Ben rennie tablet kullaniyorum aylardir. Agzimda eritiyorum cok yardimci oluyor. Sen de sifasini gorursun insallahya kızlar bu mide yanması için Rennie şurup içen var mı ?
ilk defa içicem de gerçekten bir işe yarıyor mu
Bn de aldm bel korsesi a101 den M beden :)Günaydın herkese bu arada
sabah sabah a101 e gittim..ofis malzemeleri vardı,masam için magazinlik bantlık falan aldım.
bir de bel şekillendirici korse vardı bilmem iyi midir ondan aldım,doğumdan sonra giyerim diye.
bebekte sarılık oldğnu yakındaki biri çok zor anlıyor bariz değilse göz alışıyor ya dışardan biri geldğnde farkedyr ama zaten bunun için 5. günü falan test yapılıyr zaten sarılık doğdğu gibi çıkmyrmş 2. veya 3. gün çıkıyrmş.Evet kursta da açılmıştı bu konu ebe özellikle ilk günler sarı birsey gitdirmeyin bebeğe ve sarı tulbent ortmeyin demişti bebekteki renk değişimi belli olsun diye
ne kadar bilimsel tartışılır ama ilk günler bebekle elinizi yanyana türün bebek elinizden daha sarı renkteyse Dr danışın demişti allahtan benim kV benden daha medeni inanma öyle şeylere
Ne bileyim sanki erken olursa çok minik olur toparlanamaz diye korkuyorum sanırımcanim herseyin hayirlisi..
hem neden 3 hafta daha dursun diyorsun ki zaten kasilmalarinin olmasi normal 35.haftadan sonra dogan bebekler normal karşılanıyor bence bu kdr takma kafana benin yengem butu. cocuklarini 36.haftanin basinda dogurdu hepside sagliklilardi...
ne zaman doganacagini allah bilir.
Şu an kilosu 2800. Biraz kendimi alıştırmakla ilgili sanırım sanki erken olunca daha zor olacaköış gibi geliyor. Hayırlısı artık yine de zamanında gelsinbenim doktorumda 35 den sonra doğabilir kuvezede gerek kalmaz 35i doldurunca rahat ol dedi. senin 36 olmuş iyi aslında. kilosu nasıl bebeğin
Allah razı olsun eşlerimizden.. :)
benmde çikolata süslemem lazım erken olmazmı ama ? bir de nasıl süsleyeceksin var mı bi örnek ?
Benimde gelecek hafta son, doğum sonrası izin alma durumum olsaydı bu hafta kesin bırakırdım ama en fazla bir yada iki ay ücretsiz izin alabilirim rapordu senelik izindi derken hiç olmazsa 7 aylık felan olsun istiyorumSelam arkadaşlarım,yoldaşlarım,kader arkadaşlarım.Nasılsınız? @burcuerenoztel de doğuma gitmiş hayırlısıyla kucağına alır inşallah.Ne sevinçtir oBu arada çalışan arkadaşlar 37.haftanıza kadar çok önemli bir şey yoksa çalışın.Çünkü doğumdan sonra 1 günün bile sizin için ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz. Anne sütünden yavrunuzu mahrum etme düşüncesiyle ne kadar yıprandığımı hatırlıyorum ki ben işe başladığımda bebeğim 7 aylık olmuştu.4 ay doğum iznim hepsini sona aktardım bebek erken olduğu için, 2 ay yıllık izinlerim ve 1 ay da raporlar derken bebek 7 aylık olmuştu.Ama onu bırakıp sabah işe gelmek benim için işkenceydi.O yüzden şu anda idare edin ne çalışırsanız kardır deyin bana doktor suyu fazla çalışma dese de 3 haftadır çalışıyorum, kaldı 2 haftam...Bebeklerimiz bizlere dayanma gücü,azmi veriyor. Öpüyorum hepinizi
bende öğle arası turlayım dedim ama bebişim o kadar aşağıda hareket ediyor ki ne yapacağımı şaşırdım yürünmüyorda artıkbugünde masamı toparladım izne ayrılıyorum evde de net olaydı iyiydi aklım burda kalacak
Ben hasta bezi aldım kızlar herkes çok tavsiye etti.
bende öyleyimmm sakız buldum iyi geldi birazz
mide yanmam fena gözlerimden yaş geliyo resmen.
ya kızlar bu mide yanması için Rennie şurup içen var mı ?
ilk defa içicem de gerçekten bir işe yarıyor mu
Evet kursta da açılmıştı bu konu ebe özellikle ilk günler sarı birsey gitdirmeyin bebeğe ve sarı tulbent ortmeyin demişti bebekteki renk değişimi belli olsun diye
ne kadar bilimsel tartışılır ama ilk günler bebekle elinizi yanyana türün bebek elinizden daha sarı renkteyse Dr danışın demişti allahtan benim kV benden daha medeni inanma öyle şeylere
bende sendenim...
yusuf yusuf oldum yani...
hafta sonu bitirmeyi düşünüyorum bütün eksiklerimi bakalım
temizlikte haftaya inşallah
Aynen ped de alcam bende hangisinden aldın canım pedi?ben hem hasta bezi hem ped aldım ilk olunca insan kestiremiyor
Ben sadece ped koydum, eczanelerde mi satılıyo hasta bezi
Aynen ped de alcam bende hangisinden aldın canım pedi?
Ben sadece ped koydum, eczanelerde mi satılıyo hasta bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?