güzel olacak o zamn tamam canm yaptğnda paylaşrsn fikir olur banadacanım yaptığımda paylaşırım ama madlen çikolata düşün folyo gibi varaklı üzerine etiket yapıştırıcam, karlı yuvarlak kese tülün içine koyup kurdelasıyla bağlayacağım üzerinede sticker yapıştıracağım
tül bundan
http://www.cemrek.com/kese-tul-24-cm-puanli-100-lu-tr-04-pmu270
stickerda bundan
http://www.nikahbebeksekerimalzeme.com/product.php?id_product=542
güzel olacak o zamn tamam canm yaptğnda paylaşrsn fikir olur banada
burcudan haber gelmedi henüz en son yazdığında 14:00 da sezeryana girecekti..
Aynen ped de alcam bende hangisinden aldın canım pedi?
Ne mutlu sizeee maşallah canımCanım zaten çok uykuya düşkün birisi olmadım hiçbir zaman o yüzden 5-6 saatlik uyku bana enerji depolamaya yetiyor.Sabah gelirken o kargaşalı Ankara trafiği bile beni mutsuz etmeye yetmiyorHele bir de bebeğim benimle uyanıp günaydın demişçesine pıt pıt vururken mutsuz uyanmak mümkün mü
cnm bu what grubuna nasıl dahil olucaz biliyormusun??melteme özelden yazdım ama sanırım görmedi(
Haydi hayırlısıevet iste o yüzden bir an önce karar verelim istiyorum.. esimle birdaha konusiyim bakalim sonuc ne olacak
O da kararsız :) haklısın artık acele etmeligüzelmiş canım:) eşin mi istemiyor bu ismizor işler valla bu zamana kadar netleştirememek çok fena bebişler gelmeye başladı bile baksana:)
Dr kontrolümüz vardı bebiş iyi maşallah. 34+4 deyiz 47cm,2400 gramız. Nst ye girdim sancılarım çıktı 2 saat sonra tekrar gireceğim nst ye. Doğum kanalında açıklık yok dua edin arkadaşlarım da 2 hafta daha beklesin yavrummm.
Çok hoşmuş yaaaCanim mesajlarini okuyunca gulumsedim. Bizim bebise daha ilk haftalardan ruknettin diye lakap takilmisti sakadan. Kiz oldugunu ogrenince de rukiye demeye basladik. Isim olarak onde giden su an icin Miray :)))) ikinci sirada Gamze cunku esimin hem yanaklari hem cenesi gamzeli ve ben cok seviyorum. Tesaduflere bak :)
ben abarttım sanırım. hem tek kullanımlık hasta kilotlarından hem hasta bezi hemde ped aldım. hastanede, hastane çıkışında hasta kilotlarını sonrasında evde hasta bezini azalmaya başladığında da ped kullanırım diye...
Büyük marketlerde de var.Ben sadece ped koydum, eczanelerde mi satılıyo hasta bezi
10 gündür sancılarımı hissediyordum zaten dr a da söyledim. Teşekkür ederim tatlım. İnşallah bu sefer çıkmazbebek gayet iyi annesi korkma gerilmeki oda rahatlasın sancıların çıkmasın, dua ediyoruz senin için :)
10 gündür sancılarımı hissediyordum zaten dr a da söyledim. Teşekkür ederim tatlım. İnşallah bu sefer çıkmaz
meltem burcudan haber varmı?
Meltem senin bebek döndü mü kuzum ?Henüz yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?