2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hastanede ve evde lohusa şerbeti çikolaya ikram edeyim diyorum yetermi sizce birde kurabiyemi yapsak acaba

Ben haftada yarım gün alıyorum 2 haftadır ev temiz yani şimdi perde ve halıları da parça parça yaptırcam kadına kısmetse oda oda daha kolay olur.

Kapalı bayanlar doğum sonrası tülbent ya da şal mı kullanacaksınız.. eşarbın üstüne lohusa tacı ilginç olur heralde :))
lohusa taci hevesimdi ama ne hastanede ne evde kullanamayacağımı düşündğm bir şey oldğndan vazgeçtim zaten saçlarm çok uzun güzel bi toka alırım.
normalde tülbent takan biri değilm her zamn şal kullanrm fakat doğum sonrası gözlemlerime göre fazlasyla sıcak basıyor insanı o yüzden mecbur tülbent olur. zaten devlette doğum düşündğm için ziyaret saatnde belki şal takablrm alacam yanıma yine..

Büyüyen beşiğin altına yatak yaptırdım odam minik diye
Gündüz o uyuyunca bende yanında uyurum inşallah
20 küsür alezler, normal dimi ?

6 GB aylık 30TL , 12 ay taahhütlü benimki
Alez almadım ben daha lastikli çarşaf aldım onu serdim o yeter mi acaba kalın alezlerden daha sonra alırım.

Ben izlemiştim 20 li haftalarda ama artık izlemem heralde hatta bana normal doğum daha kolay görünmüştü ,sezaryen baya fena görünüyordu ben sezaryen olursam görmek istemiyorum

zaten görmüyorsun ama sesleri falan duyarsın, bende sezeryan istemiyorum ama mecbur olursa tamamen bayılmayı tercih ederim. sesleri duyup panik olup tansiyon falan çıkar yada heyecandan başka olumsuz bir şey olurum diye korkuyorum

Bence de şalda al yanına ama tac bencede kötü olur , ben kapalı değilim ama lohusa tacı almadım pijamanın içinde bandana çıktı.

Alez almadım ben daha lastikli çarşaf aldım onu serdim o yeter mi acaba kalın alezlerden daha sonra alırım.

Ben bi arkadaşa sordum al dedi
Bezden sızabiliyomuş çünkü
Hatta yastık alezi de alsak mı ? Kusarsa filan diye

Ben haftada yarım gün alıyorum 2 haftadır ev temiz yani şimdi perde ve halıları da parça parça yaptırcam kadına kısmetse oda oda daha kolay olur.

bilsem ne zaman olacağını 1 hafta önceden en incesşne kadar yaptıracapım ama baksana belli olmuyorki

Bende taşikardi var dayanamam heralde doğum şeklinide doktrumla bu hafta konuşucam zaten iğne kullanıyorum planlı olur diye düşünüyorum bakalım , ama netleşse bende daha sakin olucam.

Biz Elif Ece koycaz inşallah. Elif adında öğrencim sadece 1 tane. O da cok tatlı. Betul cok var. Fena degiller.
benmde eşim elif i çok istyr büyük ihtimal elif olacak ama yanına da isim düşünüyrz onu bi türlü kararlaştıramadık..
elif nur, elif beren, elif Betül,elif su..
ece ismini çok beğenyrm yeğenmn adı.. yeğenime de çok yakışıyor..

Ben izlemiştim 20 li haftalarda ama artık izlemem heralde hatta bana normal doğum daha kolay görünmüştü ,sezaryen baya fena görünüyordu ben sezaryen olursam görmek istemiyorum

Valla ikisinide görmedim her ne kadar tırssamda normal olur inşallah sonuçta aksilik olmadıkça Rabbimiz o donanımla yaratmış bizi. Herkesin gönlünce olur herşey inşallah

Bizde hala gülce mi yoksa
Gülce Elif mi tam netlesemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…