Bencede senin hazır olman lazım artık. Allah kolaylık versin. Benimde hiç birşeyim hazır değil. Bu hafta izine çıkıcam ondan haftaya başlıyayım artık diyorum.bende heyecan yapmaya başladım..
çantam hazır herşeyi yıkadım ütüledimm
evim temizlenip beşiği kurulacak ama vakit daralıyor..
telefonunda net yokmu whatsup grubu varmış ordan takip edebilirsin
( sonlardasin sen artik zor valla ama az kaldi azicik daha dayan evdesin
Bende hep düşünüyorum. Ne yapsam diye ???Bebeğin kıyafetlerini direk çantayamı koydunuz hurç alıp içine koyup yerleştirsek veya başka bir fikri olan var mı kızlar
Bencede senin hazır olman lazım artık. Allah kolaylık versin. Benimde hiç birşeyim hazır değil. Bu hafta izine çıkıcam ondan haftaya başlıyayım artık diyorum.
ayyy bende izne ayrılmak istiyorum ama 3 haftam daha var... masamı bende yavaş yavaş toplucam özellikle çekmecemi içindekileri ancak götürürüm azar azar o yüzden bugünden başlıcam bendebende öğle arası turlayım dedim ama bebişim o kadar aşağıda hareket ediyor ki ne yapacağımı şaşırdım yürünmüyorda artıkbugünde masamı toparladım izne ayrılıyorum evde de net olaydı iyiydi aklım burda kalacak
Değilmi bende öyle düşünüyorumda eşime cazip geliyor bakalım artıkgüzel ama biraz eski bi isim
ayyy bende izne ayrılmak istiyorum ama 3 haftam daha var... masamı bende yavaş yavaş toplucam özellikle çekmecemi içindekileri ancak götürürüm azar azar o yüzden bugünden başlıcam bende
bende çok korkuyoruummmmBende hazırlıksız yakalanmaktan çok korkuyorum : ((
selam kızlar işlerden vakit bulamıyorum yazmaya..sanırım bende artık haftaya bırakıcam dayamıcam daha fazla gibi geliyor..bi midem yanıyor bi bulanıyor bi karnım ağrıyor hep bişeylerim var..evde yan gel yat istiyorum artıktemizliği ben biraz hallettim daha doğrusu annem sağolsun perdeleri yıkadık.halıları gonderdim haftaya gelicek.mutfak dolaplarını silmiştik.normal tozlar yerler vs ufak gunluk temizlik kaldı diyeiblirm ama çantamı yapmadım daha ..bugun burcuyu duyunca akşama başlıcam yapmaya..kendi temizliğime gelince bende jilet yapıyorum bu hafta ayna kullandım ama gene yarım yamalak bişey oldu yaa doğuma giderken artık birinden yardım alcam galiba ((
Anladım canım bende cumartesi doktora gidicem Allah izin verirse bu soruları sorucam onada bakalım ne diyecek ama bundan önce 37 ilacı bırakırız demişte ve 1 hafta sonrada doğum düşünüyor galiba.Ben yazarım buaraya gelince.yok canim onemli degil ben igneyi ilk defa bu hamileligimde kullandin diger hamilelikte 3 ay coraspin kullandim digeride sezeryandi 38 haftada aldilar bebegi :)
ayyy bende izne ayrılmak istiyorum ama 3 haftam daha var... masamı bende yavaş yavaş toplucam özellikle çekmecemi içindekileri ancak götürürüm azar azar o yüzden bugünden başlıcam bende
uyuyamayacağın için yazmaya çok zamanın olurbende işte çok takip edemiyorum yani genelde okuyorum ama yazmaya zamanım olmuyor.işe başlayınca bi donuyorum ohooooo sayfalarca konuşulmuş:)))izine ayrılınca belki daha yakından takip edebilirim..uyumaktan kafamı kaldırabilirsem tabiiii
Değilmi bende öyle düşünüyorumda eşime cazip geliyor bakalım artık
temizlikte olur. Çantan hazırsa çokta dert etme. Hiç olmadı sen hastaneye yatsan. Annen, kardeşlerin var. bir günde hallederler. en önemlisi çanta çok korkuyom erken bişey olacakta oğluşumun üstüne bişey giydiremicem diye :)çantam hazır..
ütülenecek bişey kalmadı çok şükür
sadece temizlik yapmalıyım.
Ay inşallah aslında benim kafamdaki isimde belli Miraydini isimler düşünüyorsan başka güzel isimlerde var, bende hem dini, hem anlamı güzel, hemde biraz güncel olsun istiyorum biz adını koyduk darısı size canım:)
evet 4. anne olacak sanrsam şimdi herkesi bi telaşe sardı..düşünüyrmda mevzular nerdeenn nereyee.. ilkten yok kımıldadı mı gaz olan hareketmi aşermeler vs derken şimdi ev temzlkleri ve hastane çantası ikramlıklar vs düşünülr oldu..:)))) ne zamandir ne okuyabildim ne yazabildim doguma giden varmis Allahim yardimcisi olsun valla korkuyorum duydukca:) misslife seninle ayniyiz herseyden korkuyorum yaa:) hazirliksiz yakalanmak korkularimin arasinda en hafifi:))))
temizlikte olur. Çantan hazırsa çokta dert etme. Hiç olmadı sen hastaneye yatsan. Annen, kardeşlerin var. bir günde hallederler. en önemlisi çanta çok korkuyom erken bişey olacakta oğluşumun üstüne bişey giydiremicem diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?