Çubuk şekerler alıcam onun üstüne ,, yine çubuk bebekli bişeyler var lavanta keseleri yapıp onlara takıcam onun üstüne yapıştırıcam... başka da bulurum yapıştıracak bir yerler diye düşünüyorum :)
Ben haftada yarım gün alıyorum 2 haftadır ev temiz yani şimdi perde ve halıları da parça parça yaptırcam kadına kısmetse oda oda daha kolay olur.bende kadın çağırıcam yoksa evde 2 döneyim başlıyorum yorulmaya zaten 1 haftadır falan ağrılarım oluyor çok korkuyorum o yüzden. birde burcuyu duyunca bugün iyice tırstım haftaya çarşamba kontrol var nasıl durucam o güne kadar bilmem
lohusa taci hevesimdi ama ne hastanede ne evde kullanamayacağımı düşündğm bir şey oldğndan vazgeçtim zaten saçlarm çok uzun güzel bi toka alırım.Kapalı bayanlar doğum sonrası tülbent ya da şal mı kullanacaksınız.. eşarbın üstüne lohusa tacı ilginç olur heralde :))
Alez almadım ben daha lastikli çarşaf aldım onu serdim o yeter mi acaba kalın alezlerden daha sonra alırım.Büyüyen beşiğin altına yatak yaptırdım odam minik diye
Gündüz o uyuyunca bende yanında uyurum inşallah
20 küsür alezler, normal dimi ?
6 GB aylık 30TL , 12 ay taahhütlü benimki
Ben izlemiştim 20 li haftalarda ama artık izlemem heralde hatta bana normal doğum daha kolay görünmüştü ,sezaryen baya fena görünüyordu ben sezaryen olursam görmek istemiyorum
Bence de şalda al yanına ama tac bencede kötü olur , ben kapalı değilim ama lohusa tacı almadım pijamanın içinde bandana çıktı.lohusa taci hevesimdi ama ne hastanede ne evde kullanamayacağımı düşündğm bir şey oldğndan vazgeçtim zaten saçlarm çok uzun güzel bi toka alırım.
normalde tülbent takan biri değilm her zamn şal kullanrm fakat doğum sonrası gözlemlerime göre fazlasyla sıcak basıyor insanı o yüzden mecbur tülbent olur. zaten devlette doğum düşündğm için ziyaret saatnde belki şal takablrm alacam yanıma yine..
Alez almadım ben daha lastikli çarşaf aldım onu serdim o yeter mi acaba kalın alezlerden daha sonra alırım.
Alla alla. Totem mi yapmis
Ben haftada yarım gün alıyorum 2 haftadır ev temiz yani şimdi perde ve halıları da parça parça yaptırcam kadına kısmetse oda oda daha kolay olur.
Bende taşikardi var dayanamam heralde doğum şeklinide doktrumla bu hafta konuşucam zaten iğne kullanıyorum planlı olur diye düşünüyorum bakalım , ama netleşse bende daha sakin olucam.zaten görmüyorsun ama sesleri falan duyarsın, bende sezeryan istemiyorum ama mecbur olursa tamamen bayılmayı tercih ederim. sesleri duyup panik olup tansiyon falan çıkar yada heyecandan başka olumsuz bir şey olurum diye korkuyorum
benmde eşim elif i çok istyr büyük ihtimal elif olacak ama yanına da isim düşünüyrz onu bi türlü kararlaştıramadık..Biz Elif Ece koycaz inşallah. Elif adında öğrencim sadece 1 tane. O da cok tatlı. Betul cok var. Fena degiller.
Hmm bu hafta bakayım ozaman.Ben bi arkadaşa sordum al dedi
Bezden sızabiliyomuş çünkü
Hatta yastık alezi de alsak mı ? Kusarsa filan diye
2 ye kadar açılması olmazsa sezeryana alacaklar.
tabi söylerim.
Ben izlemiştim 20 li haftalarda ama artık izlemem heralde hatta bana normal doğum daha kolay görünmüştü ,sezaryen baya fena görünüyordu ben sezaryen olursam görmek istemiyorum
Hadi afiyet olsun canımBen kahvaltıya gidiyorum anneme
Ablamlarda oraya gelecek
Geçerken yatak siparişini bi sorucam
Görüşürüz ( :
benmde eşim elif i çok istyr büyük ihtimal elif olacak ama yanına da isim düşünüyrz onu bi türlü kararlaştıramadık..
elif nur, elif beren, elif Betül,elif su..
ece ismini çok beğenyrm yeğenmn adı.. yeğenime de çok yakışıyor..
Bende taşikardi var dayanamam heralde doğum şeklinide doktrumla bu hafta konuşucam zaten iğne kullanıyorum planlı olur diye düşünüyorum bakalım , ama netleşse bende daha sakin olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?