Gelip anlatırsın Çekirge diyodu Burcu
Ey gidi, artık o bize anlatır
Sıra da belli olmuyo yani aslında hani kızlar
çok heyecanlı, sağlıkla sıhhatle hayırla kurtulalım da sıradaki talihli kim acabaoff bende bugün ayarlayabilirsem ayrılacağım işten, evde net işini çözmem lazım yoksa ölürüm meraktan
elif ismini düşünen biri olarak bunu duyduğuma sevindim :)Benim ablamın kızı elif fen lisesinde okuyor :)
Meltemcim bende whatsapp grubundayım ama burcuyla ilgili bişey okumadım iki farklı grupmu var acep??
elif ismini düşünen biri olarak bunu duyduğuma sevindim :)
Koymasaydın iyi olurdu ama cnm olan olmuş artık.Günaydın bayanlar nasılsınız ? benim biraz canm sıkkın mutfak tezgahıma sıcak bir tencere koydum ve çatladı daha evleneli 1,5 yıl oldu ve eşim tüm evi sıfır yaptırdı üzüldüm
Epiduralden vazgeçtim diyordu acaba normal mi oluyo, rabbim hayırlısıyla bi avazda kurtarsın inşallah
eğer konuşuyorsan hepimizin dualarında olduğunu söyle olur mu Meltemcim
2. gruptan haberim yok. Biz burdan duyuru yaptık forumdan gelenler var sadece
Nerden haber aldınız canım ? Allah kolaylık versin onunla tam bir hafta vardı aramızda 36 haftasında galiba acil bir durum mu olmuş ?
Daha dün çalışıyordu burcu bugun doğum yaptı evde bekleyip sıkıntıya düşmedi ne güzel ya.Doğumuda kolay geçer inş.
Bi arkadaşım orda doğum yaptı memnunmuş
Önceki hastanesi herkesi ticari amaçla sezeryana sokuyomuş
Nisa da doğum yaptı doktorundan da memnundu
meltem özelden de yazdım whatsup grubu için ama geri dönüş yapmadınız bana telefon numaramı yazmıştım sana2. gruptan haberim yok. Biz burdan duyuru yaptık forumdan gelenler var sadece
merhaba hanimlar
subat annelri dogurup biitti nerdeyse buraya bakayim dedim sizdemi doguruyorsunuz : )
aceleniz ne yawsss :)
Kızlar bunlarda benim kendi ellerimle hazırladığım dolap süüslerim yatağımız dış kapı ve iç kapı süslemelerim kapı süsünüde kendimiz yaptık dış kapıdaki)
çok heyecanlı, sağlıkla sıhhatle hayırla kurtulalım da sıradaki talihli kim acabaoff bende bugün ayarlayabilirsem ayrılacağım işten, evde net işini çözmem lazım yoksa ölürüm meraktan
benim zorunlu sezaryan olacak. epidural istiyorum. o anki duruma göre değişir.
odaları küçük diyorlar.(misafirim çok olacak, odayı küçük çaplı süsleyip, ikram vermek istiyorumda.. )
bazılarından hemşireleri çok suratsız dediklerini duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?