Dantele bakış açım bu yönde napim.doğumda sünnette çeyizde:))normal zamanda baza altında:)
bende aynısını dedim alıyosan buket alma canlı al bari eve getiririm işe yarar buket solup gidecek boşa gitmesin verdiğimiz para dedim böylede olmuyoki ma herşeyi sen söylüyosun süprizi kalmıyo diyorolsun dedim sen beni dinle yazık olmasın verdiğin paraya malum onda para bittikçe benden gidiyo bütçe aynı
Kızlaaarrr ...
Ben erken doğum yaptım cumartesi gecesi.
Face sayfasında olanların haberi vardır.
Kızım küvezde. Ne olur bize dua edin
Canim bizim y.odasi soğuk oluyor oyüzden ilk günlerde oturma odasinda yatarim yani kanepeyi açmadan benimde k.validem yaptırmıştı oglumda pike onu kullannamistim pek rengi pembe beyaz onu kullanicam.Zaten ilk birkaç gün yatarım sonra daral gelir bana kaldiririm kesin odamiz da küçük çünküKendi yatağınız için ne düşünüyosunuz kızlar
Benim bi tane çeyizimde olan el emeği hiç kullanmadığım takımım var pikocuda yaptırmış ablam beyaz &gold renklerinde
Onu mu kullansam diyorum ama kıyamıyorum bi tane yeni nevresim mi alsam
yorgunluktandır cnm dinlenmeye çalış. birde erken doğum haberleri ister istemez etkiliyorAz once dogumum basliyor sandim o his bile cok fenaaa(( cocuk asiri hareketlendi vajinam acilip kapanyr gibi bi hisse kapildim. Bugun cok yurudum ondan sanrm yeni eve geldik yatyrm suanda
erkeklerin hepsinin mantığı aynı benimkide aynı o zaman seçde ne istiyosan onu alayım diyo hakikaten eve çiçek alır gibi olacak o zamanda ama gereksiz bişeye para vermesinden iyidirBenimki de canlı çiçekten çakmıyo
Hangisinden diyo menekşe mi alıyım, menekşe evde varya diyorumüff anlamı kalmıyo kendin seçince
dogum sonrasi eve dondugunde kullanmak icin dimi ? Mevlut icin o ceyizine yapilani sereblrsn yatmyrz ama yatak guel gorunsunKendi yatağınız için ne düşünüyosunuz kızlar
Benim bi tane çeyizimde olan el emeği hiç kullanmadığım takımım var pikocuda yaptırmış ablam beyaz &gold renklerinde
Allh yardmcn olsn cnm. Nasil oldu kizin. Sen iisin dimi ?Kızlaaarrr ...
Artık kendimizi aşırı yormamak lazım. Çok yorulmakta erken doğumun habercisiAz once dogumum basliyor sandim o his bile cok fenaaa(( cocuk asiri hareketlendi vajinam acilip kapanyr gibi bi hisse kapildim. Bugun cok yurudum ondan sanrm yeni eve geldik yatyrm suanda
evet insan ister istemez korkuyoryorgunluktandır cnm dinlenmeye çalış. birde erken doğum haberleri ister istemez etkiliyor
Canim benim ev çok sicak olmuyo d.gaz ama isitmiyo ya.Ama annemlerinki afjet yani yer altindan doğal sicak suyla isiniyor ve baya isiniyor.nezaman annemlere gelsem özellikle sabahlari resmen bayilicak gibi oluyorum. Kalp atisim hızlanıyor erkek kardeşimin odasina geçip cami açıp yatıyorum öyle kendime geliyorum. Hatta Allahtan yaza denk gelmedi son zamanlar diyorumkızlar ateş basması herkesde varmı ya.bazen alev alev yanıyorum sanki menapozlu kadınlar gibi.kızım olmasa kaloriferi kapatıcam ama oda hasta zaten iyice hasta etmeyim.
başka birşeyle alakası olabilirmi acaba .gece zaten yorgan örttüğüm yokda artık gündüzleride duramıyorum
Sarı tulbentin manevi tarafı olabileceğini düşünmedim hiç medeni taraf derken de geleneksellesmis kalıplaşmış bilimsel dayanağı olmayan uygulamaları kasteddimmanevi tarafını veya insanların nasıl hissedebileceğini düşündükçe medeni yada medeni değil dememek daha doğru geldi bana
Kendi yatağınız için ne düşünüyosunuz kızlar
Benimde aynı annemin yaptırdığı var bende sandıktan onu çıkarayım diyorumAblam da böyle diyo
Dantel mantel de sevmem ama ablam sen anlamazsın herkes buna bayılır asıl diyoonu kullanmalıymışım sıradan değilmiş güzelmiş
ahhh bende nasıl yanıyorum dün gayri ihtiyari hastanede müdürün yanında demişim yanıyorum diye dünden beri nasıl dalga geçiyorlar yaaCok feci yasiyorum ates basmasini bazen ciplak yatiyorum sutyen ve kilotla :)
canım çıkmadınız mı hala inşAllah en kısa zamnda çıkarsınızKızlaaarrr ...
o ates bende de var evde kalorifer yanmiyor benm yuzumden gerci ev yinede 20-21 derece. Gece kisakollu yatyrm yorgani formaliteden kullanyrm bi belim kapali o kadar. Bazen gunduzleri oyle bi sicak basiyorki tansiyonm dusuyr hissedyrm hele tatli bisi yediysem..kızlar ateş basması herkesde varmı ya.bazen alev alev yanıyorum sanki menapozlu kadınlar gibi.kızım olmasa kaloriferi kapatıcam ama oda hasta zaten iyice hasta etmeyim.
başka birşeyle alakası olabilirmi acaba .gece zaten yorgan örttüğüm yokda artık gündüzleride duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?