evet evet bende halıları önümüzdeki hafta yıkamaya verip tüller ve storları halledeceğim, çikolataları süsleyip ikramlıklarıda hastane çantasının yanına koydummu bir tek temizlik kalıyor. çarşamba kontrolüm var heralde çatı muayenesini yapar o zaman, bakalım ne diyecek ona göre temizliğide halletmem lazım. ne güzel senin eşinde yardımcı oluyormuş benimkide öyledir sağolsun sesini çıkarmadan yapar :)
Ben iki kucuk canta yaptim birine bebegin digerine benim.esyalarimi koydumBebeğin kıyafetlerini direk çantayamı koydunuz hurç alıp içine koyup yerleştirsek veya başka bir fikri olan var mı kızlar
Epilasyon makinan.varsa bi ustten gec canimBenimde kontrolum salı artık her daim temiz olmak lazım :) her sabah kalkınca önce saçlarıma ve kaşlarıma bakıyorum sonra bacaklarıma :)))) ama en sevmediğim şey yeni çıkan tüyler göbişten göremiyorum zaten ne olcak bilmiyoum sizler yeni çıkarken tüyleri nasıl hallediyorsunuz kızlar
Benimde kontrolum salı artık her daim temiz olmak lazım :) her sabah kalkınca önce saçlarıma ve kaşlarıma bakıyorum sonra bacaklarıma :)))) ama en sevmediğim şey yeni çıkan tüyler göbişten göremiyorum zaten ne olcak bilmiyoum sizler yeni çıkarken tüyleri nasıl hallediyorsunuz kızlar
Epilasyon makinan.varsa bi ustten gec canim
ya benim hamilelikte maşallah o kadar azaldıki yok denecek kadar :) inşallah böyle gider. ama en korktuğum şey hazılıksız yakalanmak ve lağma yapmaları ufff çok iğrenç yaaa
Allah razı olsun eşlerimizden.. :)evet evet bende halıları önümüzdeki hafta yıkamaya verip tüller ve storları halledeceğim, çikolataları süsleyip ikramlıklarıda hastane çantasının yanına koydummu bir tek temizlik kalıyor. çarşamba kontrolüm var heralde çatı muayenesini yapar o zaman, bakalım ne diyecek ona göre temizliğide halletmem lazım. ne güzel senin eşinde yardımcı oluyormuş benimkide öyledir sağolsun sesini çıkarmadan yapar :)
amin canım.. hepimize özellikle 37. haftayı bekleyenlere..
belim ağrıyoo uykusuzluk hepsi bi yana da midem çook fena yanıyoo yaa
dayanamıyorum
ben herşeyden çok korkuyorum sanırım hazırlıksız olmak korkularmn yanında en hafifiBende hazırlıksız yakalanmaktan çok korkuyorum : ((
ben geldim kızlar.. yemeğimizi yedik biraz yürüyüş yapalım dedim ama belim kopmak üzere ya artık işe gelmek istemiyorum önümde 3 hafta var nasıl işkence geliyo resmen... evde olup eksiklerimi tamamlamak, alacaklarımı almak istiyorum
bebeğimde çok hareketli bi ara yürürken resmen kasılıp kaldım çok canım yandı
Kızlar ya Rukiye ismi hakkında ne düşünüyorsunuz?
bende öğle arası turlayım dedim ama bebişim o kadar aşağıda hareket ediyor ki ne yapacağımı şaşırdım yürünmüyorda artıkbugünde masamı toparladım izne ayrılıyorum evde de net olaydı iyiydi aklım burda kalacak
2 saat uzaklikta esimin gonlu olsun istedim bi de biz gidelim de onlar gelmesin dedi esim.zaten benim annemler gelcek kalabalik olmayalimne kadar uzaklıkta bilmiyorum ama iyi cesaret etmisin canım şehir dışına çıkmaya maşallah :) bende istiyorum ailemin yanına gitmeye ama cesaret edemiyorum
:)))) ne zamandir ne okuyabildim ne yazabildim doguma giden varmis Allahim yardimcisi olsun valla korkuyorum duydukca:) misslife seninle ayniyiz herseyden korkuyorum yaa:) hazirliksiz yakalanmak korkularimin arasinda en hafifi:))))ben herşeyden çok korkuyorum sanırım hazırlıksız olmak korkularmn yanında en hafifi
bende önceden ağda yapardm şimdi ne mümkün jiletlede yarm yamalak oluyr artık napiim ya oldğu kadar zaten eskisi gibi çok olmyr..
ben herşeyden çok korkuyorum sanırım hazırlıksız olmak korkularmn yanında en hafifi
bende önceden ağda yapardm şimdi ne mümkün jiletlede yarm yamalak oluyr artık napiim ya oldğu kadar zaten eskisi gibi çok olmyr..
Ben hasta bezi aldım kızlar herkes çok tavsiye etti.Bn paketi koydm direk cantya zaten 7 tane var icinde
Benimde kontrolum salı artık her daim temiz olmak lazım :) her sabah kalkınca önce saçlarıma ve kaşlarıma bakıyorum sonra bacaklarıma :)))) ama en sevmediğim şey yeni çıkan tüyler göbişten göremiyorum zaten ne olcak bilmiyoum sizler yeni çıkarken tüyleri nasıl hallediyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?