2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen çok panik oldum şimdi yapılacak lstesi çıkarıyorum kendime de büyük mesele ne zaman yapılacakalrı. sen yinede birini al canım beğenmediğin yerleri eşinle üstünden geçersin o kadar yorma kendini
şimdi bende yapılacaklar listesi hazrlayım diyordum kendime :)
temizliğe başlamak için belki erken olablr ama sanki tüllerden storlardan başlayablrz diye düşünyrm..
eşim sağolsun ince iş yapar bir de bizim evde çok eşya yoktur zaten ara ara evde dolap içlerinin düzenlemesini temizlğni yapıyorz eşimle atılcaklar ayıklancaklar vs.. içler halledldi şimdi sıra dış kısımda :)
bu haftasonuda tadilatlık işlermz var bi de evde bi kaç küçük dekorasyon işlermz olcak inş.. önce onları halledelm diyoruz..

sarı tülbent eskilerde kalma bi batıl inanç diyebiliriz. aslında bebeğin güneş alan yerde durması sarılık olmasını engelliyormuş. ama eskiler tabi bunu güneş rengi olan tülbentle olmamasını sağlamaya çalışmışlar. aslında onun mantığı gün ışığı bebeğe iyi geliyor. yoksa bebek açsa ışık görmüyorsa tülbent falan hkaye. yada sarılık olcaksa olur zaten benm kv dede tutturdu sarı örtcem diye örtsün bakalım ne olcak

notumu aldım teşekkür ederiz :) sarılık olmasın diye sarı örtü nedir acaba ?
Sari tulbent orterler bwbeginin uzerine sarilik olmasin die yada kirmizi tulbent oda Al basmasin die bizde vardir orteriz ha sarilik olmuyor mu oluyor ama adet olmus :)

sarı tülbent bizde annelermzden ananelermzden gelen bi gelenek hali gibi olmuş bana da yapıyor kv.
ama sarılık geçirdiği tabiki doğru değil.. sarılığı ancak ışın tedavisi geçirir d vitamıni eksklğnde oluşur ve bu yüzden vücuda ışın verilir vücutta d vit üretir..
sarı örtü konuldğnda bebeğn sarılık oldğu belli olmaz aynı ton oldğndan bu yüzden sanrm geçtğni düşünürler..

burcuerenoztel Rabbim yardımcın olsun.Ayy arkadaşlar beni bir heyecan basti ya.Artik herseyi halledip beklemek en doğrusu galiba.Cantayi bile hazirlamadim ben.Temizlik içinde hep erken gibi geliyirdu ama neolacagi belli olmaz yapmak lazım biran önce

Aynen hicbir sey hazirlamadim ustene bi de sehir disina kayinvalidemlere geldik burda dogurmam insallah kucuk bi ilce cunku.babaannesi ve halalari oglusuma bisuru esya almis 10 tane de hirka yelek vs. Ormus sevindirik olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…