm evet tabiki dedgn dogru oncelik genetik faktor yetistirme egitim vs. Ama yinede isim karakterini etkiliyor.. O kadr ince detaylarla ilgilenmyrm tabiki harfleri vs.. Mesela ben hic cok basarili olan bir elif gormedimgenelde orta halli oluyorlar.. Belki neye inandgnla alakasi var
kacinci haftadaydi burcuu?
umarim sorunsuz saglikli sihhatli kucagina alir bebisini
Günaydın bayanlar nasılsınız ? benim biraz canm sıkkın mutfak tezgahıma sıcak bir tencere koydum ve çatladı daha evleneli 1,5 yıl oldu ve eşim tüm evi sıfır yaptırdı üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?