2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebekte sarılık oldğnu yakındaki biri çok zor anlıyor bariz değilse göz alışıyor ya dışardan biri geldğnde farkedyr ama zaten bunun için 5. günü falan test yapılıyr zaten sarılık doğdğu gibi çıkmyrmş 2. veya 3. gün çıkıyrmş.
benm kv de de inanmaz bi çok batıl şeye ama bana sordu yapaym mı dedi gerek yok dedm ama yapabilir ama yüzüne koymam. emzirirken falan kullanrm ben göğüsümü kapatmak için

Ne bileyim sanki erken olursa çok minik olur toparlanamaz diye korkuyorum sanırım

benim doktorumda 35 den sonra doğabilir kuvezede gerek kalmaz 35i doldurunca rahat ol dedi. senin 36 olmuş iyi aslında. kilosu nasıl bebeğin
Şu an kilosu 2800. Biraz kendimi alıştırmakla ilgili sanırım sanki erken olunca daha zor olacaköış gibi geliyor. Hayırlısı artık yine de zamanında gelsin

Allah razı olsun eşlerimizden.. :)
benmde çikolata süslemem lazım erken olmazmı ama ? bir de nasıl süsleyeceksin var mı bi örnek ?

canım yaptığımda paylaşırım ama madlen çikolata düşün folyo gibi varaklı üzerine etiket yapıştırıcam, karlı yuvarlak kese tülün içine koyup kurdelasıyla bağlayacağım üzerinede sticker yapıştıracağım

tül bundan
http://www.cemrek.com/kese-tul-24-cm-puanli-100-lu-tr-04-pmu270
stickerda bundan
http://www.nikahbebeksekerimalzeme.com/product.php?id_product=542

Benimde gelecek hafta son, doğum sonrası izin alma durumum olsaydı bu hafta kesin bırakırdım ama en fazla bir yada iki ay ücretsiz izin alabilirim rapordu senelik izindi derken hiç olmazsa 7 aylık felan olsun istiyorum

hepimiz doğum yapacağımız hastaneye yakın yerlerde yapaşım yürüyüşlerimizi herkeste var bu korku :):):) zaten bana hala yasak yürüyüş yapmak normal olursaki çok istiyorum zor olacak o yüzden diye korkuyorum

manevi tarafını veya insanların nasıl hissedebileceğini düşündükçe medeni yada medeni değil dememek daha doğru geldi bana

bende sendenim...
yusuf yusuf oldum yani...
hafta sonu bitirmeyi düşünüyorum bütün eksiklerimi bakalım
temizlikte haftaya inşallah

bende sizdenim hala temizlik eksikler hastane çantası duruyo çok tembelim bugün yavaştan başladım hafta sonuna kadar bitirim diyorum ya bu göbekle biter inş. sonrada halıları gönderip temizliğide bi hafta öncesi yaptırırım diyorum inş. erken gelmez gelirse ortada kalırım valla bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…