2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ikisinide görmedim her ne kadar tırssamda normal olur inşallah sonuçta aksilik olmadıkça Rabbimiz o donanımla yaratmış bizi. Herkesin gönlünce olur herşey inşallah
Tabiki en güzeli normal doğum sonuçta dediğin gibi yaradılış öyle ama terslik olacaksa zorlamayada gerek yok.Allahım hepimize yardım etsin.

bende sendenim...
yusuf yusuf oldum yani...
hafta sonu bitirmeyi düşünüyorum bütün eksiklerimi bakalım
temizlikte haftaya inşallah

Bende bunları duyunca panik oluyorum ama herşey olacağına varacak sonunda

Bende dün gecelikleri terziye yolladım boy kısa olunca alttan kestirmek gerekiyor ev temizliği var halılar yıkamaya verilecek kadın olmak ne zormuş yaa

Aynen kıslar herşey olacağına varır evet ama insan eksiksiz olsun istiyor herşeyi... öncelik sağlık pek tabi..

Bence de şalda al yanına ama tac bencede kötü olur , ben kapalı değilim ama lohusa tacı almadım pijamanın içinde bandana çıktı.
evet alacağm inşş şalı birazcık görsele önem veryrm ama halim ne durumda olur o anda Allah bilir
benmde pijamamdan çıktı bi bandana ama dedğm gibi saçlar çok uzun olunca kullanamam toplamam lazım..
lohusalığım bitince de saçlarımı kestrp boyatmayı düşünyrm inşşş hem moral falan olur diye düşünyrm..

Benim saçlarım pek uzun değil ama tabi tokada koydum toplarım yinede.

ben hastanede ve evde lohusa şerbeti çikolaya ikram edeyim diyorum yetermi sizce birde kurabiyemi yapsak acaba

ben çok abarttım bu işi galiba foto çekimi yapılacak diye... çikolata,, lavanta keseleri.,, süslü püslü şekerler bi de tatlı tuzlu kurabiyeler yaparım aynı şekilde şerbette,, hastane odasını da süslenicek ama herşeyi kendim yapıyorum aldım zaten herşeyi :) ama benim hastane ziyaretime gelende çok olur ...

bilsem ne zaman olacağını 1 hafta önceden en incesşne kadar yaptıracapım ama baksana belli olmuyorki
keşke dedğn gibi olsa zamn belli olsa bende çok dert ettim ev temzlğni evin hali hal değil
eltim gelrm demşti temzlğe ama çağrmam sanrm.. yardımcı alsam temizliğini beğenr miyim hiç bilmyrm ben bi de iş buyuramam
yada bi hafta sonu eşimle yavaş yavaş yapacağz.. ama ne zamn başlayacağz işte asıl mesele bu..

bende kararsız kalıyorum.. tek renk tülbentler oluyor.. bende devamlı şal kullanan biriyim.. alırsam nasıl bir şey alayım diyorum:)

aynen çok panik oldum şimdi yapılacak lstesi çıkarıyorum kendime de büyük mesele ne zaman yapılacakalrı. sen yinede birini al canım beğenmediğin yerleri eşinle üstünden geçersin o kadar yorma kendini

bende kararsız kalıyorum.. tek renk tülbentler oluyor.. bende devamlı şal kullanan biriyim.. alırsam nasıl bir şey alayım diyorum:)
ben tek renk koydum tülbent pembe ve krem bir de şal koyacağım pembe renkte..
bir de ebruli desenler oluyor pembe tonlarnda birinde gördüm güzel duruyor oyası falanda yok hem..

ben tek renk koydum tülbent pembe ve krem bir de şal koyacağım pembe renkte..
bir de ebruli desenler oluyor pembe tonlarnda birinde gördüm güzel duruyor oyası falanda yok hem..
ya nette varsa bakabilirmisin... fikir olur banada :)

notumu aldım teşekkür ederiz :) sarılık olmasın diye sarı örtü nedir acaba ?

Karar vermek gerçekten zor. Isin bulursan yaz mutlaka

notumu aldım teşekkür ederiz :) sarılık olmasın diye sarı örtü nedir acaba ?
Bebek sarılık olmasın diye sarı tülbent örtüyolar beşiğin üzerine, bende ablamdan biliyorum kv getirdi sarı bi tülbent örttü ilkkez gördüm o zaman sarılık için dedi ama yeğenim sarılık geçirdi faydası olmadı yani

Kızlar merhaba benim gibi atama ekleyen var mı bilmiyorum ama Haziran sonunda yapılan alımlar Nisan sonuna alındı bekleyen varsa haber veriyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…