2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de canlı çiçekten çakmıyo
Hangisinden diyo menekşe mi alıyım, menekşe evde varya diyorumüff anlamı kalmıyo kendin seçince

Ben biraz uzanicam kızlar malum is var ve sabaha kadar deliksiz uyumak çok zor ne kadar uyursam kardir yoksa işyerinde uyukluyorum yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler

Az once dogumum basliyor sandim o his bile cok fenaaa (( cocuk asiri hareketlendi vajinam acilip kapanyr gibi bi hisse kapildim. Bugun cok yurudum ondan sanrm yeni eve geldik yatyrm suanda

Kızlaaarrr ...

Ben erken doğum yaptım cumartesi gecesi.
Face sayfasında olanların haberi vardır.

Kızım küvezde. Ne olur bize dua edin

gözün aydın canım.inş. bian önce çıkar kuzucuğun da küvezden kucağına alırsın bebişini, kaç kg doğdu bebiş küvez dışındabi sorun olmadı dimi canım ...

Kızlar iyi geceler
burcuerenoztel dogurmus Allah analı babalı büyütsun inşallah
Biz oğluş ile bugün biraz gezelim dedik pilim bitmiş benim. Birde oğlum korktu kucak istedi bir elimde puset kucağımda oğlum
Bana göre değil artık. Hafta sonu ablama gideyim diyordum. Vur kicini otur diyorum

Canim bizim y.odasi soğuk oluyor oyüzden ilk günlerde oturma odasinda yatarim yani kanepeyi açmadan benimde k.validem yaptırmıştı oglumda pike onu kullannamistim pek rengi pembe beyaz onu kullanicam.Zaten ilk birkaç gün yatarım sonra daral gelir bana kaldiririm kesin odamiz da küçük çünkü

Az once dogumum basliyor sandim o his bile cok fenaaa (( cocuk asiri hareketlendi vajinam acilip kapanyr gibi bi hisse kapildim. Bugun cok yurudum ondan sanrm yeni eve geldik yatyrm suanda
yorgunluktandır cnm dinlenmeye çalış. birde erken doğum haberleri ister istemez etkiliyor

Benimki de canlı çiçekten çakmıyo
Hangisinden diyo menekşe mi alıyım, menekşe evde varya diyorumüff anlamı kalmıyo kendin seçince
erkeklerin hepsinin mantığı aynı benimkide aynı o zaman seçde ne istiyosan onu alayım diyo hakikaten eve çiçek alır gibi olacak o zamanda ama gereksiz bişeye para vermesinden iyidir kendi haline bıraksam gider saçma bişey alır gelir en sonki tartışmamızda gönlümü almak için bana bi babet almış hiç giyemedim öyle süslü bişyki ...bunca yıldır tanıyosun bilmiyomusun sade giyindiğimi dedim bi tane de böyle olsun arada diyo, zevkinden anlamıyorum seçemedim demiyoda

dogum sonrasi eve dondugunde kullanmak icin dimi ? Mevlut icin o ceyizine yapilani sereblrsn yatmyrz ama yatak guel gorunsun
Bende nevresm alsam mi diyordum ama benm nevresmlerm zaten guzel ve onlardan daha iyisini alacak param yok eminm seninde oyledir o yuzden gerek duymadm nevresm almaya.zaten kim nerden bilcek benim nevresmlerimi

yorgunluktandır cnm dinlenmeye çalış. birde erken doğum haberleri ister istemez etkiliyor
evet insan ister istemez korkuyor kivrandm biraz esim de bugece dogacaksa dogar yapma boyle deyip durdu bacaklarimi skstrp durdum sanki dogacak olsa engelleyecekmisim gibi

Canim benim ev çok sicak olmuyo d.gaz ama isitmiyo ya.Ama annemlerinki afjet yani yer altindan doğal sicak suyla isiniyor ve baya isiniyor.nezaman annemlere gelsem özellikle sabahlari resmen bayilicak gibi oluyorum. Kalp atisim hızlanıyor erkek kardeşimin odasina geçip cami açıp yatıyorum öyle kendime geliyorum. Hatta Allahtan yaza denk gelmedi son zamanlar diyorum

manevi tarafını veya insanların nasıl hissedebileceğini düşündükçe medeni yada medeni değil dememek daha doğru geldi bana
Sarı tulbentin manevi tarafı olabileceğini düşünmedim hiç medeni taraf derken de geleneksellesmis kalıplaşmış bilimsel dayanağı olmayan uygulamaları kasteddim
kimseye medeni yada medeni değil diye sınıflandırma yapmadım zaten benim kV Bu tarz uygulamalara inanma çünkü tıpta bir açıklamasının olmadığını biliyor diyeyim daha yumuşak bir cümle olsun o zaman
mesela kendi ailem tam tersi kursta yapmayın denen tüm hareketleri ve uygulamaları annem şu anda kardeşimin 20gunkuk bebeğine yapıyor anne sen hiç de medeni değilsin diye terslemiyorum kadini

Ablam da böyle diyo
Dantel mantel de sevmem ama ablam sen anlamazsın herkes buna bayılır asıl diyo onu kullanmalıymışım sıradan değilmiş güzelmiş
Benimde aynı annemin yaptırdığı var bende sandıktan onu çıkarayım diyorum
Cok feci yasiyorum ates basmasini bazen ciplak yatiyorum sutyen ve kilotla :)
ahhh bende nasıl yanıyorum dün gayri ihtiyari hastanede müdürün yanında demişim yanıyorum diye dünden beri nasıl dalga geçiyorlar yaa

Kızlaaarrr ...

Ben erken doğum yaptım cumartesi gecesi.
Face sayfasında olanların haberi vardır.

Kızım küvezde. Ne olur bize dua edin
canım çıkmadınız mı hala inşAllah en kısa zamnda çıkarsınız

o ates bende de var evde kalorifer yanmiyor benm yuzumden gerci ev yinede 20-21 derece. Gece kisakollu yatyrm yorgani formaliteden kullanyrm bi belim kapali o kadar. Bazen gunduzleri oyle bi sicak basiyorki tansiyonm dusuyr hissedyrm hele tatli bisi yediysem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…