- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
bende sendenim...Ay heyecanlandım bende ne temizlik ne çanta hiç bir şey hazır değil... daha hastane çıkışı gecelikte almadım eyvah eyvaaah
Eline sağlık çok güzel olmuş.Becerikli hatunlarKızlar bunlarda benim kendi ellerimle hazırladığım dolap süüslerim yatağımız dış kapı ve iç kapı süslemelerim kapı süsünüde kendimiz yaptık dış kapıdaki)
Bende bunları duyunca panik oluyorum ama herşey olacağına varacak sonundaAy heyecanlandım bende ne temizlik ne çanta hiç bir şey hazır değil... daha hastane çıkışı gecelikte almadım eyvah eyvaaah
Ay heyecanlandım bende ne temizlik ne çanta hiç bir şey hazır değil... daha hastane çıkışı gecelikte almadım eyvah eyvaaah
Cok guzeller. Ellerine sağlık
Biz Elif Ece koycaz inşallah. Elif adında öğrencim sadece 1 tane. O da cok tatlı. Betul cok var. Fena degiller.
Eline sağlık çok güzel olmuş.Becerikli hatunlarCekirgee zaten aşmış ama sende az kalmamışın yani.Güle güle kullanın dağıtın misafirlerinize inşallah
Alez ne marka aldınız
Netten sipariş vermeyi düşünüyorum
1 tane 90x130 bi tane de 90x190 alt yatak
Aveaya uğra bi vınn al ben öyle yaptım
Odalarını bilmiyorum
Boşver küçük olsun hasta ziyareti kısa olur, bebek varken çok toplaşılmasın
günaydın kızlar bende kusmalar başladı yaaa
http://www.zazzle.com/pink_and_grey_baby_shower_stickers-217740871209913177
yaa kızlar etiket yapıyorum
printscreen yapıp Paint'e atıyorum ama küçültünce pixelleri abuk bi hal alıyo yazılar falan yamuk yumuk oluyo başka nasıl yapabilirim?
Bana mantıklı ayakları yere basan bı hastane cantası lıstesı gonderın ya
ben bisey yapmadim subatin sonuna hatta marta bile dogurabilirimbebişler aceleci galiba:) sen ne yaptın? 37. haftada görünüyosun ama
Cnm daha neler eskiyecek kırılcak dökülecek onarılcak.. evet insan üzülüyor ama yeterki sağlık olsun evde huzur olsun bi şekilde gerisi hallediliyor.. bizim maddi sıkıntımız varken neler başımıza geldi bi bilsen hepsi halledildi de unutuldu bile boşver üzme tatlı canınıGünaydın bayanlar nasılsınız ? benim biraz canm sıkkın mutfak tezgahıma sıcak bir tencere koydum ve çatladı daha evleneli 1,5 yıl oldu ve eşim tüm evi sıfır yaptırdı üzüldüm
36. haftadaymış :)
açılması başlamış dua edelim ya çok heyecanlı :) :)
2. gruptan haberim yok. Biz burdan duyuru yaptık forumdan gelenler var sadece
Bende bunları duyunca panik oluyorum ama herşey olacağına varacak sonunda
Allah hayırlısıyla kurtarsın bebişini hayırlısıyla kucağına alsın inşallah.rabbim yardımcısı olsun inşallah 2 gün önce dr daydı bebeğide 2480 falandı tez zamanda kurtulur inşallah. görüşürseniz selamlarımızı iletin
Ben stajımı hastanede yapmıştım lisede hem sezeryaa hem normal doğuma girdim onları gördüm o yüzden çok korkuyorum. Benim bebişim mucizevi bir şekilde geldi yoksa bana kalsa bebek falan istemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?