2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kapı süsüleri magnetler falan yapan bildiğinz bi site varmı ? sipariş versemde cıksa aradan çarşıya gidip dolaşamıcam . bide hacışeriften cikolata aldınızmı kızlar ?
https://www.facebook.com/pages/-Butik-Masal-/171093722914108?fref=ts

ben bu sayfaya kapı süsü yaptırdım canım,keçe çalışıyor.

Günaydın..

burcuerenoztel arkadasimiz hastanede dogumu bekliyor dua edelim..
hadi inşallah kolay bir doğumla yavrusuna kavuşur

benimki de dün akşam yemeğe çaya geldii
cumartesi günügelde çocuğa tulum vs alalm diyoo
tamam dedim bindiricem bi güzelll :)
güldürdün beni :)))
benimkiler isteyerek aldılar,ilk alışverişte kıyafetler falan baya tuttu ücret.sonrasında park beşikle dolabı da biz beğendik onların kartla aldık :)
torun torun diyordu kayınpeder hatta erkek istiyordu dedim alsınlar işte her şeyi

bende sendenim...
yusuf yusuf oldum yani...
hafta sonu bitirmeyi düşünüyorum bütün eksiklerimi bakalım
temizlikte haftaya inşallah
maşallah ya ben temizlik namına bişi yapmıyorum.
daha doğrusu eşim burnunu sokuyor her yer her şey temiz diyor.
ama gözüm camlarda ve perdelerde.bana kalsa bayan alırım da istemez benimki.

alez bebeğin yatağı için almıştım ama diğerini kendin içinmi aldın canım

Büyüyen beşiğin altına yatak yaptırdım odam minik diye
Gündüz o uyuyunca bende yanında uyurum inşallah
20 küsür alezler, normal dimi ?

tamam inşallah halledebilirim:)

6 GB aylık 30TL , 12 ay taahhütlü benimki

burcuerenoztel ayyy canım benim yaa. Sağlıkla, bir avazda kurtulsun inşalllah... Günaydın arkadaşlar, hakikaten tek tek çiçek açan tomurcuklar gibi sıralanıyoruz vallahi... Bu arada benim giremediğim zamanlarda whats app grubu kurulmuş sanırım. Nasıl dahil olabiliyorum acaba?

Ben doğuma ait hiç bişey izlemedim bile cesaretim kırılmasın diye cahil cesaretiyle girmek istiyorum doğuma bunca yıllardır kadınlar yapıyorsa bizde yaparız

bende izlemedim izlemicemde heralde, sadece nefes egzersizi yapıyorum ara sıra :)

saolun kızlar doktoruma mesaj attım şimdi. Bakalım ne diyecek ona göre hareket edicem bende.

Büyüyen beşiğin altına yatak yaptırdım odam minik diye
Gündüz o uyuyunca bende yanında uyurum inşallah
20 küsür alezler, normal dimi ?

6 GB aylık 30TL , 12 ay taahhütlü benimki

ahh kıyamam uyuma hayalleri kuruyorsun dimi sende benim gibi :):):) geceleri saat başı tuvalete kalkıyorum bende kesintisiz uyumayı özledim

Günaydın herkese bu arada
sabah sabah a101 e gittim..ofis malzemeleri vardı,masam için magazinlik bantlık falan aldım.
bir de bel şekillendirici korse vardı bilmem iyi midir ondan aldım,doğumdan sonra giyerim diye.

Ben doğuma ait hiç bişey izlemedim bile cesaretim kırılmasın diye cahil cesaretiyle girmek istiyorum doğuma bunca yıllardır kadınlar yapıyorsa bizde yaparız

Bende hiç görmemeyi isterdim ama gençlik merağı iştee izlememekle en iyisini yapıyorsun canım

Bu stickerlari neyin uzerine yapistirmak icin yaptiriyorsunuz?

Çubuk şekerler alıcam onun üstüne ,, yine çubuk bebekli bişeyler var lavanta keseleri yapıp onlara takıcam onun üstüne yapıştırıcam... başka da bulurum yapıştıracak bir yerler diye düşünüyorum :)

Evet ama çok zorlama derim ayyy ben çok tırsmaya başladım

bende kadın çağırıcam yoksa evde 2 döneyim başlıyorum yorulmaya zaten 1 haftadır falan ağrılarım oluyor çok korkuyorum o yüzden. birde burcuyu duyunca bugün iyice tırstım haftaya çarşamba kontrol var nasıl durucam o güne kadar bilmem

İzleme canım bencede bazen bazı şeyleri önceden görmemek daha hayırlı :) ama nefes egzersizleri çok faydalı oluyormuş ben daha başlamasamda :))

çok başım dönüyo nefes alıp verirken normalmi acaba :) doğumdada öyle olursa nefes almayı bırakır bayılma moduna geçerim heralde ehehehe :)

Ben izlemiştim 20 li haftalarda ama artık izlemem heralde hatta bana normal doğum daha kolay görünmüştü ,sezaryen baya fena görünüyordu ben sezaryen olursam görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…