2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlarım,yoldaşlarım,kader arkadaşlarım.Nasılsınız? burcuerenoztel de doğuma gitmiş hayırlısıyla kucağına alır inşallah.Ne sevinçtir o Bu arada çalışan arkadaşlar 37.haftanıza kadar çok önemli bir şey yoksa çalışın.Çünkü doğumdan sonra 1 günün bile sizin için ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz. Anne sütünden yavrunuzu mahrum etme düşüncesiyle ne kadar yıprandığımı hatırlıyorum ki ben işe başladığımda bebeğim 7 aylık olmuştu.4 ay doğum iznim hepsini sona aktardım bebek erken olduğu için, 2 ay yıllık izinlerim ve 1 ay da raporlar derken bebek 7 aylık olmuştu.Ama onu bırakıp sabah işe gelmek benim için işkenceydi.O yüzden şu anda idare edin ne çalışırsanız kardır deyin bana doktor suyu fazla çalışma dese de 3 haftadır çalışıyorum, kaldı 2 haftam...Bebeklerimiz bizlere dayanma gücü,azmi veriyor. Öpüyorum hepinizi

çok imrendim sana şimdi... hakikaten 3 hafta çok ama sonrası için dayanmam lazım napiim... benimde ayaklarım artık şişiyor pc nin üzerine koyuyorum ayaklarımı ama yine de işe yaramıyor... şu an mide yanmam hat safhada midemi yakacak birşey de yemedim ölüyorum resmen

bende öyleyimmm sakız buldum iyi geldi birazz
mide yanmam fena gözlerimden yaş geliyo resmen.

ya kızlar bu mide yanması için Rennie şurup içen var mı ?
ilk defa içicem de gerçekten bir işe yarıyor mu

ayy inşallah zaman çabuk geçerde senin için sende izne ayrılırsın:) aslında sen yanında sürekli süt bulundursan, yanmaya çok iyi geliyor, birde sürekli oluyor sende değilmi yanlış hatırlamıyosam

ayy inşallah zaman çabuk geçerde senin için sende izne ayrılırsın:) aslında sen yanında sürekli süt bulundursan, yanmaya çok iyi geliyor, birde sürekli oluyor sende değilmi yanlış hatırlamıyosam
yok canım ara ara oluyor... bugün öğlen yemeğinde tatlı vardı onu yedim omu yaptı acaba?

uyuyamayacağın için yazmaya çok zamanın olur
öğlen 1lere 2lere kadar uyuma potansiyeli olan ben aylardır sabahın erken saatlernde açıyorm gözleri gece uyanmalarımda cabası tabi

valla işyerinde oyle çok uykum geliyorki evde butun gun uyurum diye düşünüyorum ama kesin izine ayrılıncada cin gibi olurum uyku gelmez:)

Ay inşallah aslında benim kafamdaki isimde belli Miray
Canim mesajlarini okuyunca gulumsedim. Bizim bebise daha ilk haftalardan ruknettin diye lakap takilmisti sakadan. Kiz oldugunu ogrenince de rukiye demeye basladik. Isim olarak onde giden su an icin Miray :)))) ikinci sirada Gamze cunku esimin hem yanaklari hem cenesi gamzeli ve ben cok seviyorum. Tesaduflere bak :)

Evet kursta da açılmıştı bu konu ebe özellikle ilk günler sarı birsey gitdirmeyin bebeğe ve sarı tulbent ortmeyin demişti bebekteki renk değişimi belli olsun diye
ne kadar bilimsel tartışılır ama ilk günler bebekle elinizi yanyana türün bebek elinizden daha sarı renkteyse Dr danışın demişti allahtan benim kV benden daha medeni inanma öyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…