Evet canım inşallah,peki senin diğer nasıl oldu ? Sezaryenle mi doğum yaptın ,kaçıncı haftalarında ? Ayy çok soru sordum ama napıyım çok merak ediyorum ...Yok canim 3. Olacak Allah izin verirse senin ilk sanirim
yataklarımıza su geçirmez alez şart sanki benm yeğeninde gece geldi suyu Allah tan alezi vardıda yatağa geçmemiş nevresm yorgan herşey batmış..kızlar bu suyun gelmesi olayı hep ecemi olur yaaa geceleri uyuyamaz oldum :S
ben de gece gelmesinden,sancılanmaktan korkuyorum biraz.hayırlısı artık.kızlar bu suyun gelmesi olayı hep ecemi olur yaaa geceleri uyuyamaz oldum :S
haklısın..alez var ama su geçirmez değil.yataklarımıza su geçirmez alez şart sanki benm yeğeninde gece geldi suyu Allah tan alezi vardıda yatağa geçmemiş nevresm yorgan herşey batmış..
ben doğrudan içine koydum.Bebeğin kıyafetlerini direk çantayamı koydunuz hurç alıp içine koyup yerleştirsek veya başka bir fikri olan var mı kızlar
Bebek sarılık olmasın diye sarı tülbent örtüyolar beşiğin üzerine, bende ablamdan biliyorum kv getirdi sarı bi tülbent örttü ilkkez gördüm o zaman sarılık için dedi ama yeğenim sarılık geçirdi faydası olmadı yani
tatlı yapıcam ben yine kızlar
evde kalmak da kötüymüş hep boğaz hep boğaz
evde olsam şuan sadece uyurum..
Sen ne zaman ayrilacaksin izine
şubat 7 37. haftam ama artık dayanamıyorum..
şimdi bende yapılacaklar listesi hazrlayım diyordum kendime :)
temizliğe başlamak için belki erken olablr ama sanki tüllerden storlardan başlayablrz diye düşünyrm..
eşim sağolsun ince iş yapar bir de bizim evde çok eşya yoktur zaten ara ara evde dolap içlerinin düzenlemesini temizlğni yapıyorz eşimle atılcaklar ayıklancaklar vs.. içler halledldi şimdi sıra dış kısımda :)
bu haftasonuda tadilatlık işlermz var bi de evde bi kaç küçük dekorasyon işlermz olcak inş.. önce onları halledelm diyoruz..
sarı tülbent eskilerde kalma bi batıl inanç diyebiliriz. aslında bebeğin güneş alan yerde durması sarılık olmasını engelliyormuş. ama eskiler tabi bunu güneş rengi olan tülbentle olmamasını sağlamaya çalışmışlar. aslında onun mantığı gün ışığı bebeğe iyi geliyor. yoksa bebek açsa ışık görmüyorsa tülbent falan hkaye. yada sarılık olcaksa olur zaten benm kv dede tutturdu sarı örtcem diye örtsün bakalım ne olcak
yok canim onemli degil ben igneyi ilk defa bu hamileligimde kullandin diger hamilelikte 3 ay coraspin kullandim digeride sezeryandi 38 haftada aldilar bebegi :)Evet canım inşallah,peki senin diğer nasıl oldu ? Sezaryenle mi doğum yaptın ,kaçıncı haftalarında ? Ayy çok soru sordum ama napıyım çok merak ediyorum ...
Aynen hicbir sey hazirlamadim ustene bi de sehir disina kayinvalidemlere geldik burda dogurmam insallah kucuk bi ilce cunku.babaannesi ve halalari oglusuma bisuru esya almis 10 tane de hirka yelek vs. Ormus sevindirik olduk
Hakli olarakRabbim yardim etsin sana insallahhh
Bebeğin kıyafetlerini direk çantayamı koydunuz hurç alıp içine koyup yerleştirsek veya başka bir fikri olan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?