2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum bana dr öyle dedi normal doğum tarihinden bir hafta önceye geliyor. Sanada Şubat sonu oluyor benim gibi derse. Daha net konuşmadık doğum tarihini bende haftaya gideceğim dr

doğum haberlerini duyunca o kadar heyecanlanıyorum ki :) Allah yardımcısı olsun burcunun kavuştu bebişine :) darısı bizlere

Ay kızlar burcunun açılması mı başlamış. ALLAH hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Bebisi büyüdü maşallah. Sağlıkla doğsun. Karnı asagidaki idi uzun zamandır. Öyle demişti

kacinci haftadaydi burcuu?
umarim sorunsuz saglikli sihhatli kucagina alir bebisini

Benim ablamın kızı elif fen lisesinde okuyor :)

Günaydın bayanlar nasılsınız ? benim biraz canm sıkkın mutfak tezgahıma sıcak bir tencere koydum ve çatladı daha evleneli 1,5 yıl oldu ve eşim tüm evi sıfır yaptırdı üzüldüm

Günaydın bayanlar nasılsınız ? benim biraz canm sıkkın mutfak tezgahıma sıcak bir tencere koydum ve çatladı daha evleneli 1,5 yıl oldu ve eşim tüm evi sıfır yaptırdı üzüldüm

Eşimin meşhur lafını söyleyeyim canım sana "parayla halledilecek şeyler için üzülmeye değmez" der sıkma canını boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…