Alla alla. Totem mi yapmisBu arada k.validede bebek dogana kadar su besikte yattigini gorene kadar hic bise almamaya yapmamaya karar verdim kendi kendime dedi
Bizler iyiyiz. Olan olmuş sıkma canını.Günaydın bayanlar nasılsınız ? benim biraz canm sıkkın mutfak tezgahıma sıcak bir tencere koydum ve çatladı daha evleneli 1,5 yıl oldu ve eşim tüm evi sıfır yaptırdı üzüldüm
Kimse senun senin benim gibi yapmiyor. Para beğenmiyor. Is seçiyor. Dur bakalım inşallah memnun kalirim. Ilk kez aldımBende gönlüme sinen birini bulamadım ama mecbur yaptırıyoruz işte
benim etrafmdaki elifler öyle değil demekki :)) gerçi hepsi üni mezunuAma benim ismimde elif bende başarılıyım :)))))
benim etrafmdaki elifler öyle değil demekki :)) gerçi hepsi üni mezunubi de küçükken yaramaz olur derler sende öylemiydin
Rabbim en kolayından ağzırısız sızısız nasip etsin.2 ye kadar açılması olmazsa sezeryana alacaklar.
tabi söylerim.
Böyle sürpriz doğum haberleri gelince daha günü olan bizleri böyle vitrinin önünde içeriyi görmeye çalışan tüketici gibi hissediyorumNasıl bişey olduğunu bilmeyince
hahahha benm arklarda öyle onların bariz özelliğide diyeblrm hayatta hak yedrtmezler olay çıkarabilirlerÇok sakin olduğumu ama kurnaz olduğumu söylerler hak yemezmişim hakkımı yiyenide affetmezmişim :))
Bizde simdiden 4 dogum olduHalay başı olmuş Size ilk doğuran o olacak sanırsam :)
Doğru aslında Allah başka dert vermesin ama dikkat etmek lazım insanın bazen boşluğuna geliyor.Eşimin meşhur lafını söyleyeyim canım sana "parayla halledilecek şeyler için üzülmeye değmez" der sıkma canını boşver
Geçmiş olsun. Neden yagünaydın kızlar bende kusmalar başladı yaaa
hahahha benm arklarda öyle onların bariz özelliğide diyeblrm hayatta hak yedrtmezler olay çıkarabilirler
gerçi bende öyleym ama onlarda daha bariz bu özellk
Cok guzeller. Ellerine sağlıkKızlar bunlarda benim kendi ellerimle hazırladığım dolap süüslerim yatağımız dış kapı ve iç kapı süslemelerim kapı süsünüde kendimiz yaptık dış kapıdaki)
güzel olmuşlar ellerinize sağlık.
çook güzeller canım güle güle kullanmak nasip olsun:)
Biz Elif Ece koycaz inşallah. Elif adında öğrencim sadece 1 tane. O da cok tatlı. Betul cok var. Fena degiller.Tesekkur ederim cnm evet tabiki dedgn dogru oncelik genetik faktor yetistirme egitim vs. Ama yinede isim karakterini etkiliyor.. O kadr ince detaylarla ilgilenmyrm tabiki harfleri vs.. Mesela ben hic cok basarili olan bir elif gormedimgenelde orta halli oluyorlar.. Belki neye inandgnla alakasi var
çok güzel olmuş elelrine sağlık canım kapı için kaç mt tül kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?