2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bunlarda benim kendi ellerimle hazırladığım dolap süüslerim yatağımız dış kapı ve iç kapı süslemelerim kapı süsünüde kendimiz yaptık dış kapıdaki)
Eline sağlık çok güzel olmuş.Becerikli hatunlar Cekirgee zaten aşmış ama sende az kalmamışın yani.Güle güle kullanın dağıtın misafirlerinize inşallah

Eklentiler

• unnamed.webp
    11 KB · Görüntüleme: 71
Bana mantıklı ayakları yere basan bı hastane cantası lıstesı gonderın ya

canım ben kendi çantamda olanları yazayım belki fikir olur aklına gelen eksik varsa söyle banada yardımcı olursun :)

Anne
Gecelik
Sabaklık
Pijama
Taç
Terlik
Emzirme sütyeni
Atlet
Külot
Çorap
Ped
Göğüs ucu kremi
Göğüs kalkanı
Emzirme emziği
Kağıt havlu
Peçete
Islak mendil
Diş fırçası
Tarak
Ayna
Rollon
Kolonya
Hatıra defteri
Tahliller
Çöp poşeti
Havlu takımı
Lif
Toka
Göğüs pedi
Şarj cihazı
Fotoğraf makinası
Bepanten
Yelek
Bebek
hastane çıkış takımı
yedek zıbın takımı veya tulum
iç dış zıbın
çorap
ağız bezi
battaniye
şapka
bez
ıslak mendil
emzik
biberon
hastaneden çıkış için ana kucağı
sarılık olmasın diye sarı örtü
ikramlıklar
zemzem
hurma

Günaydın bayanlar nasılsınız ? benim biraz canm sıkkın mutfak tezgahıma sıcak bir tencere koydum ve çatladı daha evleneli 1,5 yıl oldu ve eşim tüm evi sıfır yaptırdı üzüldüm
Cnm daha neler eskiyecek kırılcak dökülecek onarılcak.. evet insan üzülüyor ama yeterki sağlık olsun evde huzur olsun bi şekilde gerisi hallediliyor.. bizim maddi sıkıntımız varken neler başımıza geldi bi bilsen hepsi halledildi de unutuldu bile boşver üzme tatlı canını

rabbim yardımcısı olsun inşallah 2 gün önce dr daydı bebeğide 2480 falandı tez zamanda kurtulur inşallah. görüşürseniz selamlarımızı iletin
Allah hayırlısıyla kurtarsın bebişini hayırlısıyla kucağına alsın inşallah.

Ben stajımı hastanede yapmıştım lisede hem sezeryaa hem normal doğuma girdim onları gördüm o yüzden çok korkuyorum. Benim bebişim mucizevi bir şekilde geldi yoksa bana kalsa bebek falan istemiyordum

Ben doğuma ait hiç bişey izlemedim bile cesaretim kırılmasın diye cahil cesaretiyle girmek istiyorum doğuma bunca yıllardır kadınlar yapıyorsa bizde yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…