notumu aldım teşekkür ederiz :) sarılık olmasın diye sarı örtü nedir acaba ?
şimdi bende yapılacaklar listesi hazrlayım diyordum kendime :)aynen çok panik oldum şimdi yapılacak lstesi çıkarıyorum kendime de büyük mesele ne zaman yapılacakalrı. sen yinede birini al canım beğenmediğin yerleri eşinle üstünden geçersin o kadar yorma kendini
baktım ama bulamadm cnm bi tülbentçiye gitsen oyasız tülbentlern arasndan bulursn belki..ya nette varsa bakabilirmisin... fikir olur banada :)
Aaa dogumamai gitmis sen nerden duydun
sarı tülbent eskilerde kalma bi batıl inanç diyebiliriz. aslında bebeğin güneş alan yerde durması sarılık olmasını engelliyormuş. ama eskiler tabi bunu güneş rengi olan tülbentle olmamasını sağlamaya çalışmışlar. aslında onun mantığı gün ışığı bebeğe iyi geliyor. yoksa bebek açsa ışık görmüyorsa tülbent falan hkaye. yada sarılık olcaksa olur zaten benm kv dede tutturdu sarı örtcem diye örtsün bakalım ne olcakBebek sarılık olmasın diye sarı tülbent örtüyolar beşiğin üzerine, bende ablamdan biliyorum kv getirdi sarı bi tülbent örttü ilkkez gördüm o zaman sarılık için dedi ama yeğenim sarılık geçirdi faydası olmadı yani
bi dolanayım bakalım nasıl bişi önerecekler :)baktım ama bulamadm cnm bi tülbentçiye gitsen oyasız tülbentlern arasndan bulursn belki..
hadi yaa iyimiymiş peki Allah yardımcısı olsungece suyu gelmiş hastaneye gitmiş acılmayı beklıyolar
Sari tulbent orterler bwbeginin uzerine sarilik olmasin die yada kirmizi tulbent oda Al basmasin die bizde vardir orteriz ha sarilik olmuyor mu oluyor ama adet olmus :)notumu aldım teşekkür ederiz :) sarılık olmasın diye sarı örtü nedir acaba ?
sarı tülbent bizde annelermzden ananelermzden gelen bi gelenek hali gibi olmuş bana da yapıyor kv.Bebek sarılık olmasın diye sarı tülbent örtüyolar beşiğin üzerine, bende ablamdan biliyorum kv getirdi sarı bi tülbent örttü ilkkez gördüm o zaman sarılık için dedi ama yeğenim sarılık geçirdi faydası olmadı yani
Canim benimde 4 dusugum olduClexane kan sulandırıcı iğne + coraspin pıhtılaşma için.Bu yüzden br düşüğüm olmuştu
Oo maşallah yahu bizim topikte gidiyor yavaş yavaş :)Bizde simdiden 4 dogum oldu
Peki bu ilk bebeişin mi olucak hayırlısıyla ?Canim benimde 4 dusugum oldu
Yok canim 3. Olacak Allah izin verirse senin ilk sanirimPeki bu ilk bebeişin mi olucak hayırlısıyla ?
Aynen hicbir sey hazirlamadim ustene bi de sehir disina kayinvalidemlere geldik burda dogurmam insallah kucuk bi ilce cunku.babaannesi ve halalari oglusuma bisuru esya almis 10 tane de hirka yelek vs. Ormus sevindirik oldukburcuerenoztel Rabbim yardımcın olsun.Ayy arkadaşlar beni bir heyecan basti ya.Artik herseyi halledip beklemek en doğrusu galiba.Cantayi bile hazirlamadim ben.Temizlik içinde hep erken gibi geliyirdu ama neolacagi belli olmaz yapmak lazım biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?