2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kontrolum salı artık her daim temiz olmak lazım :) her sabah kalkınca önce saçlarıma ve kaşlarıma bakıyorum sonra bacaklarıma :)))) ama en sevmediğim şey yeni çıkan tüyler göbişten göremiyorum zaten ne olcak bilmiyoum sizler yeni çıkarken tüyleri nasıl hallediyorsunuz kızlar

Epilasyon makinan.varsa bi ustten gec canim

ya benim hamilelikte maşallah o kadar azaldıki yok denecek kadar :) inşallah böyle gider. ama en korktuğum şey hazılıksız yakalanmak ve lağma yapmaları ufff çok iğrenç yaaa

ya benim hamilelikte maşallah o kadar azaldıki yok denecek kadar :) inşallah böyle gider. ama en korktuğum şey hazılıksız yakalanmak ve lağma yapmaları ufff çok iğrenç yaaa

Bende hazırlıksız yakalanmaktan çok korkuyorum : ((

Allah razı olsun eşlerimizden.. :)
benmde çikolata süslemem lazım erken olmazmı ama ? bir de nasıl süsleyeceksin var mı bi örnek ?

Bende hazırlıksız yakalanmaktan çok korkuyorum : ((
ben herşeyden çok korkuyorum sanırım hazırlıksız olmak korkularmn yanında en hafifi

bende önceden ağda yapardm şimdi ne mümkün jiletlede yarm yamalak oluyr artık napiim ya oldğu kadar zaten eskisi gibi çok olmyr..

ben geldim kızlar.. yemeğimizi yedik biraz yürüyüş yapalım dedim ama belim kopmak üzere ya artık işe gelmek istemiyorum önümde 3 hafta var nasıl işkence geliyo resmen... evde olup eksiklerimi tamamlamak, alacaklarımı almak istiyorum

bebeğimde çok hareketli bi ara yürürken resmen kasılıp kaldım çok canım yandı

selam kızlar işlerden vakit bulamıyorum yazmaya..sanırım bende artık haftaya bırakıcam dayamıcam daha fazla gibi geliyor..bi midem yanıyor bi bulanıyor bi karnım ağrıyor hep bişeylerim var..evde yan gel yat istiyorum artıktemizliği ben biraz hallettim daha doğrusu annem sağolsun perdeleri yıkadık.halıları gonderdim haftaya gelicek.mutfak dolaplarını silmiştik.normal tozlar yerler vs ufak gunluk temizlik kaldı diyeiblirm ama çantamı yapmadım daha ..bugun burcuyu duyunca akşama başlıcam yapmaya..kendi temizliğime gelince bende jilet yapıyorum bu hafta ayna kullandım ama gene yarım yamalak bişey oldu yaa doğuma giderken artık birinden yardım alcam galiba((

bende öğle arası turlayım dedim ama bebişim o kadar aşağıda hareket ediyor ki ne yapacağımı şaşırdım yürünmüyorda artık bugünde masamı toparladımizne ayrılıyorum evde de net olaydı iyiydi aklım burda kalacak

telefonunda net yokmu whatsup grubu varmış ordan takip edebilirsin

ne kadar uzaklıkta bilmiyorum ama iyi cesaret etmisin canım şehir dışına çıkmaya maşallah :) bende istiyorum ailemin yanına gitmeye ama cesaret edemiyorum
2 saat uzaklikta esimin gonlu olsun istedim bi de biz gidelim de onlar gelmesin dedi esim.zaten benim annemler gelcek kalabalik olmayalim

:)))) ne zamandir ne okuyabildim ne yazabildim doguma giden varmis Allahim yardimcisi olsun valla korkuyorum duydukca:) misslife seninle ayniyiz herseyden korkuyorum yaa:) hazirliksiz yakalanmak korkularimin arasinda en hafifi:))))

Benimde azaldı ama bende mecbur jılet düşünüyorum yapcak bişey yok

bende aynen kuaföre gitmem lazım doğuma yakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…