Tabiki en güzeli normal doğum sonuçta dediğin gibi yaradılış öyle ama terslik olacaksa zorlamayada gerek yok.Allahım hepimize yardım etsin.Valla ikisinide görmedim her ne kadar tırssamda normal olur inşallah sonuçta aksilik olmadıkça Rabbimiz o donanımla yaratmış bizi. Herkesin gönlünce olur herşey inşallah
bende sendenim...
yusuf yusuf oldum yani...
hafta sonu bitirmeyi düşünüyorum bütün eksiklerimi bakalım
temizlikte haftaya inşallah
Bende bunları duyunca panik oluyorum ama herşey olacağına varacak sonunda
Bende dün gecelikleri terziye yolladım boy kısa olunca alttan kestirmek gerekiyor ev temizliği var halılar yıkamaya verilecek kadın olmak ne zormuş yaa
Clexane kan sulandırıcı iğne + coraspin pıhtılaşma için.Bu yüzden br düşüğüm olmuştune iğnesi kulanıyorsun canım
evet alacağm inşş şalı birazcık görsele önem veryrm ama halim ne durumda olur o anda Allah bilirBence de şalda al yanına ama tac bencede kötü olur , ben kapalı değilim ama lohusa tacı almadım pijamanın içinde bandana çıktı.
Benim saçlarım pek uzun değil ama tabi tokada koydum toplarım yinede.evet alacağm inşş şalı birazcık görsele önem veryrm ama halim ne durumda olur o anda Allah bilir
benmde pijamamdan çıktı bi bandana ama dedğm gibi saçlar çok uzun olunca kullanamam toplamam lazım..
lohusalığım bitince de saçlarımı kestrp boyatmayı düşünyrm inşşş hem moral falan olur diye düşünyrm..
ben hastanede ve evde lohusa şerbeti çikolaya ikram edeyim diyorum yetermi sizce birde kurabiyemi yapsak acaba
keşke dedğn gibi olsa zamn belli olsa bende çok dert ettim ev temzlğni evin hali hal değilbilsem ne zaman olacağını 1 hafta önceden en incesşne kadar yaptıracapım ama baksana belli olmuyorki
bende kararsız kalıyorum.. tek renk tülbentler oluyor.. bende devamlı şal kullanan biriyim.. alırsam nasıl bir şey alayım diyorum:)lohusa taci hevesimdi ama ne hastanede ne evde kullanamayacağımı düşündğm bir şey oldğndan vazgeçtim zaten saçlarm çok uzun güzel bi toka alırım.
normalde tülbent takan biri değilm her zamn şal kullanrm fakat doğum sonrası gözlemlerime göre fazlasyla sıcak basıyor insanı o yüzden mecbur tülbent olur. zaten devlette doğum düşündğm için ziyaret saatnde belki şal takablrm alacam yanıma yine..
keşke dedğn gibi olsa zamn belli olsa bende çok dert ettim ev temzlğni evin hali hal değil
eltim gelrm demşti temzlğe ama çağrmam sanrm.. yardımcı alsam temizliğini beğenr miyim hiç bilmyrm ben bi de iş buyuramam
yada bi hafta sonu eşimle yavaş yavaş yapacağz.. ama ne zamn başlayacağz işte asıl mesele bu..
hım o zaman geceliklere uygun şal bakayım ben.. bi de tülbent yeter sanırımBence de şalda al yanına ama tac bencede kötü olur , ben kapalı değilim ama lohusa tacı almadım pijamanın içinde bandana çıktı.
Hayırlısı olsun inşallah, bizlerden de selam söyle olur mu2 ye kadar açılması olmazsa sezeryana alacaklar.
Clexane kan sulandırıcı iğne + coraspin pıhtılaşma için.Bu yüzden br düşüğüm olmuştu
ben tek renk koydum tülbent pembe ve krem bir de şal koyacağım pembe renkte..bende kararsız kalıyorum.. tek renk tülbentler oluyor.. bende devamlı şal kullanan biriyim.. alırsam nasıl bir şey alayım diyorum:)
ya nette varsa bakabilirmisin... fikir olur banada :)ben tek renk koydum tülbent pembe ve krem bir de şal koyacağım pembe renkte..
bir de ebruli desenler oluyor pembe tonlarnda birinde gördüm güzel duruyor oyası falanda yok hem..
canım ben kendi çantamda olanları yazayım belki fikir olur aklına gelen eksik varsa söyle banada yardımcı olursun :)
Anne
Gecelik
Sabaklık
Pijama
Taç
Terlik
Emzirme sütyeni
Atlet
Külot
Çorap
Ped
Göğüs ucu kremi
Göğüs kalkanı
Emzirme emziği
Kağıt havlu
Peçete
Islak mendil
Diş fırçası
Tarak
Ayna
Rollon
Kolonya
Hatıra defteri
Tahliller
Çöp poşeti
Havlu takımı
Lif
Toka
Göğüs pedi
Şarj cihazı
Fotoğraf makinası
Bepanten
Yelek
Bebek
hastane çıkış takımı
yedek zıbın takımı veya tulum
iç dış zıbın
çorap
ağız bezi
battaniye
şapka
bez
ıslak mendil
emzik
biberon
hastaneden çıkış için ana kucağı
sarılık olmasın diye sarı örtü
ikramlıklar
zemzem
hurma
Karar vermek gerçekten zor. Isin bulursan yaz mutlakabenmde eşim elif i çok istyr büyük ihtimal elif olacak ama yanına da isim düşünüyrz onu bi türlü kararlaştıramadık..
elif nur, elif beren, elif Betül,elif su..
ece ismini çok beğenyrm yeğenmn adı.. yeğenime de çok yakışıyor..
Bebek sarılık olmasın diye sarı tülbent örtüyolar beşiğin üzerine, bende ablamdan biliyorum kv getirdi sarı bi tülbent örttü ilkkez gördüm o zaman sarılık için dedi ama yeğenim sarılık geçirdi faydası olmadı yaninotumu aldım teşekkür ederiz :) sarılık olmasın diye sarı örtü nedir acaba ?
Meltem suyumu gelmis ne olmus oyle aniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?