2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende heyecan yapmaya başladım..
çantam hazır herşeyi yıkadım ütüledimm
evim temizlenip beşiği kurulacak ama vakit daralıyor..
Bencede senin hazır olman lazım artık. Allah kolaylık versin. Benimde hiç birşeyim hazır değil. Bu hafta izine çıkıcam ondan haftaya başlıyayım artık diyorum.

Bencede senin hazır olman lazım artık. Allah kolaylık versin. Benimde hiç birşeyim hazır değil. Bu hafta izine çıkıcam ondan haftaya başlıyayım artık diyorum.

çantam hazır..
ütülenecek bişey kalmadı çok şükür
sadece temizlik yapmalıyım.

bende işte çok takip edemiyorum yani genelde okuyorum ama yazmaya zamanım olmuyor.işe başlayınca bi donuyorum ohooooo sayfalarca konuşulmuş:)))izine ayrılınca belki daha yakından takip edebilirim..uyumaktan kafamı kaldırabilirsem tabiiii

ayyy bende izne ayrılmak istiyorum ama 3 haftam daha var... masamı bende yavaş yavaş toplucam özellikle çekmecemi içindekileri ancak götürürüm azar azar o yüzden bugünden başlıcam bende

ben d ehaftaya cuma bırakıcam

aslında 2 hafta var 37. haftama ama son hafta 3 ghün rapor 2 gün de izin alıcam

yok canim onemli degil ben igneyi ilk defa bu hamileligimde kullandin diger hamilelikte 3 ay coraspin kullandim digeride sezeryandi 38 haftada aldilar bebegi :)
Anladım canım bende cumartesi doktora gidicem Allah izin verirse bu soruları sorucam onada bakalım ne diyecek ama bundan önce 37 ilacı bırakırız demişte ve 1 hafta sonrada doğum düşünüyor galiba.Ben yazarım buaraya gelince.

ayyy bende izne ayrılmak istiyorum ama 3 haftam daha var... masamı bende yavaş yavaş toplucam özellikle çekmecemi içindekileri ancak götürürüm azar azar o yüzden bugünden başlıcam bende

ayy 3 hafta çok canım ya, ben akşamları çok fena oluyorum ayaklarım çok şişiyor, gece de uyuyamıyorum dr da ayrıl artık deyince bugün son gün inşallah:) şimdiden toparlanmak en iyisi anca yetişir, bilgisayarı temizle, bilgileri depola, masayı toparla çoook iş

uyuyamayacağın için yazmaya çok zamanın olur
öğlen 1lere 2lere kadar uyuma potansiyeli olan ben aylardır sabahın erken saatlernde açıyorm gözleri gece uyanmalarımda cabası tabi

Değilmi bende öyle düşünüyorumda eşime cazip geliyor bakalım artık

dini isimler düşünüyorsan başka güzel isimlerde var, bende hem dini, hem anlamı güzel, hemde biraz güncel olsun istiyorum biz adını koyduk darısı size canım:)

çantam hazır..
ütülenecek bişey kalmadı çok şükür
sadece temizlik yapmalıyım.
temizlikte olur. Çantan hazırsa çokta dert etme. Hiç olmadı sen hastaneye yatsan. Annen, kardeşlerin var. bir günde hallederler. en önemlisi çanta çok korkuyom erken bişey olacakta oğluşumun üstüne bişey giydiremicem diye :)

:)))) ne zamandir ne okuyabildim ne yazabildim doguma giden varmis Allahim yardimcisi olsun valla korkuyorum duydukca:) misslife seninle ayniyiz herseyden korkuyorum yaa:) hazirliksiz yakalanmak korkularimin arasinda en hafifi:))))
evet 4. anne olacak sanrsam şimdi herkesi bi telaşe sardı..düşünüyrmda mevzular nerdeenn nereyee.. ilkten yok kımıldadı mı gaz olan hareketmi aşermeler vs derken şimdi ev temzlkleri ve hastane çantası ikramlıklar vs düşünülr oldu..
uzunca bir süreç atlattık beraber anne olunmaya başlandıkça da insan duygulanıyor..
Rabbim hayrlısıyla kurtarsn bizi ben bi şu son bi kaç günde yakınlarmda 3 doğum gördğm için daha da bi korkar oldum..

walla canım bana da bi arkadaşım yazdı facedenn aaa çok geç kalmışsın
hemen başlaman lazım deyince mecburen başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…