- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
https://www.facebook.com/pages/-Butik-Masal-/171093722914108?fref=tskapı süsüleri magnetler falan yapan bildiğinz bi site varmı ? sipariş versemde cıksa aradan çarşıya gidip dolaşamıcam . bide hacışeriften cikolata aldınızmı kızlar ?
hadi inşallah kolay bir doğumla yavrusuna kavuşur
güldürdün beni :)))benimki de dün akşam yemeğe çaya geldii
cumartesi günügelde çocuğa tulum vs alalm diyoo
tamam dedim bindiricem bi güzelll :)
maşallah ya ben temizlik namına bişi yapmıyorum.bende sendenim...
yusuf yusuf oldum yani...
hafta sonu bitirmeyi düşünüyorum bütün eksiklerimi bakalım
temizlikte haftaya inşallah
Adaş olacaklar desene :))Bizde dün ismini Ece koymaya karar verdik gibi kısa ve öz :)
alez bebeğin yatağı için almıştım ama diğerini kendin içinmi aldın canım
tamam inşallah halledebilirim:)
Ben doğuma ait hiç bişey izlemedim bile cesaretim kırılmasın diyecahil cesaretiyle girmek istiyorum doğuma bunca yıllardır kadınlar yapıyorsa bizde yaparız
allahım yardımcısı olsun kuzumun yaa2 ye kadar açılması olmazsa sezeryana alacaklar.
tabi söylerim.
Bu stickerlari neyin uzerine yapistirmak icin yaptiriyorsunuz?Bende beceremedim bu siteden o yüzden hazır yaptırdım stickerı :) şekil-a aşağıdaki gibi :)
Büyüyen beşiğin altına yatak yaptırdım odam minik diye
Gündüz o uyuyunca bende yanında uyurum inşallah
20 küsür alezler, normal dimi ?
6 GB aylık 30TL , 12 ay taahhütlü benimki
Ben doğuma ait hiç bişey izlemedim bile cesaretim kırılmasın diyecahil cesaretiyle girmek istiyorum doğuma bunca yıllardır kadınlar yapıyorsa bizde yaparız
Evet ama çok zorlama derim ayyy ben çok tırsmaya başladımçntam hazırda temizlik işleri falan var haftaya izine çıkıyorum halledeyim bari o işleri bende
Büyüyen beşiğin altına yatak yaptırdım odam minik diye
Gündüz o uyuyunca bende yanında uyurum inşallah
20 küsür alezler, normal dimi ?
6 GB aylık 30TL , 12 ay taahhütlü benimki
İzleme canım bencede bazen bazı şeyleri önceden görmemek daha hayırlı :) ama nefes egzersizleri çok faydalı oluyormuş ben daha başlamasamda :))bende izlemedim izlemicemde heralde, sadece nefes egzersizi yapıyorum ara sıra :)
Bu stickerlari neyin uzerine yapistirmak icin yaptiriyorsunuz?
Evet genelde öyle yapıyorum ama şimdi baktım sanki kendi kendine birleşiyor gibi.Mermeden kaynaklıdır o , bişey diyolardı adına unuttum
Tahta koy tezgahın üstüne sıcak şeyleri onun üstüne alırsın
Sağlık olsun
Evet ama çok zorlama derim ayyy ben çok tırsmaya başladım
İzleme canım bencede bazen bazı şeyleri önceden görmemek daha hayırlı :) ama nefes egzersizleri çok faydalı oluyormuş ben daha başlamasamda :))
Ben izlemiştim 20 li haftalarda ama artık izlemem heralde hatta bana normal doğum daha kolay görünmüştü ,sezaryen baya fena görünüyordu ben sezaryen olursam görmek istemiyorumBen doğuma ait hiç bişey izlemedim bile cesaretim kırılmasın diyecahil cesaretiyle girmek istiyorum doğuma bunca yıllardır kadınlar yapıyorsa bizde yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?